Ca. 12.000 m2 verhuurd aan de Beversestraat 23 te Cuijk

Ca. 12.000 m2 verhuurd aan de Beversestraat 23 te Cuijk

Geschreven door Tom Driessen

Covetrus B.V. is met Dactari Dierenartsencoöperatie een langjarige huurovereenkomst overeengekomen voor de huur van Beversestraat 23 te Cuijk. Het gehuurde omvat diverse geschakelde bedrijfshallen ten behoeve van magazijn, expeditie en (geconditioneerde) opslagruimte, kantoorruimten aan de voorzijde over twee bouwlagen en separaat parkeerterrein met ca. 108 parkeerplaatsen. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van 11.997 m2 v.v.o. verdeeld over de diverse hallen en kantoorruimtes.

De huurder Covetrus B.V. is een wereldwijd technologiebedrijf en dienstverlener in de animal health-sector. Zij ondersteunen gezelschapsdieren, paarden- en landbouwhuisdierenpraktijken. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan producten, software en diensten.

Het object aan de Beversestraat is gelegen op bedrijventerrein "De Beijerd en 't Riet" te Cuijk. Het object is gelegen op goede stand. De Beijerd en 't Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast zijn er ook ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder opgetreden bij het tot stand brengen van deze verhuur transactie.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie