MediReva huurt bedrijfsruimte aan de Woeziksestraat 622 (hal 3) te Wijchen

MediReva huurt bedrijfsruimte aan de Woeziksestraat 622 (hal 3) te Wijchen

Geschreven door Tom Driessen

MediReva is een meerjarige huurovereenkomst aangegaan voor de bedrijfsruimte gelegen aan de Woeziksestraat 622 (hal 3) te Wijchen. Naast de bedrijfsruimte is er een entresol en inpandig kantoor (in totaal ca. 1.142 m2 v.v.o.) alsmede parkeerplaatsen op het buitenterrein. De bedrijfshal maakt onderdeel uit van een bedrijfscomplex wat zich op het bedrijventerrein Wijchen Oost bevindt, direct gelegen aan het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Gezien de ligging aan de A73 en A326 een zeer strategische locatie!

De verhuurder heeft de bedrijfshal onlangs, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde, grondig gerenoveerd en zal nader, op wens van verhuurder, worden afgewerkt.

MediReva is een medische speciaalzaak, welke zorg draagt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al 40 jaar leveren zij, door heel Nederland, hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes. Gezien de centrale ligging in de regio hebben ze voor deze locatie gekozen. Zij zullen deze locatie gaan gebruiken voor de opslag en distributie van hun producten.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft de verhuurder, een private belegger, begeleid tijdens het verhuurproces en voor de contractvorming zorg gedragen.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie