waalbrug-panorama

Nijmegen, altijd!

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Strijbosch Thunnissen Makelaars is u graag van dienst! Ons team bestaat uit enthousisaste en gemotiveerde professionals. Strijbosch Thunnissen Makelaars is uw allround vastgoedadviseur in Nijmegen en omgeving. 

Niet anders doen, maar anders zijn

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 actief in de Nijmeegse vastgoedwereld. Onder leiding van Harry van Loon zijn wij uitgegroeid tot een sterk en dynamisch kantoor in Gelderland en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Nijmegen en omstreken.
 
Daarnaast is Strijbosch Thunnissen Makelaars partner in Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van 13 regionale makelaarskantoren met 40 vestigingen, verspreid door heel Nederland. De partners werken samen op het gebied van research, kennisuitwisseling, acquisitie, marketing en communicatie. 

Volg ons op Social Media

Laatste nieuws

Bent u benieuwd naar onze laatste transacaties, open huizen of tips die wij graag met u willen delen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Bekijk het laatste nieuws van ons kantoor
x-team

De diensten van Strijbosch Thunnissen Makelaars

Woningmakelaardij
Het aankopen en verkopen van uw huis is een belangrijk moment in uw leven, vertrouw daarom op Strijbosch Thunnissen Makelaars wij weten wat er speelt in Nijmegen en omgeving. Ons streven is om u zoveel mogelijk te ontzorgen, daarom hebben we een team van zeer ervaren makelaars en taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.

Bedrijfsmakelaardij
Wij zijn dé regionale makelaar in bedrijfshuisvesting. Wij zijn u op alle vlakken van bedrijfshuisvesting van dienst in de gehele regio. Onze makelaars maken uw verwachtingen waar, hun kennis en vaardigheden bieden u houvast bij het nemen van beslissingen.

Nieuw in ons aanbod.

Strijbosch Thunnissen Makelaars heeft een breed aanbod aan woningen en bedrijfshuisvesting. Dus bent u op naar een woning of bedrijfspand in de regio Nijmegen bekijk dan ons aanbod

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.