The Fresh Factory opent saladebar aan de Houtstraat 19 te Nijmegen

The Fresh Factory opent saladebar aan de Houtstraat 19 te Nijmegen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever de winkelruimte aan de Houtstraat 19 te Nijmegen meerjarig verhuurd.

The Fresh Factory zal zich plaatsen in de ruimte aan de Houtstraat 19 in Nijmegen. Het is een take-away concept waar men allerlei vers bereide salades kan kopen. Deze partij is een mooie toevoeging voor de Houtstraat.

Vanaf eind juni zullen zij hun deuren gaan openen voor iedereen die zin heeft in een overheerlijke maar tevens gezonde lunch/tussendoortje.

De representatieve winkel heeft een frontbreedte van 6,3 meter wat zorgt voor veel lichtinval. De totale oppervlakte is ca. 180 m2, waarvan 95 m2 begane grond en 85 m2 kelder.

In de Houtstraat vindt men diverse winkels en horecagelegenheden, waaronder 24/7, De Blonde Pater, Zus en Zo, Deja VU, Cappello, Wonder for kids en vele andere winkels. Tevens ligt het vernieuwde Plein 1944 op een steenworp afstand, hier zijn diverse landelijke ketens gevestigd (zoals Primark, Only en Intersport).

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie