Het beste resultaat door ruim 85 jaar kennis en ervaring

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem binnenkort BMV Makelaars

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem binnenkort BMV Makelaars

Het beste resultaat door ruim 85 jaar kennis en ervaring

Home

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem wordt binnenkort BMV Makelaars

Binnenkort verdwijnt de naam Strijbosch Thunnissen Makelaars van de gevel en gaan wij met dezelfde missie, hetzelfde team en hetzelfde samenwerkingsverband binnen Dynamis verder met onze eigen naam BMV Makelaars!

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem / BMV Makelaars heeft zich in de afgelopen 15 jaar met een team van 25 medewerkers ontwikkeld tot marktleider in alle vastgoedsegmenten in de regio Arnhem.

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij Strijbosch Thunnissen Makelaars / BMV Makelaars kijken we verder dan alleen de woning of een object.

Lokale marktkennis

Persoonlijk contact

Professionele begeleiding

Wat wij doen

Wat wij doen

Passie voor wonen!
U staat bij ons centraal. Iedere woning en iedere verkoop/aankoop is uniek. Daarom houden wij rekening met uw specifieke wensen en hebben wij voor iedere woning een specialist. Ideaal voor het leveren van maatwerk en het geven van het beste advies.

Passie voor bedrijfshuisvesting!
Bedrijfsmakelaardij vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en te begeleiden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie