Laan van Westroijen 6 , 4003 AZ, Tiel

  prijs op aanvraag
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Frank
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op zoek naar kantoorruimte in Tiel? Aan de Laan van Westroijen 6 zijn nu diverse kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorruimtes variëren qua grootte waardoor er voor verschillende soorten bedrijven aansluitende oplossingen kunnen worden geboden. Verder biedt dit...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 948 m²

  Bedrijfstakken in

  Op zoek naar kantoorruimte in Tiel? Aan de Laan van Westroijen 6 zijn nu diverse kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorruimtes variëren qua grootte waardoor er voor verschillende soorten bedrijven aansluitende oplossingen kunnen worden geboden. Verder biedt dit kantoor alle benodigde faciliteiten waardoor je je als bedrijf kunt focussen op het bedrijf en de groei. Mocht je nou zo hard groeien dan is het ook mogelijk om binnen dit flexibele kantorenconcept door te groeien naar bijvoorbeeld een grotere ruimte.

  De kantoorruimtes bevinden zich op de tweede verdieping van een strak, zilveren gebouw op het bedrijvenpark Westroijen, gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A15. Natuurlijk licht vloeit door de grote ramen naar moderne, volledig uitgeruste designruimtes binnen. Ze bieden alles wat u nodig hebt, of u nu op zoek bent naar privé-, samenwerkende of virtuele kantoren of een vergaderruimte in Tiel wilt huren. Sluit aan op onze snelle, betrouwbare wifi-verbinding en in de energie van onze bruisende gemeenschap van gelijkgestemde professionals en zie hoe uw bedrijf gedijt.

  Het kantorencentrum ligt op zes minuten lopen van Sportpark De Lok, de thuisbasis van voetbalvereniging TEC voetbalclub en sportcentrum Westroijen. Het is een langere wandeling naar het Flipje & Streekmuseum met zijn fascinerende interactieve tentoonstellingen over de lange geschiedenis van Tiel. Nabijgelegen voorzieningen zijn onder andere een casino, een ijsbaan en een benzinestation. Het centrum van Tiel heeft een compact en autovrij centraal winkelgebied. Het bedrijvenpark is gemakkelijk te bereiken met de auto, aangezien het vlak bij de A15 ligt, en de bushalte Tiel, Laan van Westroijen ligt op vijf minuten lopen. Het treinstation van Tiel, op 25 minuten lopen of vijf minuten rijden, verbindt u met Utrecht en Arnhem.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Laan van Westroijen 6
  Plaats Tiel
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Kantoor

  Oppervlakte 948 m²
  Oppervlakte in units vanaf 20 m²
  Verdiepingen
  • 1
  Voorzieningen
  • inbouwarmaturen
  • liften
  • te openen ramen
  • kabelgoten
  • systeemplafond
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
  • kamerindeling

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Laan van Westroijen 6, 4003 AZ, Tiel

  Locatie

  Laan van Westroijen 6, 4003 AZ, Tiel

  Results

  No results were found
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Frank
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie