Winkelruimte aan de Pauwelstraat 4 te Nijmegen verhuurd aan Hey Nijmegen

Winkelruimte aan de Pauwelstraat 4 te Nijmegen verhuurd aan Hey Nijmegen

Geschreven door Tom Driessen

Hey Nijmegen zal vanaf dinsdag 3 maart a.s. de deuren gaan openen van haar kleding-/cadeauwinkel aan de Pauwelstraat 4 te Nijmegen. Hey Nijmegen wilt de succesformule welke zij reeds in Den Bosch hebben aan de Minderbroederstraat een vervolg geven in de Nijmeegse binnenstad.

Hey Nijmegen is een lifestyle boutique waar je toffe outfits kunt kopen van o.a. merken zoals Loavies, Ydence, Colourful Rebel. Maar waar je ook leuke cadeautjes kan vinden voor dat feestje waar je heel toevallig nog een nieuw jurkje voor nodig had ;-) En heb je dan toch je spaarvarken kapot moeten slaan, wees dan niet getreurd...ze hebben ook hele leuke spaarpotten voor in je eigen huisje!

Wij zijn ervan overtuigd dat Hey Nijmegen een aanwinst zal zijn met hun winkel aan de Pauwelstraat. En wij wensen de eigenaren Jaco en Hanneke heel veel succes!

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever (de verhuurder) het gehele verhuurproces mogen begeleiden. Zij hebben zorg gedragen voor o.a. de bezichtigingen, onderhandelingen en contractvorming.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie