Ontwikkelaar koopt kantoorpand aan Meijhorst 6010 te Nijmegen

Ontwikkelaar koopt kantoorpand aan Meijhorst 6010 te Nijmegen

Geschreven door Tom Driessen

Het kantoorpand gelegen aan de Meijhorst 6010 te Nijmegen is verkocht aan een ontwikkelaar. Deze ontwikkelaar zal in de nabije toekomst verdere planvorming gaan uitwerken. In totaal heeft het pand een vloeroppervlakte van ca. 3.141 m2 verdeeld over een souterrain, begane grond en 1e verdieping. Daarnaast beschikt het pand over 83 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling gelegen op een kavel van in totaal 1.100 m2 v.v.o..

Het betreft een onder architectuur gebouwd kantoor, direct gelegen aan een waterpartij met uitzicht op een park. In het midden van het gebouw ligt een binnentuin wat de groene ligging van het gebouw extra benadrukt. Voormalige gebruikers van het gebouw zijn o.a. F&L/VNU dagbladen (Wegener) en Philips Semiconductors.

De kantoorruimte is gelegen op een goede locatie in de Stadsdeel Dukenburg in de wijk Meijhorst in een kantorenstrip tegenover woonhuizen en flatgebouwen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft het gehele verkoopproces begeleidt namens haar opdrachtgever, een private belegger.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie