Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars -  41578

Woning verkopen met Strijbosch Thunnissen Makelaars

De verkoop van uw woning verdient een doortastende aanpak. Kies daarom een verkoopmakelaar die uitsluitend als doel heeft het beste verkoopresultaat te realiseren. Een makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen en die de markt in de regio Arnhem als geen ander kent en aantoonbaar zorgt voor een beter verkoopresultaat.

Verkoop uw woning met het beste resultaat

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement

Grootste makelaar van de regio

Voor ieder huis een specialist

Onderscheidende marketing

Uw woning verkopen in 5 stappen

Ik wil mijn woning verkopen

Inventarisatie potentiële kopers

Dit is de basis van onze activiteiten. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.

Ik wil mijn woning verkopen

Onderscheidende marketing

Een goede presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

Ik wil mijn woning verkopen

De bezichtiging

Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging een terugkoppeling geven over de bezichtigingsresultaten. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven worden met u besproken in tussentijdse voortgangsgesprekken.

Ik wil mijn woning verkopen

De onderhandeling

Indien er concrete belangstelling is, brengt de kandidaat een bod uit. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake.

Ik wil mijn woning verkopen

Deskundige en efficiënte afhandeling

Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zorgt voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van de woning. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren.

Waarom verkopen bij Strijbosch Thunnissen Makelaars?

Gevestigd in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid

Hierdoor kennen onze makelaars uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en natuurlijk uw potentiële koper als geen ander.

Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop

Door de ervaring en kwaliteit van onze makelaars zijn zij erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed onder de aandacht te brengen.

34% sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop

Nog voordat uw woning op Funda wordt geplaatst, brengen wij uw woning onder de aandacht bij ons grote bestand van woningzoekers.

Voor iedere woning een specialist

Wij houden rekening met uw specifieke wensen en hebben meerdere makelaars in dienst en daarom ook voor uw huis een specialist.

Hoogste opbrengst

Onze makelaars willen het maximale uit de verkoop van uw woning halen met als resultaat een aantoonbare hogere verkoopopbrengst.

Lokale en landelijke dekking en marketing

De juiste marketing zowel lokaal, regionaal en landelijk is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject.

Ik wil mijn woning verkopen

Nog niet zeker of u wilt verhuizen?

Ook wanneer u nog niet zeker weet of u wilt verhuizen kunnen wij u helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij u langskomt voor een rondgang door uw woning om een indicatie van de prijs te geven. Zo heeft u in ieder geval een duidelijk beeld welke vraagprijs u kunt hanteren, mocht u besluiten te verkopen.

Cijfers waar we trots op zijn

Klanttevredenheid
Jachthoornlaan 110

Van begin tot eind goede informatie en begeleiding gedurende het proces. Bovendien snel antwoord op eventuele vragen die ik had.

9,8 10 1
Geschreven op
Graanhoeve 7

Het contact met de makelaar verliep op een prettige manier. Wanneer er vragen waren, werd daar goed op ingespeeld en actie op ondernomen.

8,0 10 1
Geschreven op
Zenegroen 48

We zijn tevreden met het behaalde resultaat, maar onze verwachting was, dat er meer kijkers naar ons huis zouden komen. Lokale marktkennis was zeker aanwezig en dat is zeer welkom.

8,0 10 1
Geschreven op
Colenbranderstraat 25

Contact was heel prettig. Adviezen waren goed. Begeleiding bij de bezichtigen was uitstekend, communicatie naar mij toe is heel goed. Ben zeer tevreden over de makelaar.

8,3 10 1
Geschreven op
Boomkwekerserf 36

Strijbosch geeft goed advies en denkt met je mee. Contact met Strijbosch is prettig, kortom een deskundige en fijne makelaar!

8,8 10 1
Geschreven op
Kersenplukkerserf 8

Met veel overleg en goede samenwerking heeft Gerben van Strijbosch Thunnissen Makelaars ons huis verkocht. De lijnen zijn kort en de tijd tussen bellen en reageren ook.

8,5 10 1
Geschreven op
De Maaidorser 1

Tijdens de verkoop van mijn huis top begeleid door strijbosch en meer dan tevreden met het resultaat

9,5 10 1
Geschreven op
Robert de Vriesstraat 3

Het contact is zeer prettig verlopen: pro actief en professioneel. De makelaar gaf helder advies over de verkoop en heeft ons van duidelijk advies voorzien tijdens het hele verkoopproces. Hij was bereid langer te blijven voor bezichtigingen als het nodig was en heeft de afhandeling daarna ook zeer snel geregeld. Ook de foto's die voor de verkoop op funda zijn gemaakt, waren overigens prachtig.

9,3 10 1
Geschreven op
Betuwestraat 5 7

Fijn en prettig persoonlijk contact gehad voor en tijdens de verkoop. Goede kennis van de lokale markt. Komt beloften na.

8,8 10 1
Geschreven op
Molenbeekstraat 8

Prettig contact met makelaar. Altijd snel kunnen schakelen, goed bereikbaar. Zeer veel kennis van de lokale markt, waardoor goede verkoopstrategie werd uitgezet.

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 284 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,7 Op basis van 2 reviews
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 286

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie