Object
Verkocht

Rosendaalsestraat 416, Arnhem 6824 CT Arnhem

6824 CT Arnhem

Omschrijving

Gelegen in in de wijk Velperweg-Noord staat dit karakteristieke bedrijfspand met een oppervlakte van ca. 650 m2. Door de lichtstraten, unieke ligging en nabijheid van het centrum biedt dit object potentie voor het geschikt maken als kantoor. De ruimte is flexibel in te delen en / of op te splitsen. Gelegen op een ruim kavel van ca. 930 m2 biedt dit object veel mogelijkheden. De binnenplaats kan...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in in de wijk Velperweg-Noord staat dit karakteristieke bedrijfspand met een oppervlakte van ca. 650 m2. Door de lichtstraten, unieke ligging en nabijheid van het centrum biedt dit object potentie voor het geschikt maken als kantoor. De ruimte is flexibel in te delen en / of op te splitsen. Gelegen op een ruim kavel van ca. 930 m2 biedt dit object veel mogelijkheden. De binnenplaats kan afgesloten worden door middel van een poort.

Ligging:
Het bedrijfspand is gelegen aan de Rosendaalsestraat 416 te Arnhem. Het object is gesitueerd nabij de Velperweg en het centrum van Arnhem met diverse voorzieningen op loopafstand aanwezig.

Bereikbaarheid:
Op 4 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte met een directe verbinding met het NS station Arnhem Centraal. Daarnaast is het object gelegen op korte afstand van het centrum van Arnhem. Binnen enkele minuten zijn de snelwegen A12 en A50 te bereiken.

Vloeroppervlakte:
Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 650 m² en is gelegen op een perceel van circa 930 m².

Opleveringsniveau:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.

Bovenstaande uitgangspunten zullen worden verwerkt in de uiteindelijke koopovereenkomst, waarbij koper verkoper nadrukkelijk vrijwaring verleend voor eventuele gebreken.

Het pand beschikt onder andere over:
- Geheel vernieuwd en geïsoleerd dak;
- C.V. gekoppeld aan radiatoren;
- lichtstraten;
- schuifdeuren;
- 1 overheaddeur;
- pantry;
- toilet.

Kadastrale gegevens perceel:
Gemeente Arnhem
Sectie R
Nummer 8169
Groot 930 m²

Parkeren:
Het object beschikt over meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein, daarnaast is aan de Rosendaalsestraat ook voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Koopsom:
€ 350.000,- kosten koper.

Bestemming:
Bij de gemeente Arnhem valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan ‘Velperweg e.o.’, vastgesteld op 29-06-2015.

De bestemming van dit object is “Bedrijf” tot en met categorie 2. De bedrijvenlijst is te vinden in de brochure.
Voor meer informatie omtrent het geldende bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de openbare informatie zoals gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig mogelijk.

Heeft dit uw interesse gewekt dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

U kunt voor meer informatie ook direct contact opnemen met mevrouw R.N. (Romy) Velthuizen via 06-13 48 11 68.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars
Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA ARNHEM
(026) 355 21 00

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1934
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Rosendaalsestraat 416
Plaats Arnhem
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 930 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 650 m²
Oppervlakte in units vanaf 650 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.