9159

Voor een weloverwogen besluit

Research bedrijfshuisvesting

Onderzoek maakt een belangrijk deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Beslissingen kunnen niet uitsluitend op basis van gevoel genomen worden. Een weloverwogen onroerendgoedbeslissing kan alleen gemaakt worden met een cijfermatige onderbouwing.

Kantorenmarkten

Jaarlijks wordt in februari het Sprekende Cijfers Kantorenmarktrapport uitgebracht over de ontwikkelingen op de Nederlandse kantorenmarkt. Elk kwartaal gevolgd door een update. Deze rapporten geven een transparant beeld van de ontwikkelingen in aanbod, opname en huurprijzen in de belangrijkste kantoorgebieden in Nederland.

Bedrijfsruimtemarkten

Het rapport Bedrijfsruimtemarkten schetst een beeld van de ontwikkelingen op de bedrijfsruimtemarkt binnen de 28 regio’s in Nederland. De nadruk in deze rapportages ligt met name op de dynamiek binnen de bedrijfsruimtemarkt in de verschillende regio’s. Het aanbod- en opnameontwikkeling, prijsontwikkeling en de verwachte vraag naar bedrijfsruimte wordt uitgelicht in deze rapportage.

Marktscan Logistiek

Als aanvulling op het rapport Bedrijfsruimtemarkten wordt sinds 2014 ook de Marktscan Logistiek uitgebracht. Door middel van zowel een cijfermatig overzicht van de aanbod- en vraagzijde als een verdiepende beschrijving, geeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, in samenwerking met haar Dynamis partners, u een zo volledig mogelijk beeld van de situatie op de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt.

Retailscan

De Retailscan is één van de jaarlijkse onderzoeksrapporten van Strijbosch Thunnissen Research. De meest recente versie verscheen in maart 2017. Deze achtste editie van de Retailscan geeft beleggers, ontwikkelaars, overheden, researchers en retailers inzicht in de ontwikkelingen op de winkelmarkt in Arnhem.

6819
6820

Archief

Op zoek naar oudere edities en rapporten? Raadpleeg 't archief.

Archief

Transformatiescan

In 2016 is de eerste Transformatiescan uitgebracht waarin transformatieprojecten in de periode 2013 tot en met 2015 onder de loep werden genomen. De aankomende jaren ondergaan veel gebouwen een metamorfose. Deze transformaties worden nu al voorbereid. Alles over deze transformatieprojecten zijn terug te vinden in de rapportage.

6828
6829

Archief

Op zoek naar oudere edities en rapporten? Raadpleeg 't archief.

Archief

Winkelmarkten

Het Sprekende Cijfers: Winkelmarkten rapport is een jaarlijks terugkerend onderzoeksrapport uitgevoerd door Dynamis. In dit rapportage wordt inzicht gegeven in zowel de landelijke als regionale ontwikkeling op het gebied van de winkelmarkt. Alle feiten en cijfers over de actuele herijking en leegstand vindt u in dit onderzoeksrapport.

6985
6986

Archief

Op zoek naar oudere edities en rapporten? Raadpleeg 't archief.

Archief

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.