Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Recente Beleggingstransacties

Locatie ds. Bechtlaan van 5.600 m² verkocht aan ontwikkelaar

1036056_Ds.-Bechtlaan-1-groot-website.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft in het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht tot verkoop van haar maatschappelijk vastgoed het schoolgebouw aan de ds. Bechtlaan 1 te Arnhem met een oppervlakte van ca. 1.200 m² verkocht.
De locatie, met een perceeloppervlakte van ca. 5.600 m², is verkocht aan Ter Steege Bouw Vastgoed. Gisteren werd de koopovereenkomst ondertekend door wethouder Elfrink en de heer Ter Steege. Koper is voornemens de bestaande school op de locatie te amoveren om vervolgens een kleinschalige woningbouwontwikkeling te realiseren. Na de zomervakantie komen een aantal nieuwe gemeentelijke locaties op de markt.

Complex van 14 woningen en 9 bedrijfsruimten verkocht

1036057_Trans-15-25-groot-website.jpg

ARNHEM - Het woon- / bedrijfscomplex gelegen aan Trans 15-25 te Arnhem is verkocht aan een particuliere belegger. Het complex bestaat uit 14 woningen en 9 bedrijfsruimten en is grotendeels verhuurd. Het complex is gelegen op een perceel van ca. 2.500 m². Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verkoper bij de totstandkoming van deze transactie.

Herontwikkeling ca. 1.140 m² aan Elderhofseweg verkocht

1036058_Elderhofse-groot-website.jpg

ARNHEM - In het kader van de door de gemeente verstrekte opdracht tot verkoop van haar maatschappelijk vastgoed heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars de voormalige Herenboerderij met bijgebouwen aan de Elderhofseweg 28 in Arnhem verkocht. De panden zijn gelegen op een perceel van ca. 7.370 m².  Koper is een particuliere belegger die het pand geschikt gaat maken voor woondoeleinden. De gemeente Arnhem werd bij de structurering en uiteindelijke verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Bedrijfsunits verkocht aan particulier belegger

1035604_Leemansweg.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever Twins Investments B.V. de recent gerealiseerde ontwikkeling van 10 bedrijfsunits aan de Leemansweg in Arnhem in haar geheel verkocht aan een particuliere belegger. Deze belegger zal de units vervolgens weer voor de verhuur op de markt brengen. Twins Investments is inmiddels bezig met de voorbereidingen voor realisatie van een volgende fase bedrijfsunits in de koopsfeer.

Commerciële strip van 11 verhuurde units verkocht

1035603_DOVENTELLAAN.jpg

ARNHEM – In het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht voor verkoop van een deel van het gemeentelijk vastgoed is recentelijk een strip met 11 commerciële ruimten gelegen aan de Dovenetellaan verkocht aan één van de huurders. Verkoper werd bij de structurering en verkoop bijgestaan door hun vaste adviseur Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en koper werd geadviseerd door DK Makelaars.

Kantoorvilla van 600 m² verkocht aan particuliere belegger

1035186_Willemsplein-11.jpg

ARNHEM – De kantoorvilla gelegen aan het Willemsplein 11 te Arnhem is onlangs verkocht aan een particuliere belegger. Deze zal het pand gaan transformeren naar een woonfunctie. De verkoper, een particuliere belegger werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Kantoorgebouw aan Jansbuitensingel Arnhem verkocht

1035185_Jansbuitensingel-29kopie.jpg

ARNHEM – Het grotendeels verhuurde kantoorgebouw aan de Jansbuitensingel 29 in Arnhem, met een oppervlakte van circa 1.200 m² is als belegging verkocht aan een particuliere belegger. Verkoper werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en Mulder ten Kate Vastgoed. 

Kantoorvilla van 2.400 m² verkocht aan particuliere belegger

1035183_Willemsplein-20-21.jpg

ARNHEM – De karakteristieke monumentale kantoorvilla gelegen aan het Willemsplein 20-21 te Arnhem is onlangs verkocht aan een particuliere belegger. De villa is deels verhuurd en wordt gedeeltelijk getransformeerd naar wonen. De verkoper werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Kantoorgebouw van ca. 5.400 m² aan Velperweg in Arnhem verkocht

1034787_Velperweg-27-te-Arnhem.JPG

ARNHEM - Rudius Vastgoed B.V. heeft onlangs een kantoorgebouw gelegen aan de Velperweg 27 te Arnhem van Robeco Structured Properties I Limited gekocht. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 5.400 m² met bijbehorende parkeerplaatsen en is gelegen nabij het centrum.

Koper heeft het object gekocht als belegging en zal zich na een grondige renovatie focussen op de verhuur van de nog beschikbare meters in het gebouw.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars begeleidde de verkoop namens verkoper Structured Properties I Limited.

 

Binnenstedelijke (her)ontwikkelingslocatie Arnhem van 10.000 m² verkocht aan Klo

1034785_Boulevard-Heuvelink-48-te-Arnhem.jpg

ARNHEM – De (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink, bestaande uit een monumentaal gebouw van circa 4.350 m² en achtergelegen grond met een totale oppervlakte van circa 10.000 m², is verkocht aan Klok Bouwontwikkeling uit Nijmegen. Vanmiddag werd op locatie de koopovereenkomst getekend door wethouder Gerrie Elfrink en Harold van Rooijen van Klok Bouwontwikkeling.

Eind vorig jaar werd gestart met de verkoop van de locatie en op 29 februari 2016 sloot de inschrijftermijn. Vervolgens is besloten het object te verkopen aan Klok Bouwontwikkeling. Zij zullen op korte termijn hun plannen voor (her)ontwikkeling van de locatie verder gaan uitwerken.

De gemeente Arnhem werd bij de structurering en uiteindelijke verkoop geadviseerd door haar vaste makelaar, Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit Arnhem in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen.

Woon- winkelcomplex in Arnhem verkocht aan ontwikkelaar

1034499_Amsterdamsewe-25-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Het woon- winkelcomplex ter grootte van ca. 850 m² gelegen aan de Amsterdamseweg 25 te Arnhem is onlangs verkocht aan een ontwikkelaar. Na overdracht zal deze het pand geschikt maken ten behoeve van een combinatie van zelfstandig wonen, onzelfstandig wonen en winkel.  Verkoper werd in deze bijgestaan door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Twee karakteristieke villa’s verkocht aan particuliere belegger

1034195_Bothaplein-7--Steijnstraat-12-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Onlangs zijn de twee geschakelde karakteristieke villa’s gelegen aan Bothaplein 7 / Steijnstraat 12 gekocht door een particuliere belegger. Beide panden worden de komende periode volledig gerenoveerd. Namens de eigenaar, Elizen Vastgoed, heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis deze transactie begeleid.

2 verhuurde kantoorgebouwen in Arnhem Zuid verkocht

1034055_Vlaardingenweg-7-en-11-groot.jpg

ARNHEM -  Een particuliere belegger heeft 2 kantoorgebouwen aan de Vlaardingenweg in Arnhem gekocht. Het kantoorgebouw aan de Vlaardingenweg 7 was recentelijk door Strijbosch Thunnissen verhuurd aan het GSBB en bij het pand aan de Vlaardingenweg 11 was nog sprake van een lopende huurovereenkomst met de Korein Groep. Mayfield Asset and Property Management werd namens eigenaar DPC Vermeer bij de structurering en verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Beleggingsportefeuille aangekocht voor particuliere belegger

1034054_Beleggingen-groot.jpg

ARNHEM - Namens een particuliere belegger heeft Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars een portefeuille van 17 wooneenheden en bedrijfsruimte aangekocht. De portefeuille is geheel verhuurd. De objecten zijn gelegen in de Arnhemse regio. De koopsom en het aanvangsrendement werden niet bekend gemaakt.

