9137

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem

Strijbosch Thunnissen Makelaars “altijd in de buurt”! Met ruim tachtig jaar ervaring kunnen we dat wel zeggen. Al sinds 1934 zijn we actief. Begonnen in Nijmegen. Sinds 2005 ook gevestigd in Arnhem-Noord en recent ook in Arnhem-Zuid.

Bent u op zoek naar een makelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, hypotheekadviseur, nieuwbouwspecialist of taxateur? Bij ons vindt u alle professionals onder één dak.

Geen zaken met makelaars, maar met mensen

Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij Strijbosch Thunnissen kijken we verder dan alleen het huis of een object.

Wij begeleiden mensen op deskundige wijze, zien kansen, lossen problemen op en gaan uitdagingen aan. Ons doel is om samen het ultieme resultaat te bereiken. Met geen ander belang dan dat van u als onze opdrachtgever

6722

Veelzijdig Arnhem!

Alles over wijken

Vestigingen

Twee vestigingen,
Arnhem-Noord &
Arnhem-Zuid

6723
Wij kennen elke stoeptegel in Arnhem!

Wat wij doen

Passie voor wonen!
Strijbosch Thunnissen altijd in de buurt! U staat bij ons centraal. Ieder huis en iedere verkoop zijn uniek. Daarom houden wij rekening met uw specifieke wensen en hebben wij voor ieder huis een specialist. Ideaal voor het leveren van maatwerk en het geven van het beste advies. Ons doel is voor u het beste verkoopresultaat te realiseren, professioneel en prettig begeleid met voor u een minimale tijdsinspanning.

Passie voor bedrijfshuisvesting!
Op het gebied van bedrijfshuisvesting heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars een reputatie hoog te houden. Bedrijfsmakelaardij vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en te begeleiden.

Actueel aanbod

Woonruimte of bedrijfsruimte? Ons aanbod is het meest uitgebreid, divers en actueel. Van tussenwoning tot villa. Van startersappartement tot luxe penthouse. Zowel te koop als te huur. Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte? U vindt het in ons aanbod. Toch niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten. Wij informeren u graag over aanbod dat nog niet op onze site of op Funda staat.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.