8870

Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars is al 85 jaar uw ervaren makelaar en vastgoedadviseur in Nijmegen en omgeving. Bent u op zoek naar een taxateur, woningmakelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar of nieuwbouwmakelaar? Of u wilt graag advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen? Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars bent u aan het juiste adres.

Uw makelaar in Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Makelaars is sinds 1934 actief in de Nijmeegse vastgoedwereld. Ons professionele team dat bestaat uit makelaars, taxateurs en een hypotheekadviseur adviseert en begeleidt u in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van uw woning en/of uw bedrijfspand. We zijn uitgegroeid tot een sterk en dynamisch kantoor, en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Nijmegen en omstreken.
Daarnaast is Strijbosch Thunnissen Makelaars al 25 jaar partner van Dynamis. Dynamis is een overkoepelende, landelijke en fullservice organisatie voor 13 vastgoedpartners met 40 vestigingen in heel Nederland.

Volg ons op Social Media

Laatste nieuws

Bent u benieuwd naar onze laatste transacties, open huizen of tips die wij graag met u willen delen? Bekijk dan onze nieuwspagina.

Bekijk het laatste nieuws
2855

Onze diensten

Woningmakelaardij
Het aankopen en verkopen van uw huis is een belangrijk moment in uw leven, vertrouw daarom op Strijbosch Thunnissen Makelaars wij weten wat er speelt in Nijmegen en omgeving. Ons streven is om u zoveel mogelijk te ontzorgen, daarom hebben we een team van zeer ervaren makelaars, taxateurs en commerciele medewerkers beschikbaar.

Bedrijfsmakelaardij
Wij zijn dé regionale makelaar in bedrijfshuisvesting. Wij zijn u op alle vlakken van bedrijfshuisvesting van dienst in de gehele regio. Onze makelaars maken uw verwachtingen waar, hun kennis en vaardigheden bieden u houvast bij het nemen van beslissingen.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.