diensten-makelaar-huis-kopen-arnhem-omstreken-2

Wonen

Ik wil een huis kopen

Ik wil een huis kopen

Onze makelaars zijn als geen ander bekend met Arnhem en de plaatsen eromheen. Zij kennen de wijken, straten, het huidige en het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander. Hierdoor zijn onze makelaars slagvaardig en deskundig bij het adviseren omtrent een van de grootste aankopen van uw leven. Het kopen van uw huis vereist deskundigheid, ervaring, een realistische blik en onafhankelijk advies. Daarom neemt u een aankoopmakelaar mee. Onze dienstverlening wordt door op Funda door onze opdrachtgevers gewaardeerd met een 9,1 (gebaseerd op 24 beoordelingen).

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

De makelaar had veel kennis over de buurt en was erg goed op de hoogte van alle aankopen/verkopen in de buurt waardoor we een duidelijk beeld kregen over de marktwaarde.

Zonder onze geweldige makelaar hadden we ons droomhuis niet kunnen kopen. Wat een service en flexibiliteit! Echt een topper!
De kennis van het aanbod van de huizen die (nog) niet in de openbare verkoop gingen waren voor ons van grote waarde.
Onze aankoopmakelaar heeft ervoor gezorgd dat we altijd snel konden komen kijken.
Een makelaarskantoor die ik iedereen zal aanraden!

Benieuwd naar onze werkwijze? Tijdens een adviesgesprek informeren wij u over onze onderscheidende en resultaatgerichte werkwijze. Natuurlijk op basis van No Cure No Pay!

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Maak snel een afspraak!
Bel 026 355 21 00 Aanbod wonen

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.