Bedrijfsruimte verhuurd aan de Energieweg 76 te Nijmegen

Bedrijfsruimte verhuurd aan de Energieweg 76 te Nijmegen

De bedrijfsruimte gelegen aan de Energieweg 76 te Nijmegen is vanaf 1 oktober verhuurd aan een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en inbouw van elektronische en optische apparatuur voor personenauto’s.

Autobedrijf Het Geluid bestaat uit een vlotte mix van technische monteurs en commerciële mensen. Hierdoor kunnen zij al de wensen van de klant perfect vertalen naar een technisch optimaal eindresultaat. Autobedrijf Het Geluid bestaat al meer dan 14 jaar en staat bekend als een echte specialist op het gebied van car audio.

De verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt circa 142 m² v.v.o. bedrijfs- en kantoorruimte (inclusief entree en wachtruimte) en 6 parkeerplaatsen. Het object is gelegen op een zeer goede zichtlocatie en goed te bereiken door ligging aan de Energieweg S100, welke in verbinding staat met de snelweg A73 en de nieuwe S100 stadsbrug "de Oversteek" richting het noorden (Arnhem). Voor het gehuurde is een bushalte aanwezig met directe verbindingen naar het Centraal station Nijmegen alsmede NS Station Nijmegen Dukenburg.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens de verhuurder opgetreden bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie