Advisering gebieds- en planontwikkeling

Jarenlange ervaring en vakkennis

Door de jarenlange ervaring en vakkennis van onze nieuwbouw-professionals kan Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars antwoord geven op al uw mogelijke vastgoedvraagstukken.

Onze woningmarktconsultants houden zich bezig met vraagstukken over herontwikkeling, renovatie en nieuwbouw in de regio Arnhem - Nijmegen. Wij doen uitgebreid onderzoek naar ontwikkelingen op de woningmarkt en adviseren onder andere projectontwikkelaars, beleggers, verschillende overheden en corporaties op het gebied van stedelijke vernieuwing en nieuwbouw.

Heeft u een locatie in regio Arnhem - Nijmegen?

Bent u bezig met een locatie in de regio Arnhem - Nijmegen en wilt u eens vrijblijvend sparren over uw vastgoedvraagstuk? Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars is onder meer in te schakelen voor:

  • Haalbaarheidsstudies
  • Marktonderzoek, analyse en rapportages
  • BeleggingsstrategieĂ«n
  • (Her)ontwikkelingsconcepten
  • Herstructurering van binnensteden
  • Grondwaarde taxaties
  • Marketing en communicatie
  • Advies en bemiddeling belegginsprojecten

Woningmarktonderzoek

De ervaren woningmarktconsultants maken werk van een onderzoek.

Dat kan een onderzoek zijn voor een nieuwbouwplan of voor de uitponding van huurwoningen of een ander complex onroerend goed-vraagstuk.

Heeft u behoefte aan informatie over uw kansen? Wat wil de woningmarkt precies en hoe diep is de vijver waarin wij allen vissen?

Is er wel voldoende belangstelling voor? Complexe ontwikkelings-vraagstukken en verkoopopdrachten zien wij als een uitdaging!

Daarnaast adviseren onze consultants grote marktpartijen over de verkoop en marketing van grote woningprojecten en de uitponding van huurwoningen. Wij kennen dus de lopende en toekomstige nieuwbouw-projecten in de regio en zijn nauw betrokken bij elk stadium van een nieuwbouwtraject. Als zodanig spelen wij een belangrijke rol in de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw in de regio Arnhem - Nijmegen.

De woningmarktconsultants rapporteren aan professionele marktpartijen in een kwartaaluitgave de ontwikkelingen op de woningmarkt van de regio Arnhem. Op basis van verschillende kenmerken ontstaat zodoende een duidelijk beeld van veranderingen en overeenkomsten van de lokale woningmarkt. Op verzoek kan ook per dorp, stad, stadsdeel en/of op wijkniveau een woningmarktanalyse worden uitgebracht.

Deze woningmarktanalyse, uitgebracht onder de titel Sprekende Cijfers Woningmarkten treft u net als die uit de andere regio's in Nederland via deze link.

Marketing en communicatie

Steeds meer ontwikkelaars en beleggers willen hun verkoopactiviteiten zélf organiseren. En gelijk hebben ze. Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars zit dicht op de markt; een eigen communicatieadviseur die zich volledig inzet voor de marketing en verkoop van uw project. Zonder de vaste kosten en verplichtingen die komen kijken bij personeel in loondienst én zonder provisiekosten.

Profiteer nu van alle voordelen waarover een NVM-makelaar beschikt, zoals gedegen marktkennis, volledige toegang tot Funda en een breed netwerk van vastgoedspecialisten, en laat het volledige marketing – en communicatietraject door ons verzorgen. Verschillende partijen zijn u inmiddels voorgegaan!

Adviestrajecten

Gecombineerd beleggings- en koopproject Malburgen Arnhem

48 huurwoningen (grondgebonden vrije sector) + 15 koopwoningen

Diverse beleggingen nieuwbouwprojecten

Enka Ede

Diverse adviestrajecten

Gemeentes/ corporaties / beleggers

Onze nieuwbouwspecialisten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over onze nieuwbouwprojecten.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.