Formfutura B.V. huurt bedrijfsruimte met kantoor in Nijmegen

Formfutura B.V. huurt bedrijfsruimte met kantoor in Nijmegen

Geschreven door Tom Driessen

Huurder Formfutura B.V. en verhuurder Uniberlo VOF zijn een meerjarige huurovereenkomst overeengekomen voor de huur van een bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte gelegen aan de Tarweweg 3/Hulzenseweg 1 te Nijmegen.

Formfutura B.V. is gespecialiseerd in- en het toonaangevende merk op het gebied van 3D-printing supply, zij zullen de locatie gaan gebruiken voor opslag- en productie van haar producten in de breedste zin des woords. Zij streven er naar om de trendsetters te zijn in de markt als het gaat om productaanbod en daardoor dragen zij bij aan het verhogen van de 3D-printnormen en het uitbreiden van het toepassingsgebied.

In totaal omvat het gehuurde ca. 2.045 m2 v.v.o. verdeeld over ca. 1.725 m2 v.v.o. bedrijfsruimte en ca. 320 m2 v.v.o. kantoorruimte. Tevens krijgt Formfutura B.V. het medegebruik van de parkeerplaatsen op het buitenterrein.

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Winkelsteeg op de hoek van de Hulzenseweg en de Tarweweg. Dit bedrijventerrein is gelegen nabij de uitvalswegen van Nijmegen met goede aansluiting op het landelijk snelwegennet. Momenteel is er in het complex nog ca. 2.514 m2 v.v.o. beschikbaar voor de verhuur.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder het gehele verhuurproces begeleidt en geadviseerd.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie