Vonk en Co B.V. sluit een meerjarige huurovereenkomst voor Morsestraat 25 te Tiel

Vonk en Co B.V. sluit een meerjarige huurovereenkomst voor Morsestraat 25 te Tiel

Geschreven door Tom Driessen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever de verhuur mogen begeleiden van Morsestraat 25 te Tiel. Internationaal Transportbedrijf Vonk en Co B.V. heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van deze logistieke locatie. Zij zullen vanaf medio april 2020 het warehouse in gebruik gaan nemen, het betreft hier een uitbreiding van haar logistieke activiteiten.

Vonk en Co B.V. behoort in Nederland tot de grotere bedrijven op het gebied van logistieke dienstverlening, op de lijst van de 100 grootste logistieke dienstverleners waren zij in 2018 terug te vinden op plek 78. Vonk en Co is een familiebedrijf opgericht in 1947, met een specialisatie voor het vervoer van witgoedproducten in de Benelux. Met gemotiveerd personeel en een wagenpark dat ruim voldoet aan de eisen van deze tijd, verzorgen zij de totale logistieke activiteiten voor haar opdrachtgevers. In totaal beschikken zij momenteel over een opslagcapaciteit van zo’n 60.000 m2. Dagelijks verzorgen zij vanuit haar warehouse in Tiel de leveringen naar de winkels, retailers en consumenten

Het gehuurde omvat in totaal een oppervlakte van ca. 9.494 m2 v.v.o., opgesplitst in ca. 8.958 v.v.o. warehouse en ca. 536 m2 v.v.o. additionele ruimte waaronder kantoor.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie