Beleggingsobjecten verkocht aan het Koolzaadveld 85-85a te Beuningen (gld)

Beleggingsobjecten verkocht aan het Koolzaadveld 85-85a te Beuningen (gld)

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever Loeff van de Wal Vastgoed, de verkoop mogen begeleiden van twee luxe afgewerkte wooneenheden aan het Koolzaadveld 85-85a te Beuningen (gld).

Loeff van de Wal Vastgoed heeft de afgelopen jaren meerdere kantoor-/bedrijfsunits in de plint aan het Koolzaadveld omgebouwd tot zelfstandige wooneenheden.

In totaal omvat de woonbelegging ca. 83 m2 v.v.o. bestaande uit een studio (ca. 35 m2 v.v.o.) en een appartement (ca. 48 m2 v.v.o.) . De studio is voorzien van een hoekkeuken voorzien van kookplaat (elektrisch), koel-/vriescombinatie en een combimagnetron. Wasmachine opstelling in kast en eigen CV-ketel. De badkamer voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel met meubel. Het appartement heeft zowel ontsluiting aan de voor- en achterzijde.

De wooneenheden zijn gelegen aan een autoluw plein in Beuningen-West. De locatie is dicht bij uitvalswegen en vele voorzieningen. De appartementen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, een bushalte bevindt zich op 200m met een directe verbinding naar Nijmegen CS.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft in het verleden meerdere units namens Loeff van de Wal Vastgoed aan het Koolzaadveld te Beuningen (gld) mogen verkopen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie