9181

Wonen in

Landgoed Klingelbeek

Landgoed Klingelbeek in Arnhem is een bijzondere plek met veel kwaliteiten. Door de ligging in de bocht van de Rijn voel je de stad in je rug, maar tegelijkertijd ervaar je de vrijheid en ruimte. Dat is uniek in Arnhem en moet gekoesterd worden.

In ere hersteld

Voor de invulling van dit bijzondere landschap is er, in overleg met omwonenden, een masterplan gemaakt door Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects. In het plan wordt de bestaande villa op het terrein behouden en samen met de omringende gronden in ere hersteld. Daarnaast wordt er ruimte geboden om maximaal 48 woningen en appartementen, ateliers en kleine horeca toe te voegen. Bij de invulling zal rekening worden gehouden met de bestaande cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten, zoals de toegankelijkheid van de Rijn.

De ambitie is om een plek te creëren met een mix van een functies; een plek waar wonen, werken en ontspannen samengaan. Geen geïsoleerd terrein maar een verbindende schakel, met het bestaande volop benut: de villa, de bomen en het zicht op de Rijn.

7020

Meer informatie

De prijzen van de woningen en appartementen zijn vanaf € 350.000,- v.o.n. De planning is dat de verkoop van het project in het najaar van 2018 gaat starten. Er is nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar. U kunt uw gegevens bij ons achterlaten en wij houden u op de hoogte over de voortgang van het project.

7022

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.