6541 EX Nijmegen
Kaapstander 258
Download brochure
6541 EX Nijmegen

Kaapstander 258

Vragen? Neem contact op met Harry van Loon van Strijbosch Thunnissen Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.175.000 k.k.
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Wonen151 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen

Dit zeer luxe afgewerkte driekamerappartement bevindt zich op de 14e verdieping.

Vanuit het appartement heeft u een fenomenaal uitzicht over de Waal en de stad en een vergezicht tot Berg en Dal en Arnhem-Zuid. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de luxe ondergrondse parking en een berging.

Het appartement is gelegen in het indrukwekkende complex ‘’De Lunet’’, het boegbeeld van de Nijmeegse Handelskade. U beleeft hier de luxe en het comfort door te wonen in een van de mooiste appartementen aan de Handelshaven.
Dit complex zorgt voor een unieke verbinding tussen enerzijds de bruisende, oudste stad van Nederland en anderzijds de privacy, rust en de prachtige verre uitzichten. 

Via de nabij gelegen authentieke Hezelpoort loopt u door de oudste en naar de gezelligste winkelstraat van Nijmegen, de Lange Hezelstraat, het Kronenburg Park of loopt u direct de sfeervolle en gezellige binnenstad van Nijmegen in. Nijmegen biedt u een diversiteit aan winkel- en horecagelegenheden. Ook andere voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen liggen nabij. Het treinstation is op loopafstand en daarnaast zijn ook meerdere uitvalswegen goed te bereiken. 
 

Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen
Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen

Veertiende verdieping:

Het woongedeelte komt u binnen in de centrale, lange hal (met meterkast en een kast met aansluiting van de stadsverwarming) vanwaar alle ruimtes bereikbaar zijn. Door toepassing van moderne glazen deuren en lichtstroken boven de kasten treedt het daglicht eveneens binnen in de hal. Als u de hal volgt tot aan de living trekt het sublieme uitzicht over de stad en de Waal direct uw aandacht. 

Bij aankomst in de woonkamer valt op dat op de afwerking geenszins is bespaard, o.a. met de gekozen gietvloer(polyurethaan) in combinatie met vloerverwarming, strakke wand- en plafondafwerking, LED-inbouwverlichting rondom en maatwerk kasten. Een muur met aan beide kanten een doorloop zorgt voor betrokkenheid, maar toch een fijne tweedeling tussen de living met open keuken en een ruimte waar volop plaats is voor een royale eethoek en een ruime extra zithoek.

De keuken is ingericht met een luxe kookeiland en een rechte wand met alle luxe en comfort op het gebied van inbouw oven en -magnetron apparatuur, een Bora inductiekookplaat en een koel- en vriescombinatie. De kleurkeuze is tijdloos en ook hier is goed zichtbaar dat enkel hoogwaardige materialen zijn gekozen.
 

Kaapstander 258, 6541 EX, Nijmegen

De linkerzijde van de hal biedt ruimte aan de twee slaapkamers. Een fijne keuze gezien het vergezicht over het zuidelijke gedeelte van de stad door de grote en hoge raampartijen. De slaapkamers, maar ook de hal zijn allen gesepareerd door middel van vaste kasten op basis van maatwerk, zodat u naast veel leefruimte ook de beschikking kunt hebben over praktische (berg)ruimte en kledingkasten. Vanuit beide slaapkamers en de woonkamer is het balkon toegankelijk.

Aan de rechterzijde van de entree treft u de zeer fraaie toiletruimte (met zwevend closet, urinoir en fonteintje) en de stijlvolle badkamer aan, met een inloopdouche met glazen cabine en stortdouchekop, het fijne ligbad en de brede wastafel met spiegel. 

De berging biedt plaats aan witgoedapparatuur, de installatie voor warmteterugwinning en extra bergruimte.
Dat u hier een prachtig uitzicht heeft over de haven, de stad en de Waal, had u waarschijnlijk al opgemerkt. Het zonnige dakterras loopt over de gehele lengte van de woning, waardoor u hier meerdere zithoeken kunt creëren. Het balkon is overdekt, maar door de ligging kunt u hier de gehele dag van heerlijk weer genieten.
 

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Harry van Loon bij Strijbosch Thunnissen Makelaars

024 365 10 10

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie