Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
6541 BT, Nijmegen

Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen

€ 72.180 p.j.

Omschrijving

DOCK NORTH 024 De zakelijke thuishaven met hoofdstedelijke allure. Dock North 024 is een architectonisch vormgegeven en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw met 13 niet-alledaagse multifunctionele bedrijfsunits. Dock North 024 is uniek in Nijmegen en omgeving door de...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1005 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Nijmegen

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 72.180 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Cargadoorweg 7 - 31
Plaats Nijmegen
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1005 m²
Oppervlakte in units vanaf 292 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend

Uitgebreide omschrijving

DOCK NORTH 024
De zakelijke thuishaven met hoofdstedelijke allure.

Dock North 024 is een architectonisch vormgegeven en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw met 13 niet-alledaagse multifunctionele bedrijfsunits. Dock North 024 is uniek in Nijmegen en omgeving door de hoofdstedelijke uitstraling en de inspirerende en dynamische omgeving. Het glossy Dock North 024 valt direct op door de tijdloze en kubistische vormgeving, de grootse 7 meter hoge robuuste raampartijen en door het gebruik van de luxueuze en natuurlijke materialen in ingetogen, donkere neutrale kleuren.

DOELGROEP
Dock North 024 is de ‘hotspot to be’ voor gelijkgestemde, ambitieuze en inspirerende ondernemingen die een onconventionele en comfortabele bedrijfsruimte zoeken met een hoogwaardige en representatieve uitstraling, aansluitend bij het eigen imago van hun bedrijf.
Dock North 024 biedt een bruisende en zakelijke omgeving voor creativiteit, innovatie, ontwikkeling, presentatie, sales, opslag én ambachtelijke- of productiewerkzaamheden.

DE VERBINTENIS VAN DE NAAM DOCK NORTH 024 MET DE LOCATIE
Zowel de locatie aan de Cargadoorweg, het industriegebied Noord Kanaalhavens als de historische stad Nijmegen vinden allen hun betekenis in de naam. Zoals een cargadoor zorg draagt voor het probleemloos binnen laten lopen van de schepen in de haven, draagt Dock North 024 zorg in het voorzien van een representatieve en comfortabele vestigingsplaats in de thuishaven, voor de ondernemingen van haar huurders. Dock North 024 verwijst naar het industriegebied Noord Kanaalhavens, onderdeel van één van de grootste binnenhaven gebieden van Nederland. De toevoeging van het kengetal 024 verwijst als vanzelfsprekend naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Verder heeft iedere unit, naast zijn officiële huisnummer, ook zijn eigen aanlegplaats vertaald in zijn eigen PIER nummer.

LOCATIE
Dock North 024 ligt in het nieuwe ‘upcomming’ woon-werk gebied van Nijmegen, aan de voet van brug ‘de Oversteek’, dé nieuwe entree van Nijmegen. Het ligt op het bedrijventerrein Noord Kanaalhavens, direct aansluitend aan het bedrijventerrein ‘het Mercurius Park’ en tevens nabij het alom bekende hippe Honigcomplex en het innovatieve LIV gebouw.
Onder het genot van een hapje en drankje kan men in de skybar of op de rooftopgarden van hotel Nimma genieten van het geweldige uitzicht op de rivier de Waal en de stad Nijmegen.
Men kan ook terecht op het creatieve en bruisende fabrieksterrein van het hippe Honigcomplex bij restaurant de Meesterproof, Stoom en First Things First.
Praktische tip voor wanneer er overgewerkt moet worden of als snack bij de vrijdagmiddag borrel is het in de buurt gelegen La Pineta, dat is bekroond voor het bezorgen van de beste pizza in Nijmegen.

BEREIKBAARHEID
Dock North 024 ligt direct aan de doorgaande weg S100, ter hoogte van de rotonde bij het Industrieplein, wanneer men vanaf Arnhem via de N325 over de Oversteek Nijmegen in komt rijden. De op- en afritten van de provinciale weg N325 en de snelwegen A73, A326 en A50 bevinden zich in de nabije omgeving.
Ook middels het openbaar vervoer is Dock North 024 goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op loopafstand en NS-station Nijmegen ligt slechts op enkele minuten rijden met de fiets.

PARKEERGELEGENHEID:
Dock North 024 beschikt over een eigen parkeerterrein rondom het complex, zodat iedere in Dock North 024 gevestigde onderneming een aantal parkeerplekken nabij zijn/haar bedrijfsunit heeft.
Mocht er toch nog behoefte zijn aan meer parkeerplekken, dan is het tevens mogelijk te parkeren aan de openbare weg.

DE UNITS
De 7 meter hoge units zorgen voor een heerlijk ruimtelijk gevoel en hebben een industrieel, open en eigentijds karakter. De vides en de hoogteverschillen van de plafonds maken de units tot zeer spannende en sfeervolle ruimten. Direct bij binnenkomst bevindt men zich in het eerste en tevens indrukwekkende hoogste gedeelte van de unit. Wanneer men zich naar het achterste gedeelte van de ruimte begeeft dan wordt de hoogte van de ruimte in tweeën verdeeld dankzij de aanwezige entresol. Hierdoor is beneden een werkgebied ontstaan met een laag plafond, wat bijdraagt aan een warme sfeer in de unit.
De door zijn robuuste vormgeving in het oog springende minimalistische betonnen trap leidt naar de ruimte op de entresol. Met het toevoegen van het persoonlijke handschrift in de afwerking én inrichting creëert de onderneming zijn eigen, ideale werkomgeving en identiteit.

De units zijn door de opzet geheel flexibel in te delen, naargelang de persoonlijke behoeftes en bedrijfsactiviteiten van iedere onderneming. De ruimten zijn multifunctioneel en zeer geschikt voor het creëren van eigentijdse en inspirerende productpresentaties en/of als werkplaats voor innovatieve ontwikkeling, productiewerkzaamheden, maar ook zeker voor de meer creatieve en ambachtelijke georiënteerde bedrijven. Tevens zijn er mogelijkheden voor efficiënte opslag van voorraden.

De bedrijfsruimten worden opgeleverd onder andere voorzien van
- Overheaddeur (3,5 x 3 meter);
- LED-verlichtingsarmaturen;
- ‘Equitone Natura’ gevelbeplating;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- Aansluitingen ten behoeve van gas, water, elektriciteit, internet en telefonie;
- Krachtstroom;
- Verwarming middels gasgestookte heater;
- Alarminstallatie;
- Brievenbus.

BESCHIKBARE UNITS EN GEBRUIKSOPPERVLAKTEN
- Cargadoorweg 7: 292 m²
- Cargadoorweg 9: 482 m²
- Cargadoorweg 13: 488 m²
- Cargadoorweg 17: 303 m²
- Cargadoorweg 23: 517 m²
- Cargadoorweg 25: 517 m²

Het is mogelijk enkele units te koppelen tot maximaal 1.005 m².

HUURPRIJZEN
- Cargadoorweg 7: € 20.975,- per jaar;
- Cargadoorweg 9: € 34.620,- per jaar;
- Cargadoorweg 13: € 35.050,- per jaar;
- Cargadoorweg 17: € 21.765,- per jaar;
- Cargadoorweg 23: € 37.130,- per jaar;
- Cargadoorweg 25: € 37.130,- per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW, service- en administratiekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 7,50 per m² per jaar, te vermeerderen met 5% administratiekosten en BTW.

HUURBETALING
De huurprijs, te vermeerderen met BTW, dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief BTW, gesteld te worden.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld in 2015 met de daarbij deel uitmakende algemene bepalingen, aangevuld met de benodigde bijzondere bepalingen.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn.

BIJZONDERHEDEN
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen
Cargadoorweg 7 - 31, 6541 BT, Nijmegen

Bedrijfstakken in Nijmegen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie