Werken in Arnhem en omstreken

Huisvesting is het visitekaartje
voor uw bedrijf

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars is in de stadsregio Arnhem - Nijmegen met een vestiging in Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Nijmegen de regionale marktleider op het gebied van commercieel onroerend goed. Ons team bestaat uit gespecialiseerd en goed opgeleid personeel met een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt.

Kantoren

Adequate huisvesting is belangrijk voor een onderneming. Niet te groot. Niet te klein. Gevestigd op een locatie die zowel aantrekkelijk is voor u en uw medewerkers als voor uw doelgroep. Als dé makelaar in bedrijfsonroerend goed in de regio Arnhem hebben wij veel kantoren in onze portefeuille. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium op de hoogte van kantoren die binnenkort op de markt komen. Meer mogelijkheden om ambitieuze ondernemers zoals u van dienst te zijn.

6843

Specialist kantoorruimten

Jacco Vogelaar
 • Directie-MRICS
 • 06 532 670 58
Neem contact op
6844
6845

Research kantoorruimten

Hieronder vind u de meest recente versie van het rapport Sprekende Cijfers: Kantorenmarkten. Bent u op zoek naar een oudere uitgave? Raadpleeg het archief.

Archief

Bedrijfsruimten

U bent op zoek naar bedrijfsruimte voor opslag of naar een goede locatie om te produceren? We zijn dé regionale makelaar in bedrijfshuisvesting. Ook als uw huisvesting moet beantwoorden aan specifieke eisen en wensen. Dankzij actuele marktkennis van (industriële) bedrijfspanden zijn wij de adviseur met kennis van zaken. Bovendien hebben wij als bedrijfsmakelaar elke dag veel contacten. Die rol kan betekenen dat wij nét even eerder horen dat een object binnenkort op de markt komt.

6849

Specialist bedrijfsruimten

Mark Tesselhoff
 • Bedrijfsmakelaar RT
 • 06 104 703 88
Neem contact op
6851
6852

Research bedrijfsruimten

Hieronder vind u de meest recente versie van het rapport Sprekende Cijfers: Bedrijfsruimtemarkten. Bent u op zoek naar een oudere uitgave? Raadpleeg het archief.

Archief

Logistiek

Dynamis Logistics is een nauwe samenwerking tussen de diverse makelaarskantoren van Dynamis, waarin een team van specialisten op het gebied van logistiek vastgoed met lokale marktkennis de regionale en landelijke vraag scherp in de gaten houdt. Daardoor kunnen wij snel inspelen op vragen vanuit de markt en beschikken wij over uitgebreide kennis van de mogelijkheden van logistieke locaties en objecten.

6857

Specialist logistiek

Mark Tesselhoff
 • Bedrijfsmakelaar RT
 • 06 104 703 88
Neem contact op
6859
6860

Research logistiek

Hieronder vind u de meest recente versie van het rapport Sprekende Cijfers: Marktscan Logistiek. Bent u op zoek naar een oudere uitgave? Raadpleeg het archief.

Archief

Winkels & horeca

Als winkelier weet u het: het succes van uw zaak wordt vooral bepaald door de locatie. Daarom is het belangrijk een makelaar in de arm te nemen die bekend is met uw branche. En die begrijpt dat de juiste locatie het verschil kan maken tussen een onderneming en een florerende onderneming.

6853

Specialist winkels & horeca

Evert den Outer
 • Bedrijfsmakelaar RM
 • 06 532 420 68
Neem contact op
6855
6856

Research winkels & horeca

Hieronder vind u de meest recente versie van de Retailscan. Bent u op zoek naar een oudere uitgave? Raadpleeg het archief.

Archief

Transformaties

Arnhem staat sinds enkele jaren bekend als de "Transformatie hoofdstad van het Oosten". In relatief korte tijd is ca. 100.000 m² kantoor, scholen en ander maatschappelijk vastgoed getransformeerd naar nieuwe functies, veelal wonen. Strijbosch Thunnissen Transformaties is vanaf het begin betrokken geweest bij een groot deel van de transformaties in Arnhem en staat in nauw contact met het transformatieteam van de gemeente Arnhem. Hiernaast heeft zij een speciale verhuurafdeling opgericht voor verhuur van de woningen in de getransformeerde panden.

6936

Specialist transformaties

Jacco Vogelaar
 • Directie-MRICS
 • 06 532 670 58
Neem contact op
6937
6938

Transformatiescan

Sinds enkele jaren publiceert Strijbosch Thunnissen Research een onderzoek naar de transformaties in de regio middels de Transformatiescan. Bent u op zoek naar een oudere uitgave? Raadpleeg het archief.

Archief

Taxaties

Heeft u een taxatie voor commercieel vastgoed nodig? Strijbosch Thunnissen voert taxaties uit voor onder andere financiering, (ver)koopbeslissingen of fiscale doeleinden. U kunt bij ons terecht voor taxaties van alle typen bedrijfsonroerend goed, zoals bijvoorbeeld kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, woningen, maar ook voor specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca.

6861

Specialist taxaties

Martijn Kerkmeer
 • Senior Taxateur RT
 • 06 831 633 93
Neem contact op
6863
6864

Wat u van ons mag verwachten?

 • Altijd een complete rapportage inclusief overzichtelijk rekenmodel
 • Heldere, gestructureerde onderbouwing met referenties
 • Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de grootste banken en vastgoedfinanciers

Beleggen in vastgoed

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars is een actieve en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkels of wooncomplexen, Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft die kennis in huis.

6865

Specialist beleggen vastgoed

Jacco Vogelaar
 • Directie-MRICS
 • 06 532 670 58
Neem contact op
6867
6868

Wat u van ons mag verwachten?

 • Breed scala aan activiteiten dankzij kennis, ervaring en netwerken
 • Compleet beeld van de huidige beleggingsmarkt
 • Bijdrage leveren aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille

Ons actuele bedrijfsaanbod

Door de totale kijk op de huidige onroerendgoedmarkt, heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaar een brede portefeuille opgebouwd. In en rond Arnhem beschikken wij over verschillende mogelijkheden op het gebied van kantoorruimtes, winkelruimtes, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden, garages, logistiek en bouwgrond.

 • Kopen
 • Huren
+
-
Direct naar aanbod Zoeken

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.