Particuliere belegger koopt woon/winkelpand in Arnhem

1034053_Walstraat-55-55a-56-te-Arnhem-groot-site.jpg

ARNHEM – Een particuliere belegger heeft woon-/winkelpand aan Walstraat 55,55a en 56 in Arnhem gekocht. Het complex is gelegen op de hoek van de Walstraat en Nieuwstad. Tot enkele maanden geleden is het complex in gebruik geweest bij Christine Le Duc. De eigenaar, Summa Vastgoed B.V. heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, ingeschakeld om te adviseren over de mogelijkheden voor dispositie en te bemiddelen bij de uiteindelijke verkoop.   

Woon-/winkelcomplex aangekocht voor particuliere belegger

1033829_Raapopseweg-74-76-78-te-Arnhem-groot.jpg

Namens de koper heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, een beleggingsobject aangekocht. Het betreft een volledig verhuurd woon-/winkelcomplex gelegen aan een uitvalsweg in Arnhem-Noord. Strijbosch Thunnissen heeft na een due diligence de onderhandelingen gevoerd en hierna de kooptransactie afgewikkeld namens de koper, een particuliere belegger.

Beleggingscomplex Apeldoornsestraat te Arnhem verkocht

1033828_Apeldoornsestraat-6-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Een herenhuis met achterbouw, gelegen aan de Apeldoornsestraat 6, bestaande uit 5 appartementen en kantoorruimte is verkocht. Het gebouw is rond 2008 geheel gerenoveerd, gesplitst en vervolgens verhuurd. De koper is een particuliere belegger. De koopsom werd niet bekend gemaakt. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verkoper bij deze transactie.

Horeca-/wooncomplex van ca. 835 m² verkocht

1033450_Markt-24-25-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – In het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht voor verkoop van een deel van het gemeentelijke vastgoed is het gedeeltelijk verhuurde horeca-/wooncomplex gelegen aan de Markt 24-25, bestaande uit een restaurant met een drietal bovenwoningen verkocht aan een samenwerkingsverband van particuliere beleggers. De gemeente Arnhem werd bij de structurering en begeleiding van de verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Winkel met bovenwoningen in Arnhem verkocht

1032585_Burgemeester-Weertsstraat-71-75-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Een particuliere belegger heeft het winkel-/wooncomplex aan de Burgemeester Weertsstraat 71-75 te Arnhem aangekocht. De koper werd begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De verkoper  werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff. De winkel op de begane grond ter grootte van circa 200 m² is inmiddels weer verhuurd door Strijbosch Thunnissen Makelaars. De winkelruimte is gelegen in een winkelconcentratie waar onder andere ook Albert Heijn, Gall & Gall en Primera zijn gelegen. 

Bedrijfscomplex Goldewijk van 6.500 m² verkocht

1032116_Nijverheidsweg-12-groot.jpg

DOETINCHEM - Het bedrijfscomplex aan de Nijverheidsweg 12 Doetinchem met een oppervlakte van 6.500 m² gelegen op een perceel van ruim 8.000 m² is verkocht aan een particuliere belegger. Het gebouw deed tot begin dit jaar dienst als hoofdkantoor van bouwbedrijf Goldewijk. Op dit moment zijn Grando en Delade Interieurbouw in het gebouw gevestigd. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bracht de transactie tot stand namens verkoper.

Kantoorgebouw van circa 3.000 m² in Arnhem verkocht aan particuliere belegger

1031909_Utrechtsestraat-46-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Het voormalige SNS kantoor aan de Utrechtsestraat in Arnhem is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand met een oppervlakte van circa 3.000 m² zal door de koper worden getransformeerd naar circa 40 huurappartementen. Verkoper SNS werd bij de structurering en verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en CBRE.  De koper werd geadviseerd door Rudius Vastgoed.

Leeuwensteinplein 1 Arnhem recentelijk verkocht

1031908_Leeuwesteinplein-1-groot.jpg

ARNHEM – Het pand gelegen aan het Leeuwensteinplein met een oppervlakte van circa 1350 m2 gelegen op een kavel van ruim 2500 m2 is recentelijk verkocht. Het pand was tot voor kort in gebruik als kinderdagverblijflocatie. De koper is voornemens de bestaande bebouwing geschikt te maken voor wonen en een kleinschalig theater. De verkoper werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De koper werd geadviseerd door makelaarshuys Kuyk van Oldeniel. 

Beleggingsobject aan de Steenstraat verkocht

1031966_Steenstraat-10a-groot.jpg

Arnhem – Het beleggingsobject aan de Steenstraat 10a is verkocht aan een particuliere belegger. Het object omvat een verhuurde winkelruimte op de begane grond en woonruimte op de verdiepingen. Op de begane grond is al sinds de jaren ‘90 kapsalon Le Clou gevestigd. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft het pand verkocht in opdracht van een particuliere belegger. 

Kantoorpanden Arnhem-Zuid verkocht

1030504_Verkocht-1.jpg

ARNHEM – De kantoorgebouwen gelegen aan de Kronenburgsingel 8 en 12 te Arnhem met een gezamenlijke oppervlakte van circa 7.000 m² zijn onlangs verkocht aan een particuliere belegger. De beide panden zijn leeg verkocht en zullen door de koper volledig worden gerenoveerd. Namens verkoper werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. Het betrof een collegiale opdracht met DTZ Zadelhoff.

Markt 20-21 Centrum Arnhem verkocht aan particuliere belegger

1029982_Markt20-21-Verkocht.jpg

ARNHEM - In het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht voor verkoop van de gemeentelijke panden, is begin mei het pand aan de Markt 20-21 verkocht. Het pand zal door de koper worden gerenoveerd en uiteindelijk weer te huur worden aangeboden. Verkoper, gemeente Arnhem, werd bij de verkoop van het complex geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Belegger koopt bedrijfscomplex van ca. 3.430 m² in Zevenaar

1029832_Edisonstraat-84-te-Zevenaar-Verkocht.jpg

ZEVENAAR – Het voormalige bedrijfscomplex van Carlisle in Zevenaar is verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft een bedrijfscomplex ter grootte van ca. 3.430 m² op een kavel van ca. 7.750 m². Carlisle werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis en CBRE. Baker en McKenzie heeft opgetreden als juridisch adviseur namens verkoper.

Rijksmonument van ca. 1.235 m2 centrum Arnhem verkocht

1029843_Marienburgstraat-12-verkocht.jpg

ARNHEM - In het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht voor verkoop van de gemeentelijke panden, is begin februari het pand aan de Marienburgstraat 12-13 verkocht. Het uit omstreeks 1760 daterende pand heeft een oppervlakte van circa 1.235 m2 en zal door de koper worden herontwikkeld naar wooneenheden. Verkoper, gemeente Arnhem, werd bij de verkoop van het complex geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Winkelbelegging aangekocht in Koningstraat

1029056_Koningstraat-65---Aangekocht.jpg

ARNHEM - Een groep particuliere beleggers heeft het winkelpand aan de Koningstraat 65 in Arnhem aangekocht. De winkel is langjarig verhuurd aan Telecombinatie, een landelijk opererende formule in de mobiele telecom. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de kopers begeleid in het aankooptraject en tevens geadviseerd bij de totstandkoming van een nieuwe huurovereenkomst. B&O Retail uit Amsterdam behartigde de belangen van de verkoper.

Bedrijfsruimte aan Snelliusweg verkocht

1029055_Snelliusweg-Arnhem-Verkocht.jpg

ARNHEM – Rosande Investments, een belegger in vastgoed, verwerft het bedrijfspand aan de Snelliusweg in Arnhem. Het object wordt gedeeltelijk teruggehuurd door eMastering, een bedrijf in mixing en mastering van geluidsopnames. Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verkopers Impalex Media en Provarius.

Bedrijfsboxen verkocht aan particuliere belegger

1029833_Leemansweg-verkocht.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever Twins Investments B.V. de nog te realiseren nieuwbouwontwikkeling van 69 bedrijfsunits in verschillende afmetingen aan de Leemansweg in haar geheel verkocht aan een particuliere belegger. De oplevering staat gepland medio 2014. Twins Investments is momenteel bezig met de voorbereidingen voor realisatie van een tweede fase bedrijfsboxen ter grootte van 40 units.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.