Winkelpand Bisschop Hamerstraat 10a te Nijmegen verhuurd aan WeFix VOF

Winkelpand Bisschop Hamerstraat 10a te Nijmegen verhuurd aan WeFix VOF

Geschreven door Tom Driessen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever, de eigenaar, het verhuurproces begeleidt van de winkelruimte aan de Bisschop Hamerstraat 10a te Nijmegen.

Vanaf 1 januari j.l. is de winkel verhuurd aan WeFix VOF, hier kunt u binnenkort terecht voor de reparatie van uw smartphones en tablets. Daarnaast verkopen zij ook accessoires voor smartphones en tablets in de breedste zin des woords. WeFix VOF is met de verhuurder een meerjarige huurovereenkomst overeengekomen voor de huur van de winkelruimte. Alvorens zij hun deuren zullen openen zullen zij eerst een aantal verbouwingswerkzaamheden gaan verrichten aan het pand.

Het betreft een winkelruimte op de begane grond met kelder. Gelegen op goede B-stand (tussen de Molenstraat en Centraal Station) nabij het stadscentrum van Nijmegen. De metrage van de winkel gelegen op de begane grond en de kelder bedraagt in totaal ca. 84 m2 b.v.o. op de begane grond en 296 m2 b.v.o. in de kelder.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie