Roelofs nieuwe voorzitter Dynamis Logistiek

Roelofs nieuwe voorzitter Dynamis Logistiek

Geschreven door Dynamis Algemeen op 26 oktober 2020

Sjoerd Roelofs MRICS RM RT (35) van het kantoor Strijbosch Thunnissen Makelaars, partner in Dynamis is de nieuwe voorzitter van Dynamis Logistiek. Roelofs zal de taken en werkzaamheden overnemen van Arjan Rens MRICS (42) van het kantoor HRS Makelaars, partner in Dynamis.

Rens is inmiddels toegetreden tot het dagelijks bestuur van Dynamis en zal samen met de overige partners actief in het team van Dynamis Logistiek blijven deelnemen.

Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor de 13 vastgoedpartners welke zij faciliteren op het gebied van research, opleiding, marketing en acquisitie. Met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren onze partners zowel landelijk als regionaal. Met recht worden zij de 'local Heroes' genoemd in de markt voor vastgoed.

Om opdrachtgevers beter te kunnen bedienen op het gebied van logistiek vastgoed is Dynamis Logistiek in 2011 opgericht. Dynamis Logistiek is een nauwe samenwerking tussen de makelaarskantoren van Dynamis, waarin een team van specialisten op het gebied van logistiek vastgoed met lokale marktkennis regionaal en landelijk vraag en aanbod scherp in de gaten houdt.

Meer weten over dit onderwerp?

Dynamis Algemeen
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie