Lange Oijen ong , 5433 NG, Katwijk nb

  € 195 v.o.n.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Unieke kans: Bouwpercelen van 2.000 m² – 9.440 m² te koop! Objectomschrijving: Als één van de laatste beschikbare mogelijkheden in de regio bieden wij verschillende formaat bouwkavels aan geschikt voor bedrijfsmatige doeleinden. De percelen zijn gelegen op een...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Kadastrale kaart
  Kadastrale kaart

  Unieke kans: Bouwpercelen van 2.000 m² – 9.440 m² te koop!

  Objectomschrijving:
  Als één van de laatste beschikbare mogelijkheden in de regio bieden wij verschillende formaat bouwkavels aan geschikt voor bedrijfsmatige doeleinden. De percelen zijn gelegen op een gunstige locatie op “Industrieterrein Haven Cuijk” gelegen te Katwijk (NB) ten noorden van Cuijk. Door de gunstige footprint van het perceel zijn er uitstekende mogelijkheden om te verkavelen in kleinere percelen. Hierdoor ontstaat een situatie welke bij uitstek geschikt is voor kleinere of middelgrote ondernemingen.

  Momenteel bieden wij twee scenario’s aan waaronder een plan met vier kavels van ca. 2.000 tot 2.600 m² of drie kavels van ca. 3.000 tot 3.440 m². Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

  Ligging:
  Industrieterrein Haven Cuijk ligt ten noorden van de kern Cuijk en wordt begrensd door de Maas, de Kraaijenbergse Plassen en de Keersluisweg / Havenlaan. Het betreft een zogenaamd ‘nat’ bedrijventerrein, gelet op de situering aan de Maas en de aanwezigheid van een haven die toegankelijk is voor schepen tot 2.000 ton. Het bedrijventerrein ligt aan de rijksweg A73 en nabij de op- en afrit. De A73 is de snelweg tussen Nijmegen en Venlo. Vanuit deze weg is tevens het Duitse Ruhrgebied goed bereikbaar.

  Kadastrale gegevens:
  - Gemeente: Cuijk
  - Sectie: E
  - Nummers: 1437 en 1527
  - Totaal groot: 9.440 m²

  Bestemming:
  Van toepassing is het bestemmingsplan “Industrieterrein Haven Cuijk 2011' en de locatie is ondermeer bestemd met enkelbestemming Bedrijf – 1. Hierbij zijn toegestaan bedrijven welke behoren tot categorie 3.1 en 3.2 die zijn opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten en/of daarmee qua milieueffecten gelijk te stellen bedrijven.

  In het bestemmingsplan is een ontheffingsmogelijkheid opgenomen voor het toestaan van bredere bedrijvigheid dan de bovengenoemde categorieën.

  Voor meer informatie omtrent de gebruiksmogelijkheden en het bestemmingsplan kan contact op worden genomen met ons kantoor of de gemeente Land van Cuijk. Het bestemmingsplan kan tevens worden ingezien via de website van Ruimtelijke Plannen.

  Bouwregels:
  Gebouwen mogen uitsluitend gebouwd worden binnen het bouwvlak (welke nagenoeg op het gehele perceel ligt). Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 80%. De bouwhoogte van de gebouwen bedraagt maximaal 15 meter.

  Voor meer informatie omtrent de bouwmogelijkheden en het bestemmingsplan kan contact op worden genomen met ons kantoor of de gemeente Land van Cuijk. Het bestemmingsplan kan tevens worden ingezien via de website van Ruimtelijke Plannen.

  Kavelindeling
  Verkaveling naar vier bouwpercelen:
  - Kavel 1: 2.580 m²
  - Kavel 2: 2.600 m²
  - Kavel 3: 2.000 m²
  - Kavel 4: 2.260 m²

  Verkaveling naar drie bouwpercelen:
  - Kavel 1: 3.000 m²
  - Kavel 2: 3.000 m²
  - Kavel 3: 3.440 m²

  Voor de situering van de bouwpercelen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Een andere kavelindeling is in overleg mogelijk.

  Koopprijs:
  € 195,- per m² V.O.N. excl. BTW

  Koopovereenkomst:
  Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Zekerheidstelling:
  De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

  Aanvaarding:
  Op korte termijn mogelijk.

  Projectnotaris:
  LV Notarissen te Nijmegen.

  Bijzonderheden:
  - Er is een uiterst compleet pakket aan informatie met de benodigde onderzoeken aanwezig. Deze is bij ons kantoor op te vragen;
  - Koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de desbetreffende vergunningen en goedkeuringen voor het gebruik cq. bebouwing van het perceel;
  - Levering geschiedt op basis van “as is, where is”. Het verkochte wordt voetstoots ("as is, where is") aan koper overgedragen en door koper voetstoots ("as is, where is") aanvaard, hetgeen inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de huidige juridische, fiscale, milieutechnische en/of technische staat waarin het verkochte zich thans bevindt, met alle bekende en onbekende, zichtbare en verborgen gebreken en zonder enige garanties in de thans geldende gebruiksstaat;
  - Koper heeft de mogelijkheid om lid te worden van parkmanagement Haven Cuijk.
  - Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het perceel. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 195 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Lange Oijen ong
  Plaats Katwijk nb
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfstakken in

  Kadastrale kaart
  Kadastrale kaart

  Ontdek de bouwgrond

  Lange Oijen ong, 5433 NG, Katwijk nb
  Lange Oijen ong, 5433 NG, Katwijk nb

  Locatie

  Lange Oijen ong, 5433 NG, Katwijk nb

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie