Carwash met bedrijfsruimte aan de Ren 4a te Groesbeek verkocht

Carwash met bedrijfsruimte aan de Ren 4a te Groesbeek verkocht

Namens haar opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars een carwash met bedrijfsruimte verkocht. De carwash is gelegen op bedrijventerrein De Mies aan de Ren 4a te Groesbeek en is verkocht aan een particuliere belegger. Zij zullen de wasboxen en stofzuigers gaan exploiteren en de bedrijfsruimte gaan verhuren. Het gekochte beschikt over 4 wasboxen, bedrijfsruimten en voormalige wasstraat op een riant terrein van 1.764 m2. In totaal betreft het een bedrijfsruimte van ca. 435 m2 v.v.o..

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein De Mies. "De Mies" is een lokaal gemengd bedrijventerrein welke momenteel nog, deels, in uitgifte is. Het bedrijventerrein heeft een netto oppervlakte van ca. 12 ha, waarvan het grootste deel bebouwd is. Op het bedrijven-terrein zijn enkele grotere bedrijven gevestigd zoals Van Kesteren en Kegro Deuren.

De bereikbaarheid per auto is redelijk tot goed, gezien de lokale ligging, via de N325. Per openbaar vervoer is er een rechtstreekse buslijn verbinding met Centraal Station Nijmegen.

Strijbosch Thunnissen heeft namens Vastgoed De Mies B.V. het gehele verkoopproces mogen begeleiden en voor de contractvorming zorg gedragen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie