Ik wil mijn huis verkopen.

Ik wil mijn huis verkopen.

Ook voor uw huis hebben wij een specialist! Wij zijn in Arnhem-Noord en in Arnhem-Zuid gevestigd en kennen uw wijk, uw straat en uw potentiële koper.

Uw huis snel en met het beste resultaat verkopen.

De verkoop van uw huis verdient een doortastende aanpak. Kies daarom een verkoopmakelaar die uitsluitend als doel heeft het beste verkoopresultaat te realiseren. Een makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen en die de markt in de regio Arnhem als geen ander kent en aantoonbaar zorgt voor een beter verkoopresultaat.

Bel direct 026 355 21 00

Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid

Als enige makelaar in Arnhem zijn wij zowel in Arnhem-Noord als in Arnhem-Zuid gevestigd. Hierdoor kennen onze makelaars uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop

Voor ons is het verkopen van een huis een dagelijkse bezigheid. Onze verkoopmakelaars zijn erin getraind om - zonder emotie - de positieve kanten van uw huis goed onder de aandacht te brengen. Deze ervaring en de kwaliteit van onze makelaars zorgen voor een aantoonbaar kleiner verschil tussen de vraagprijs en verkoopprijs dan het gemiddelde van onze collega makelaars.

34% sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop

Wij investeren in innovatieve tools die de verkoop van uw huis bevorderen. Hoe meer potentiële kopers uw huis zien, hoe groter de kans dat u snel de juiste koper treft. Ook brengen wij uw huis onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers die bij ons staan ingeschreven. Dit nog voordat uw huis op Funda wordt geplaatst.

Voor ieder huis een specialist

Ieder huis, iedere verkoop en iedere opdrachtgever zijn uniek. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst en daarom ook voor uw huis een specialist. Een voorwaarde voor het geven van het beste advies en het realiseren van de beste prijs.

Hoogste opbrengst

Onze verkoopmakelaars zetten altijd net een stapje extra als het gaat om het verkopen van uw huis. Zij willen het maximale uit de verkoop van uw huis halen met als resultaat een aantoonbare hogere verkoopopbrengst.

Lokale en landelijke dekking en marketing

Een goede presentatie van uw huis is essentieel. De juiste marketing zowel lokaal, regionaal en landelijk is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

Cijfers waar we trots op zijn

Klanttevredenheid

Verkoop gemiddelde

8,9 Op basis van 274 reviews Logo Funda transparent
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 274
Icon key

34 % sneller

uw huis verkocht

Icon handshake

25 woningen

Verkocht/verhuurd afgelopen 30 dagen
Icon transaction

302 woningen

Verkocht/verhuurd dit jaar

Aanvullende diensten

Placeholder

Waardebepaling woning in Arnhem e.o.

Placeholder

Ik wil mijn huis laten taxeren

Placeholder

Ik wil financieel advies

HUIS VERKOPEN?

We komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling!

LAAT UW GEGEVENS ACHTER

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.