Ik wil een woning kopen -  42512

Ik wil een woning kopen

U staat op het punt een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder? Hoe gaat u onderhandelen? Wat moet u bieden? Waar moet u op letten? Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Daarom neemt u een aankoopmakelaar mee.

Onze makelaars zijn als geen ander bekend met Arnhem en omliggende plaatsen. Zij kennen de wijken, straten, het huidige aanbod én het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander.

Meld u aan voor een kennismaking

Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement
Wat kunt u verwachten van een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Uw ideale huis eerder vinden, nog voordat deze op Funda staat!
  • Inplannen/begeleiden van de bezichtiging(en);
  • Onze marktkennis gebruiken wij voor de onderhandelingsstrategie en het realiseren van de beste aankoopprijs;
  • Advies over het wel of niet laten uitvoeren van een bouwtechnisch onderzoek;
  • Onderzoek naar juridische en financiële aspecten en omgevingsfactoren;
  • Verzorgen van de afwikkeling en de administratie zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs. Zoals het controleren van de koopovereenkomst, het uitvoeren van een inspectie en het begeleiden van de notariële overdracht;
  • De aankoopmakelaar brengt u graag in contact met een uitstekend financieel specialist.

Lokale marktkennis

Deskundig advies

Professionele onderhandelingen

Ik wil een woning kopen

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Bent u op zoek naar uw droomhuis maar vist u steeds achter het net? Als aankoopcoördinator help ik u hierbij!

Ik ontvang dagelijks het nieuwe aanbod en neem contact met u op om het aanbod te bespreken. Heeft u interesse? Dan zorg ik er voor dat u de woning zo snel mogelijk kunt bezichtigen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met uw wensen wat betreft de datum en het tijdstip.

Ik coördineer alle zaken op kantoor, zodat uw makelaar zich volledig kan richten op de aankoop.

Cijfers waar we trots op zijn

Klanttevredenheid
Van Lawick van Pabststraat 81

Marc Bakker is een deskundige, meedenkende en duidelijke makelaar, die goed luistert en daar ook naar handelt. Altijd bereikbaar; open en prettig in de omgang.

8,5 10 1
Geschreven op
Ella Fitzgeraldstraat 12

Het directe contact met de Makelaar Gerben was fantastisch. Vanuit het kantoor heb ik in het begin van de verkoop een beetje begeleiding gemist. Ik had het fijn gevonden als iemand mij het proces van de verkoop had verteld en de daarbij behorende handelingen. Nu werd ik verrast door in eens een funda portaal te hebben. Uit eindelijk was het niet zo moeilijk. Het hoort ook een beetje bij de tijd gezien ik 15 jaar geleden voor het laatst een huis had verkocht.

9,5 10 1
Geschreven op
Staatsspoor 76

Goed contact met makelaar, kent de huizenmarkt erg goed hier in de wijk. Voordeel is ook dat Strijbosch Thunnissen een fysieke locatie hier in Schuytgraaf heeft. Waardoor er veel animo is bij winkelende publiek. Move portaal super handig zodat je de voortgang kunt zien en allerlei benodigde documenten kunt uploaden.

8,0 10 1
Geschreven op
Zoutelandehof 1

Over het geheel zijn wij dik tevreden. Goed advies, goede begeleiding en niets was te veel. Op elk moment kon er geschakeld worden.

9,0 10 1
Geschreven op
Rentmeesterwaard 120

De makelaar heeft ons prettig begeleid en alles is vlot verlopen. Kan daarom zeker aanraden. Down to earth benadering, wat wij prettig vinden.

9,3 10 1
Geschreven op
Fruittelerserf 45

Onze makelaar heeft ons prima begeleid in de verkoop van onze woning. Hij was deskundig, openhartig en prettig iemand om mee samen te werken.Het contact verliep naast telefoon, ook zeker via e-mail en app.

8,0 10 1
Geschreven op
Medemblikhof 14

Prettig contact en korte lijntjes. Na elke bezichtiging een telefonische update op dezelfde dag. Ook vanuit het secretariaat steeds persoonlijk contact geweest over lopende zaken. Er is steeds netjes meegedacht over de te maken keuzes, waarin we goed geadviseerd werden maar ook niks opgedrongen werd en we echt onze eigen keuzes konden maken in het proces van de verkoop.

8,3 10 1
Geschreven op
Eusebiusplein 26

Op de Grote markt in Arnhem kwamen een stel tegen waar wij een gesprek mee aanknoopten. Zij hadden Strijbosch Thunnissen als aankoopmakelaar en waren dik tevreden. Zij adviseerden ons om hetzelfde te doen. Daar hebben wij totaal geen spijt van gehad Zonder de hulp van de aankoopmakelaar Erwin hadden wij dit appartement nooit gehad. Wij verheugen ons erop om volgend jaar het appartement te kunnen betrekken en volop te genieten.Nogmaals onze dank aan Erwin en het

9,3 10 1
Geschreven op
Mr. P.J. Oudsingel 118

Onze makelaar, Paul Holterman, gaat professioneel te werk en heeft prima lokale kennis. Wij zijn ook zeer tevreden over de flexibiliteit van de medewerkers van Strijbosch.Bedankt voor de snelle verkoop.

8,3 10 1
Geschreven op
Peppelenwei 37

Paul Holterman is een zeer professioneel en integere makelaar. In een wat moeizaam verkooptraject heeft hij mij telkens tijdig voorzien van alle informatie en voorzien van goed advies.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 299 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,7 Op basis van 2 reviews
Strijbosch Thunnissen Arnhem
8.9 10 1 301

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Maak snel een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie