Rotra Logistics Solutions B.V. huurt 12.600 m2 logistieke ruimte

Rotra Logistics Solutions B.V. huurt 12.600 m2 logistieke ruimte

Geschreven door Tom Driessen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever, een private belegger, bemiddeld in de verhuur van de Nieuweweg 271-275 te Wijchen.

Rotra Logistics Solutions B.V. huurt een logistieke ruimte van in totaal 12.600 m2 welke zij, zullen gaan gebruiken voor de op- en overslag van producten van haar opdrachtgevers. De logistieke ruimte omvat verder 7 loadingdocks met dock-levellers en laadkuil en 2 overheaddeuren op maaiveldniveau.

Rotra Logistics Solutions B.V. is een logistieke dienstverlener welke met One Stop Shop transport over de weg en per spoor naar en vanuit alle landen binnen de EU verzorgen. Zij verzorgen dit met hun eigen wagenpark en met behulp van een accuraat partnernetwerk.

De logistieke hal is gelegen op bedrijventerrein Wijchen Oost. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A73, A50 en A326. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie, ontwikkelingsbedrijven en op- en overslag bedrijven gehuisvest. Dankzij deze bedrijven speelt bedrijvenpark Wijchen-Oost een belangrijke rol in het lokale en regionale bedrijfsleven.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie