arnhem-noord-v3

Wonen in

Arnhem-Noord

Karakteristiek en kenmerkend zijn de wijken in Arnhem-Noord. Variërend van gemoedelijke buurten met veel groen, prachtige herenhuizen tot aan compleet gerenoveerde appartementen in het bruisende stadsleven. Arnhem-Noord biedt ontzettend veel variëteit. Benieuwd naar de diversiteit van Arnhem-Noord? Navigeer snel naar de uitgebreide wijkbeschrijvingen.

arnhem-zuid-v2

Wonen in

Arnhem-Zuid

Het zuidelijke deel van Arnhem is volop in ontwikkeling. Direct ten westen van station Arnhem-Zuid is het gloednieuwe winkelcentrum Schuytgraaf gerealiseerd. Kenmerkend voor de groei van het zuidelijke deel van Arnhem. Inmiddels woont vrijwel de helft van de Arnhemse bevolking in Arnhem-Zuid en dit aandeel groeit nog steeds. Arnhem-Zuid is een bijzondere 'plek' in opkomst! U wilt meer weten? Bekijk de beschrijvingen per wijk.

arnhem-en-omstreken

Wonen in

Arnhem & omstreken

Strijbosch Thunnissen Makelaars richt zich niet alleen op Arnhem. Wij zijn ook werkzaam in de omstreken van Arnhem: Doorwerth, Driel, Ellecom, Elst, Heelsum, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zetten en Zevenaar. Bent u benieuwd wat wij in deze plaatsen voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.