Bedrijfspand kopen / huren

Bedrijfshuisvesting

Bedrijfspand kopen / huren

Bedrijfspand kopen / huren

Waarschijnlijk heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken via Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars altijd met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met u meedenken en actief voor u op zoek gaan naar een optimale locatie voor de komende jaren.

Door het samen screenen en vaak letterlijk bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars zetten voor deze objecten alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor u over alle voorwaarden, waaronder de koopprijs.

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. De transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

Kijkt u gerust eens bij ons aanbod voor een bedrijfsruimte, kantoor of winkel. Neem contact op met Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars in Arnhem voor meer informatie over onze werkwijze of het kopen en huren van een bedrijfspand. bedrijfsmakelaars@s-t.nl of 026 355 21 00

Bel 026 355 21 00 Direct naar aanbod

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.