Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars -  42511

Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars

De verkoop van uw woning verdient een doortastende aanpak. Kies daarom een verkoopmakelaar die uitsluitend als doel heeft het beste verkoopresultaat te realiseren. Een makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen en die de markt in de regio Arnhem als geen ander kent en aantoonbaar zorgt voor een beter verkoopresultaat.

Verkoop uw woning met het beste resultaat

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Grootste makelaar van de regio

Voor ieder huis een specialist

Onderscheidende marketing

Uw woning verkopen in 5 stappen

Ik wil mijn woning verkopen

Inventarisatie potentiële kopers

Dit is de basis van onze activiteiten. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.

Ik wil mijn woning verkopen

Onderscheidende marketing

Een goede presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

Ik wil mijn woning verkopen

De bezichtiging

Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging een terugkoppeling geven over de bezichtigingsresultaten. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven worden met u besproken in tussentijdse voortgangsgesprekken.

Ik wil mijn woning verkopen

De onderhandeling

Indien er concrete belangstelling is, brengt de kandidaat een bod uit. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake.

Ik wil mijn woning verkopen

Deskundige en efficiënte afhandeling

Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

Waarom verkopen bij Strijbosch Thunnissen Makelaars?

Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid

Hierdoor kennen onze makelaars uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop

Door de ervaring en kwaliteit van onze makelaars zijn zij erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed onder de aandacht te brengen.

34% sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop

Nog voordat uw woning op Funda wordt geplaatst, brengen wij uw woning onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers.

Voor iedere woning een specialist

Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst en daarom ook voor uw huis een specialist.

Hoogste opbrengst

Onze makelaars willen het maximale uit de verkoop van uw woning halen met als resultaat een aantoonbare hogere verkoopopbrengst.

Lokale en landelijke dekking en marketing

De juiste marketing zowel lokaal, regionaal en landelijk is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject.

Ik wil mijn woning verkopen

Nog niet zeker of u wilt verhuizen?

Ook wanneer u nog niet zeker weet of u wilt verhuizen kunnen wij u helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij u langskomt voor een rondgang door uw woning om een indicatie van de prijs te geven. Zo heeft u in ieder geval een duidelijk beeld welke vraagprijs u kunt hanteren, mocht u besluiten te verkopen.

Cijfers waar we trots op zijn

Klanttevredenheid
Van Lawick van Pabststraat 81

Marc Bakker is een deskundige, meedenkende en duidelijke makelaar, die goed luistert en daar ook naar handelt. Altijd bereikbaar; open en prettig in de omgang.

8,5 10 1
Geschreven op
Ella Fitzgeraldstraat 12

Het directe contact met de Makelaar Gerben was fantastisch. Vanuit het kantoor heb ik in het begin van de verkoop een beetje begeleiding gemist. Ik had het fijn gevonden als iemand mij het proces van de verkoop had verteld en de daarbij behorende handelingen. Nu werd ik verrast door in eens een funda portaal te hebben. Uit eindelijk was het niet zo moeilijk. Het hoort ook een beetje bij de tijd gezien ik 15 jaar geleden voor het laatst een huis had verkocht.

9,5 10 1
Geschreven op
Staatsspoor 76

Goed contact met makelaar, kent de huizenmarkt erg goed hier in de wijk. Voordeel is ook dat Strijbosch Thunnissen een fysieke locatie hier in Schuytgraaf heeft. Waardoor er veel animo is bij winkelende publiek. Move portaal super handig zodat je de voortgang kunt zien en allerlei benodigde documenten kunt uploaden.

8,0 10 1
Geschreven op
Zoutelandehof 1

Over het geheel zijn wij dik tevreden. Goed advies, goede begeleiding en niets was te veel. Op elk moment kon er geschakeld worden.

9,0 10 1
Geschreven op
Rentmeesterwaard 120

De makelaar heeft ons prettig begeleid en alles is vlot verlopen. Kan daarom zeker aanraden. Down to earth benadering, wat wij prettig vinden.

9,3 10 1
Geschreven op
Fruittelerserf 45

Onze makelaar heeft ons prima begeleid in de verkoop van onze woning. Hij was deskundig, openhartig en prettig iemand om mee samen te werken.Het contact verliep naast telefoon, ook zeker via e-mail en app.

8,0 10 1
Geschreven op
Medemblikhof 14

Prettig contact en korte lijntjes. Na elke bezichtiging een telefonische update op dezelfde dag. Ook vanuit het secretariaat steeds persoonlijk contact geweest over lopende zaken. Er is steeds netjes meegedacht over de te maken keuzes, waarin we goed geadviseerd werden maar ook niks opgedrongen werd en we echt onze eigen keuzes konden maken in het proces van de verkoop.

8,3 10 1
Geschreven op
Eusebiusplein 26

Op de Grote markt in Arnhem kwamen een stel tegen waar wij een gesprek mee aanknoopten. Zij hadden Strijbosch Thunnissen als aankoopmakelaar en waren dik tevreden. Zij adviseerden ons om hetzelfde te doen. Daar hebben wij totaal geen spijt van gehad Zonder de hulp van de aankoopmakelaar Erwin hadden wij dit appartement nooit gehad. Wij verheugen ons erop om volgend jaar het appartement te kunnen betrekken en volop te genieten.Nogmaals onze dank aan Erwin en het

9,3 10 1
Geschreven op
Mr. P.J. Oudsingel 118

Onze makelaar, Paul Holterman, gaat professioneel te werk en heeft prima lokale kennis. Wij zijn ook zeer tevreden over de flexibiliteit van de medewerkers van Strijbosch.Bedankt voor de snelle verkoop.

8,3 10 1
Geschreven op
Peppelenwei 37

Paul Holterman is een zeer professioneel en integere makelaar. In een wat moeizaam verkooptraject heeft hij mij telkens tijdig voorzien van alle informatie en voorzien van goed advies.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 299 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,7 Op basis van 2 reviews
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 301

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie