Kuypers Zorg voor Vastgoed verkoopt voormalige locatie aan de Energieweg 15 te Beneden-Leeuwen

Kuypers Zorg voor Vastgoed verkoopt voormalige locatie aan de Energieweg 15 te Beneden-Leeuwen

Geschreven door Tom Driessen

Aannemersbedrijf Vissersbouw uit Horssen heeft het voormalige bedrijfspand van Kuypers Zorg voor Vastgoed gekocht. Het betreft de locatie gelegen aan de Energieweg 15 te Beneden-Leeuwen. Het pand verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en is vrij recent nog uitgebreid en gerenoveerd.

Het pand betreft een bedrijfsruimte met kantoor en bijbehorend riant buitenterrein. De bedrijfsruimte omvat in totaal 528m2 v.v.o. en de kantoorruimte ca. 200m2 v.v.o., beide verdeeld over de begane grond en deels 1e verdieping.

Aannemersbedrijf Vissersbouw is in 2006 door Sjoerd Vissers opgericht. Vissersbouw is uitgegroeid tot een deskundig bedrijf met hoge kwaliteitseisen aan zowel werkwijze als eindproduct. Het bedrijf staat niet stil en gaat met de ontwikkelingen in de bouw mee. Vanwege groei én uitbreiding van activiteiten heeft zij het pand aan de Energieweg te Beneden-Leeuwen aangekocht.

Kuypers Zorg voor Vastgoed is sinds enige tijd (medio jan. 2020) aan de Kerkstraat 32a in Druten gevestigd. Vanwege uitbreiding van haar verschillende disciplines was de aankoop van deze (zicht)locatie een logische én mooie ontwikkeling.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens Kuypers Zorg voor Vastgoed het volledige verkoopproces mogen begeleiden.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie