9160

Verkopen, hoe werkt dat?

Wij nemen u mee door onze vijf, bewezen stappen om uw woning zo adequaat en snel mogelijk te verkopen. Onze methode stelt u centraal. Alles om voor u het optimale resultaat te behalen.

Inventarisatie potentiƫle belangstellenden

De basis van onze activiteiten. Het inventariseren van potentiële kopers. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.

Mijn naam is

Erwin Broersma
  • Directie - Makelaar/Taxateur Wonen RMT
  • 06 518 337 51
Neem contact op
6895
6896

Ik wil meer weten

De verkoop van huizen gaat momenteel ontzettend snel. Mensen grijpen ook naast hun droomwoning, maar wellicht zijn ze ook geïnteresseerd in uw woning! Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onderscheidende marketing

Goede presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda (deze is stuurbaar) en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

Ik vertel u graag over de marketing!

Gerben van Mourik
  • Makelaar/Taxateur RMT
  • 06 115 111 31
Neem contact op
6898
6899

Ik wil meer weten

Wij nemen de marketing omtrent de verkoop van uw woning erg serieus. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van de standaard middelen. Wij gaan een stap verder. Neem gerust contact met ons op.

De bezichtiging

Altijd op tijd en in goed overleg. Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en daarom de basis van ons vak. Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging direct informeren. Wij bezichtigen ook op zaterdag. Terugkoppeling vindt regelmatig plaats. Wij houden u op de hoogte van de bezichtigingsresultaten via telefoon, e-mail en via uw digitale account. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven worden met u besproken in tussentijdse voortgangsgesprekken.

Ik regel graag de bezichtiging!

Marc Bakker
  • Kandidaat Makelaar K-RMT
  • 06 102 084 56
Neem contact op
6900
6901

Ik wil meer weten

Een bezichtiging in uw woning mag niet onderschat worden. De eerste indruk gaat een bepalende rol spelen in het verkoopproces. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met ons op.

De onderhandeling

Ons specialisme. Kandidaten met concrete belangstelling zullen dit door het uitbrengen van een bod aangeven. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake. Denk aan de ontbindende voorwaarden, de opleverdatum en de roerende zaken.

Dit is waar ik excelleer!

Erwin Broersma
  • Directie - Makelaar/Taxateur Wonen RMT
  • 06 518 337 51
Neem contact op
6903
6904

Ik wil meer weten

Wij proberen ons proces zo transparant mogelijk te houden. Heeft u na het bekijken van deze pagina toch nog een vraag over onze manier van onderhandelen?

Deskundige en efficiƫnte afhandeling

Bij prijsovereenstemming stellen wij de koopakte op. Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zal zorgen voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van het huis. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij noteren voor u de meterstanden. Wij begeleiden u bij de notaris tijdens de eigendomsoverdracht.

De afhandeling, die regel ik!

Marc Bakker
  • Kandidaat Makelaar K-RMT
  • 06 102 084 56 Neem contact op
Neem contact op
6905
6907

Ik wil meer weten

Wij streven ernaar om de informatie omtrent de onderhandeling zo helder en concreet op te stellen. Zit u toch nog met een vraag of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

9183

Een keuze maken

U wilt uw huis verkopen?

Het kan echter zijn dat de gedachten om uw huis te verkopen pas sinds kort door het hoofd spoken. Het is tenslotte ook geen kleine stap die u wilt zetten. Als u wilt weten waar u aan toe bent, kunt u altijd vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aanvragen. We horen het graag als u ons als úw makelaar heeft gekozen! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.