Vastgoedbeleggingen

Bedrijfshuisvesting

Vastgoedbeleggingen

Vastgoedbeleggingen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars is een actieve en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels of wooncomplexen, Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft die kennis in huis. Naast een jarenlange ervaring en het juiste netwerk om succesvol transacties tot stand te brengen.

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Maak snel een afspraak!

Bel 026 355 21 00

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.