Het beste resultaat door ruim 85 jaar kennis en ervaring

Binnenkort BMV Makelaars

Binnenkort BMV Makelaars

Het beste resultaat door ruim 85 jaar kennis en ervaring

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij Strijbosch Thunnissen / BMV Makelaars kijken we verder dan alleen het huis of een object.

Lokale marktkennis

Betrouwbaar en deskundig maatwerk

Persoonlijk contact

Hoe wij te werk gaan

Leer onze specialisten beter kennen

Sinds 2005 zijn wij in Arnhem gevestigd en uitgegroeid tot een van de best verkopende en toonaangevende NVM makelaars in de regio. Ons team bestaat uit hoog opgeleide ervaren makelaars, taxateurs en uitstekende ondersteuning. Onze makelaars en taxateurs zijn specialisten in het marktsegment waarin zij actief zijn.

Bent u op zoek naar een woningmakelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, nieuwbouwspecialist of taxateur? Bij ons vindt u al deze professionals onder één dak!

Wij zijn lid van het landelijk samenwerkingsverband Dynamis. Wij hebben een uitstekend lokaal, regionaal en landelijk netwerk. Kortom Strijbosch Thunnissen kent uw toekomstige koper of huurder!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie