Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars / BMV Makelaars -  42511

Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars / BMV Makelaars

De verkoop van uw woning verdient een doortastende aanpak. Kies daarom een verkoopmakelaar die uitsluitend als doel heeft het beste verkoopresultaat te realiseren. Een makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen en die de markt in de regio groot Arnhem als geen ander kent en aantoonbaar zorgt voor een beter verkoopresultaat.

Verkoop uw woning met het beste resultaat

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Grootste makelaar van de regio

Voor ieder huis een specialist

Onderscheidende marketing

Uw woning verkopen in 5 stappen

Ik wil mijn woning verkopen

Inventarisatie potentiële kopers

Dit is de basis van onze activiteiten. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.

Ik wil mijn woning verkopen

Onderscheidende marketing

Een goede presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

Ik wil mijn woning verkopen

De bezichtiging

Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging een terugkoppeling geven over de bezichtigingsresultaten. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven worden met u besproken in tussentijdse voortgangsgesprekken.

Ik wil mijn woning verkopen

De onderhandeling

Indien er concrete belangstelling is, brengt de kandidaat een bod uit. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake.

Ik wil mijn woning verkopen

Deskundige en efficiënte afhandeling

Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

Waarom verkopen bij Strijbosch Thunnissen Makelaars / BMV Makelaars?

Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid

Hierdoor kennen onze makelaars uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop

Door de ervaring en kwaliteit van onze makelaars zijn zij erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed onder de aandacht te brengen.

34% sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop

Nog voordat uw woning op Funda wordt geplaatst, brengen wij uw woning onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers.

Voor iedere woning een specialist

Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst en daarom ook voor uw huis een specialist.

Hoogste opbrengst

Onze makelaars willen het maximale uit de verkoop van uw woning halen met als resultaat een aantoonbare hogere verkoopopbrengst.

Lokale en landelijke dekking en marketing

De juiste marketing zowel lokaal, regionaal en landelijk is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject.

Ik wil mijn woning verkopen

Nog niet zeker of u wilt verhuizen?

Ook wanneer u nog niet zeker weet of u wilt verhuizen kunnen wij u helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij u langskomt voor een rondgang door uw woning om een indicatie van de prijs te geven. Zo heeft u in ieder geval een duidelijk beeld welke vraagprijs u kunt hanteren, mocht u besluiten te verkopen.

Cijfers waar we trots op zijn

Klanttevredenheid
Bontekoestraat 15 -6

De makelaar heeft duidelijk uitgelegd hoe het traject zou gaan verlopen. Hij heeft voor ons de beste koper uitgezocht zodat we geen problemen zouden krijgen met de financiële afhandeling. Hij heeft ons tot het einde begeleid. Daarnaast heeft hij ook de afstemming met de huurder gedaan, die tijdens het verkoop traject nog in de woning zat.

9,0 10 1
Geschreven op
Van Ghentstraat 48

Zeer ervaren en vriendelijke makelaar.Heel erg goed bereikbaar (kantoor ook) en goede communicatie!

9,0 10 1
Geschreven op
Gabriëlstraat 57 2

Heel erg behulpzaam!Erwin was erg enthousiast en adequaat. Robin heeft mij ook vaak heel goed geholpen. Enorm bedankt allemaal, ik kom zeker bij jullie terug!!

10 10 1
Geschreven op
Frombergstraat 62 3

Wij waren erg enthousiast over de manier van aanpak van de verkoop van ons appartement. Ze komen zelf met hele goede ideeen en proberen de best mogelijke prijs te behalen. Zou ze zo weer inschakelen .Echt een top bedrijf en blij met Erwin Broesma

9,0 10 1
Geschreven op
Tolgaarderwaard 11

Het contact met de makelaar liep voorspoedig Het huis is binnen 3 maanden verkocht Wij kunnen Strijbosch Thunnissen aanbevelen voor de verkoop van je huis.Toppie Jan en Carolien van Heerd.

9,0 10 1
Geschreven op
Kersenplukkerserf 3

Heldere communicatie, afspraken nakomen, altijd bereikbaar, kennis van de markt en meedenken met ons als verkoper. Top!

8,0 10 1
Geschreven op
Oremusplein 28

Ik ben erg tevreden over de makelaar hij heeft me goed geholpen en kon hij niet hielp een andere makelaar mij.

10 10 1
Geschreven op
Schrijnwerkersveste 1

Ons huis kon snel in de verkoop worden gezet. En was dankzij goede planning en organisatie ook snel verkocht. Prima begeleiding en persoonlijk contact.

9,0 10 1
Geschreven op
Tolgaarderwaard 7

Contact met Gerben verloopt uitermate prettig. Komt afspraken keurig na. Ik kan ze zeker aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Graanhoeve 46

Prima begeleiding van het gehele verkoopproces zowel de makelaar als het team op kantoor. Dank hier voor! Zijn super goed bereikbaar en informeren je waar nodig op basis van ruime kennis en ervaring. Kennen de actuele woning markt en gebruiken dit heel goed in het verkooproces.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 296 reviews Bekijk alle Funda referenties
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 1102 reviews Bekijk alle InSocial referenties
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 315

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie