Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Recente Transacties Bedrijfsruimten

Voormalig schoolgebouw verkocht

1036066_Agnitenstraat-groot-website.jpg

ARNHEM - In het kader van de opdracht van de gemeente Arnhem voor de verkoop van haar maatschappelijk vastgoed heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het gebouw aan Agnietenstraat 88 verkocht. Het betreft de voormalige "Openbare lagere school 14", gebouwd in 1885. De locatie is gekocht door één van de huidige huurders.

Viavisual huurt 500 m² bedrijfsruimte in Duiven

1036067_Dijkgraaf-34-Duiven-groot-website.jpg

DUIVEN - Viavisual, een groothandel in LED Videoschermen, heeft onlangs 500 m² bedrijfsruimte in Duiven gehuurd. Namens verhuurder, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis deze transactie tot stand gebracht.

Speltuig en Meubelmakerij Verduijn naar P. Calandweg 6a in Arnhem

1036068_P.-Calandweg-6a-groot-website.jpg

ARNHEM - Recentelijk heeft Speltuig en Verduijn Meubelmakerij de bedrijfsruimte aan de P. Calandweg 6a in Arnhem gehuurd. Namens de verhuurder, Jato Beheer B.V., heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, deze langjarige huurtransactie tot stand gebracht.

EZ Led naar Delta 44 in Arnhem

1035601_Delta-44.jpg

Arnhem – Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten heeft EZ Led onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de nieuwe locatie aan de Delta 44 in Arnhem. EZ Led is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van de modernste LED panelen. De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Van Straaten Post verhuist naar Snelliusweg in Arnhem

1035189_Snelliusweg-40-12.jpg

ARNHEM – Vanaf 1 mei neemt Van Straaten Post de nieuwe locatie aan de Snelliusweg 40-17 in gebruik. Van Straaten Post is een full-services postbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en bestaat inmiddels ruim 10 jaar. De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Buitink Products huurt bedrijfspand in Duiven

1035188_Nieuwgraaf-52.jpg

DUIVEN - Vanaf 1 juni neemt Buitink Products Duiven de nieuwe locatie aan de Nieuwgraaf 52 in Duiven in gebruik. Buitink kent een lange historie op het gebied van zonwering, terrasoverkapping, rolluiken en garagedeuren. Onlangs is de locatie waar Buitink Products Duiven al jaren gevestigd was afgebrand. Op dit moment wordt de locatie verbouwd. De verhuurder werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Banden & Uitlijntechniek Roberto Curre huurt 360 m² in Velp

1034791_Florijnweg-11.jpg

VELP – Recentelijk heeft Banden & Uitlijntechniek Roberto Curre een huurovereenkomst gesloten op de Florijnweg 11 in Velp. Na verbouwing kunnen klanten eind april terecht voor het uitlijnen en balanceren van wielen, alsmede het wisselen en vervangen van banden. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de totstandkoming van deze transactie.

JCL Logistics breidt uit naar DC van ca. 20.000 m² in Duiven

1034497_Express-2-te-Duiven-groot.jpg

DUIVEN - JCL Logistics Benelux B.V. is een Europese logistieke dienstverlener en maakt onderdeel uit van de JCL Group met het hoofdkantoor in Zwitserland. In de Benelux is de hoofdvestiging in ’s-Heerenberg. JCL Logistics Benelux B.V. heeft naast ’s-Heerenberg depots in Oosterhout (N.B.), Eersel, Tiel, D-Emmerich en D-Radevormwald met in totaal 150.000 m² warehouse. Ten behoeve van de uitbreiding van de logistieke activiteiten is daar onlangs het hoogwaardige Logistieke Distributie Centrum van ca. 20.000 m² gelegen aan Express 2 in Duiven bijgekomen. Naast opslag worden in deze hub goederen geassembleerd. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistics, adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van deze transactie.

MLT Chip Tuning huurt aan Eimerssingel West 29

1034500_Eimerssingel-West-29-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Komende maand zal MLT Chip Tuning de nieuwe locatie aan de Eimerssingel West 29 in gebruik nemen. MLT Chip Tuning verzorgt bij de klant op locatie motortuning van diverse automerken. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van deze transactie.

Glazenwasserij Baart huurt aan Eimerssingel West 31

1034496_Eimerssingel-West-29-31-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Onlangs heeft Glazenwasserij Baart de bedrijfsruimte aan de Eimerssingel West 31 in gebruik genomen. Glazenwasserij Baart is reeds gevestigd op de Eimerssingel West 33 in Arnhem. Vanwege de groei was deze uitbreiding nodig. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de verhuurder bij de totstandkoming van deze transactie.

Gietburg B.V. huurt 5.221 m² logistiek in Duiven

1034200_Segment-7-te-Duiven-groot.jpg

DUIVEN – Gietburg B.V. huurt in Duiven circa 5.221 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoor aan Segment 5 en 7. Gietburg is toeleverancier van gegoten ijzeren componenten ten behoeve van de automotive industrie, agrarische sector, marine en complexe technische sectoren. Na gedeeltelijke renovatie zal de volledige ruimte per 1 april 2016 door Gietburg in gebruik worden genomen. Bij de totstandkoming van deze transactie adviseerde Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistics, de verhuurder Stichting Bewaarder Renderend Bezit IV en asset manager Rubens Capital Partners B.V

Giesbers Communicatiegroep huurt ca. 3.200 m² in Duiven

1034059_Ratio-6-te-Duiven-groot.jpg

DUIVEN - Begin 2016 verhuist Giesbers Communicatiegroep naar de Ratio 6 in Duiven. De locatie in Duiven betreft de productie locatie waar voornamelijk fotoreportages worden gemaakt. Giesbers Communicatiegroep is full-service communicatiebureau die zelf alle disciplines in huis heeft. Het hoofdkantoor van Giesbers Communicatiegroep is gevestigd in het voormalige postkantoor aan de Hoofdstraat in Velp. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Tandartsenpraktijk Ittman koopt pand in Velp

1034058_President-Kennedylaan-1a-te-Velp-groot-site.jpg

VELP - Onlangs heeft Tandartsenpraktijk Ittman het karakteristieke pand gelegen aan de President Kennedylaan 1 / 1a in Velp aangekocht voor de nieuwe praktijk. Tandartsenpraktijk Ittmann in Arnhem bestaat sinds 1948. De inmiddels derde generatie tandartsen bestaande uit Olivier Ittmann met zijn vrouw Esmee zetten de praktijk voort in Velp. Na de grondige renovatie zal de nieuwe praktijk naar verwachting in mei 2016 haar deuren openen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verkoper geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze transactie.

CITO B.V. huurt ca. 1.500 m² bedrijfsruimte op ‘Het Broek’

1033821_Simon-Stevinweg-44-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM- Medio volgend jaar neemt Cito haar nieuwe locatie op bedrijventerrein ‘Het Broek’ aan de Simon Stevinweg 44 in Arnhem in gebruik. Het instituut voor toetsontwikkeling, bekend van de Cito toets, was op zoek naar een nieuwe plek dichter bij haar kantoor aan de Amsterdamseweg. Het pand wordt door de verhuurder, een particuliere belegger, op dit moment volledig gerenoveerd naar de wensen en eisen van huurder. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens de verhuurder. ABC Makelaars was tevens betrokken bij de verhuur als collegiale makelaar.

A.S. WATSON (Kruidvat) huurt bedrijfscomplex van 2.000 m² in Heteren

1033820_Poort-van-Midden-Gelderland-Rood-19-te-Heteren-groot.jpg

HETEREN – Als gevolg van de expansie van Kruidvat huurt A.S. WATSON, eigenaar van Kruidvat, het bedrijfscomplex van ca. 2.000 m² gelegen aan de Poort van Midden Gelderland Rood 19 in Heteren. Naast de huur van het bedrijfscomplex wordt voor Kruidvat ca. 8.000 m² logistieke opslagruimte ontwikkeld. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, Partner in Dynamis Logistics, adviseerde de verhuurder bij deze transactie, ABC Makelaars was collegiaal betrokken.

RIVERTECH verwerft kantoor- en bedrijfsruimte ‘IJsseloord 2’

1033819_Delta-60-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Rivertech B.V., gespecialiseerd in nautisch management binnen Europa, koopt de bedrijfs- en kantoorruimte op IJsseloord 2 aan de Delta 60 in Arnhem. Recentelijk werd de voormalige locatie aan de Snelliusweg verkocht. De verkoper, een particuliere belegger, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Ca. 2.600 m² getransformeerd naar kinderspeelparadijs

1033535_P.-Calandweg-12-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Transformaties, partner in Dynamis, heeft recentelijk het bedrijfsgebouw gelegen aan de Cruquiusweg 3a-5 te Arnhem met een oppervlakte van circa 2.600 m2 alsmede ca. 1.900 m2 verhard buitenterrein ten behoeve van ca. 80 bezoekersparkeerplaatsen verhuurd aan Monkey Town.
Voor Monkey Town betreft dit de 27e vestiging in Nederland. Strijbosch Thunnissen heeft in opdracht van de eigenaar en in samenwerking met Dirkzwager Advocaten & Notarissen richting de gemeente Arnhem de vergunningsprocedure begeleid om vestiging van het kinderspeelparadijs mogelijk te maken.

Fruvexco B.V. huurt ca. 1.370 m² in Andelst

1033534_Buskesdries-5-te-Andelst-groot.jpg

ANDELST - Op 1 oktober start Fruvexco B.V., een groothandel in groente en fruit, op de nieuwe locatie aan de Buskesdries 5 in Andelst. De nieuwe locatie is voor Fruvexco centraal gelegen voor klanten. De verhuurder, particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis

 

Microtek huurt bedrijfsgebouw van ca. 4.771 m² in Zutphen

1033449_Hekkehorst-24-te-Zutphen-groot.jpg

ZUTPHEN – Microtek B.V. gespecialiseerd in ontwerp, productie en verkoop van een uitgebreid programma aan innovatieve producten ten behoeve van infectiepreventie in ziekenhuizen, huurt een hoogwaardig en modern bedrijfsgebouw van ca. 4771 m² in Zutphen voor een periode van 5 jaar.

Huurder Microtek werd geadviseerd door Fellow Real Estate B. V. Verhuurder Youngstreet werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Circa 800 m2 bedrijfsruimte verhuurd aan de Groenestraat te Nijmegen

1033431_Groenestraat215kopie.jpg

NIJMEGEN - Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, de bedrijfsruimte van ca. 800 m , waarvan ca. 150 m2 showroom/kantoorruimte met ruim buitenterrein,  gelegen aan de Groenestraat 215 te Nijmegen verhuurd. De huurder is Formfutura V.O.F.,  marktleider in materialen/onderdelen voor 3D printers. Voor meer informatie raadpleeg www.formfutura.com.

DreamPlafonds verhuist naar Arnhem

1033448_Delta-52-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Recentelijk heeft Dreamplafonds een huurovereenkomst gesloten voor de bedrijfs- en kantoorruimte aan de Delta 52 te Arnhem. DreamPlafonds is de specialist in het aanbrengen spanplafonds. Een spanplafond is een alternatief voor bijvoorbeeld een gestuct plafond en kan aangebracht worden in diverse stijlen en kleuren. Deze transactie is tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Wisa B.V. opent een nieuwe showroom van ca. 1.100 m² in Arnhem

1032412_Cruquiusweg-6-8-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Binnenkort opent Wisa B.V., een producent en groothandel van onder andere sanitair, spoelsystemen en wellness, een nieuwe showroom van ca. 1.100 m² aan de Cruquiusweg 6-8. Het bedrijfscomplex van ca. 3.700 m² is recentelijk verkocht aan een particuliere belegger. Na een renovatie van de binnen- en buitenzijde zal Wisa eind april haar deuren openen. De locatie aan de Driepoortenweg is gelegen naast de huidige locatie van Wisa. Met de komst van deze huurder is het volledige bedrijfscomplex ingevuld. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Hardy Meubelagenturen huurt bedrijfscomplex van ca. 840 m² in Arnhem

1032411_Johannes-Huddeweg-10-te-Arnhem-Groot.jpg

ARNHEM – Recentelijk heeft Hardy Meubelagenturen, een groothandelsbedrijf in meubelen in het hogere segment, haar tweede vestiging aan de Johannes Huddeweg 10 geopend. Naast de vestiging in Azewijn wordt de locatie in Arnhem hoofdzakelijk gebruikt als showroomlocatie. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Ca. 2.000 m² op Industriepark Kleefse Waard verhuurd aan DEBS

1032410_Westervoortsedijk-73---KB-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - IPKW is met DEBS een nieuwe innovatieve huurder rijker. DEBS ontwikkelt, bouwt en renoveert met haar partners diverse projecten met behulp van EPS, in de volksmond beter bekend als piepschuim. EPS is licht, 100% recyclebaar, heeft hoge isolatiewaarden en is uitstekend toepasbaar als constructiemateriaal. Een perfecte basis dus om innovatief, snel en professioneel mee te bouwen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, en DK Makelaars zijn als verkoopteam betrokken bij de verhuur van de gebouwen op IPKW.

Gietburg B.V. huurt ca. 3.041 m² logistieke bedrijfsruimte

1032415_Segment-5-7-te-Duiven-verkleind.jpg

DUIVEN – Gietburg B.V. verlengt huurovereenkomst voor circa 3.041 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoor aan Segment 5 op bedrijventerrein ‘Centerpoort Noord’. Gietburg is toeleverancier van gegoten ijzeren componenten ten behoeve van de automotive industrie, agrarische sector, marine en complexe technische sectoren. Bij de verlenging van de huurovereenkomst adviseerde Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistics, de verhuurder Stichting Bewaarder Renderend Bezit IV, Rubens Capital Partners verzorgt het asset management namens de eigenaar.

Ca. 300 m² bedrijfsruimte verhuurd op bedrijventerrein ‘Het Broek’

1032409_Cruquiusweg-10a-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Aan de Cruquiusweg 10a in Arnhem zal binnenkort ca. 300 m2 bedrijfsruimte in gebruik worden genomen door een nieuwe huurder. Het betreft de laatste beschikbare unit in het bedrijvencomplex.De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Ardis Beheer B.V. verwerft bedrijfsruimte met kantoor in Arnhem

1032296_Snelliusweg-40-24-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Om de groeiende bedrijfsactiviteiten onder te kunnen brengen koopt Ardis Beheer B.V. de bedrijfsruimte met kantoor aan Snelliusweg 40-24 te Arnhem. Het bedrijf ontwikkelt hard- en software voor de business to business market. Namens verkoper, Rivertech B.V., werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Megasaleholland B.V. kiest voor bedrijfsruimte en kantoor in Westervoort

1032295_Het-Ambacht-19-te-Westervoort-groot.jpg

WESTERVOORT – Recentelijk heeft Megasaleholland B.V., een groothandelsbedrijf in diverse producten, de bedrijfsruimte en kantoor aan Het Ambacht 19 in gebruik genomen. Met de komst van Megasaleholland B.V. is het volledige complex van ca. 1.100 m² ingevuld. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Bedrijfscomplex van ca. 3.700 m² aan Cruquiusweg 6-8 verkocht

1032293_Cruquiusweg-6-8-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Het bedrijfscomplex aan de Cruquiusweg 6-8 te Arnhem met een oppervlakte van circa 3.700 m², bestaande uit kantoorruimte, showroom, bedrijfsruimte en buitenterrein, is recentelijk verkocht aan een particuliere belegger. Het complex is gelegen op een perceel van 6.725 m²  en ligt op een zichtlocatie aan de Driepoortenweg op bedrijventerrein Het Broek .Het complex is grotendeels verhuurd. Voor verhuur is nog circa 1100 m2 kantoor- en showroomruimte beschikbaar.  Verkoper werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. 

 

Onderhoudsbedrijf start in Arnhem

1032131_Eimersingel-West-29-31-groot.jpg

ARNHEM - Begin 2015 zal een onderhouds- en montagebedrijf twee bedrijfsunits in gebruik nemen aan de Eimerssingel-West 29-31 te Arnhem. Met deze verhuur is het volledige complex ingevuld. De bedrijfsunits worden gebruikt ten behoeve van opslag, kantoor en werkruimte. Namens de verhuurder, Jansen de Jong Projectontwikkeling, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Abar B.V. huurt bedrijfsruimte in Duiven

1032110_Cartograaf-12b-groot.jpg

DUIVEN – Begin volgend jaar zal Abar B.V. de bedrijfsruimte aan de Cartograaf 12b in Duiven in gebruik nemen. Abar B.V. is een onderneming in de confectiesector. De bedrijfsruimte in Duiven zal gebruikt worden als satellietlocatie ten behoeve van kantoor en opslag. Met deze verhuur is het volledige bedrijfscomplex verhuurd. Namens de verhuurder, Jansen de Jong Projectontwikkeling, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

MPS Systems kiest voor bedrijfscomplex van ca. 4.700 m² op IJsseloord 2

1031982_Delta-100-groot.jpg

ARNHEM – Recentelijk heeft MPS Systems een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 4.700 m² bedrijfsruimte, showroom en kantoren. MPS Systems is een wereldwijde speler op het gebied van ontwikkeling en productie van offset, label en print machines Eind dit jaar zal MPS Systems starten met de verbouwing van het pand waarna de nieuwe locatie op 1 maart 2015 in gebruik zal worden genomen. Namens de verhuurder werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. DTZ Zadelhoff adviseerde de huurder.

Global Wind Service Benelux B.V. naar bedrijfscomplex op Nieuwgraaf Duiven

1031968_Nieuwgraaf-52-groot.jpg

DUIVEN – Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten zal Global Wind Service Benelux B.V. eind 2014 verhuizen naar de Nieuwgraaf 52 in Duiven. Global Wind Service beschikt over technici, expertise en service op het gebied van installatie en onderhoud van windturbines. Het bedrijfscomplex van ca. 678 m² bestaat uit bedrijfsruimte en kantoren en zal de komende periode naar wens van huurder worden verbouwd. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Test & Measurement Solutions B.V. koopt bedrijfspand van ca. 1700 m²

1030951_Hazenkamp-30.jpg

ARNHEM - Test & Measurement Solutions B.V. heeft het bedrijfsobject aan de Hazenkamp 30 op het bedrijventerrein Rijkerswoerd in Arnhem gekocht. Het object uit 2002, beschikt over een bedrijfsruimte van ca. 1.000 m² en kantoorruimte van ca. 700 m2 alsmede een royaal buitenterrein. Test & Measurement Solutions B.V. creëert technologische hulpmiddelen en oplossingen die bijdragen tot het realiseren van kwaliteitsnormen voor producten en productieprocessen. Het bedrijf werkt aan op maat gemaakte inspectie-, test-, meet- en precisieassemblagesystemen voor klanten over de hele wereld. De koper werd begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. DTZ Zadelhoff adviseerde de verkoper, een particuliere eigenaar, bij deze transactie.

 

Oblé kiest voor bedrijfsruimte en kantoor op IJsseloord2

1030957_Delta-137-te-Arnhem.jpg

ARNHEM – Binnenkort zal Oblé, een bedrijf dat grafisch drukwerk verzorgd, de bedrijfsruimte en kantoor aan de Delta 137 in gebruik nemen. Namens verhuurder Krikke Realisatie werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

QDP verhuisd haar hoofdkantoor naar Centerpoort-Noord

1030952_Segment-23-te-Duiven.jpg

ARNHEM - QDP, een professioneel ontwerpbureau, dat voor de opdrachtgevers de volledige productontwikkeling én productie verzorgt, verplaatst haar hoofdkantoor van ’t Holland naar een nieuwe locatie aan het Segment 23 in Duiven. QDP heeft naast de hoofdvestiging in Nederland nog een productielocatie in China. In opdracht van de verhuurder heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bemiddeld bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Value Express Forwarding verwerft bedrijfsruimte met kantoor in Heteren

1030812_Weiland-9a-te-Arnhemkopie.jpg

HETEREN - Om de groeiende bedrijfsactiviteiten onder te kunnen brengen koopt Value Express Forwarding B.V. een bedrijfsruimte met kantoor aan het Weiland 9a in Heteren. Het bedrijf verzorgt pakket- en palletzendingen, lucht- en zeevrachten, expressvervoer en beurszendingen. Namens verkoper werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.  

Blom Select huurt ca. 360 m² bedrijfsruimte in Westervoort

1030811_Het-Ambacht-17-te-Westervoortkopie.jpg

WESTERVOORT - Onlangs heeft timmerbedrijf Blom Select zijn intrek genomen in het bedrijfspand aan Het Ambacht 17 in Westervoort. Blom Select zal op locatie onder andere meubels op maat gaan vervaardigen. De transactie werd namens verhuurder tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Gietburg B.V. huurt 3.314 m² logistiek in Duiven

1030503_Segment-Verhuurd-1.jpg

DUIVEN – Gietburg B.V. kiest voor Duiven en huurt circa 3.314 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoor aan Segement 5. Gietburg is toeleverancier van gegoten ijzeren componenten ten behoeve van de automotive industrie, agragische sector, marine en complexe technische sectoren. De logistieke handling en Research & Development afdeling nemen per 1 oktober hun intrek in Duiven. Bij de totstandkomining van deze transactie adviseerde Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, de verhuurder Cortona Management.  

Gift Nation B.V. koopt bedrijfscomplex van ca. 900 m² in Velp

1029977_florijnweg-25---verkocht.jpg

VELP – Gift Nation B.V. verwerft voor de uitbreiding van haar activiteiten het pand aan de Florijnweg 25 in Velp. Het betreft een solitair gebouw van ca. 900 m² gelegen op een ruime kavel van ca. 2.200 m². De activiteiten van Gift Nation richten zich op de inkoop, ontwikkeling en verkoop van cadeauproducten via internet. De eigenaar, een particuliere belegger, werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.  

Vreman Water koopt bedrijfspand in Heteren

1029827_weiland2e-heteren-verkocht.jpg

HETEREN - Vreman Water, een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterbehandeling van stoom en koelsystemen, verwerft de bedrijfsruimte gelegen aan het Weiland 2e in Heteren. Het betreft een nieuwbouwontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling. De verkoper werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Modern bedrijfsgebouw van ca. 1.400 m2 in Duiven verkocht

1029826_innovatie14-duiven-verkocht.jpg

DUIVEN – Best Building Service heeft het moderne bedrijfsgebouw gelegen aan de Innovatie 14 te Duiven gekocht. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 1.400 m² en beschikt over 18 parkeerplaatsen. Verkoper werd bij de totstandkoming van de transactie begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Ca. 420 m2 bedrijfsruimte aan P. Calandweg verhuurd

1029824_P.Calandweg4-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM - Appletex International Ltd heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 420 m² bedrijfsruimte aan de P. Calandweg 4a in Arnhem. Appletex International heeft eind 2013 de firma Hegri uit Arnhem overgenomen. Hegri is sinds 1955 een producent en leverancier van tricot voor o.a. meubel- en vleesindustrie. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bemiddelde bij deze huurtransactie voor de verhuurder.

Bedrijfsruimte aan Snelliusweg verkocht

1029823_Snelliusweg-Arnhem-Verkocht.jpg

ARNHEM – Rosande Investments, een belegger in vastgoed, verwerft het bedrijfspand aan de Snelliusweg in Arnhem. Het object wordt gedeeltelijk teruggehuurd door eMastering, een bedrijf in mixing en mastering van geluidsopnames. Strijbosch Thunnissen Beleggingsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verkopers Impalex Media en Provarius.

Praktijkpand verkocht

1029822_Debrink13-Arnhem-verkocht.jpg

ARNHEM – De Boog Coaching & Creativiteit, een coachings- en creatieve therapie praktijk, heeft het pand aan de Brink 13 in Arnhem verworven. Het object wordt in Q1 van 2014 volledig gerenoveerd en verbouwd tot moderne praktijkruimte. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bracht deze transactie, namens haar opdrachtgever en verkoper SKAR, tot stand.

Electrotechnisch installatiebedrijf koopt bedrijfspand

1029821_Snelliusweg-Arnhem-Verkocht2.jpg

ARNHEM – Oskarwei, een elektrotechnisch installatiebedrijf, gespecialiseerd in complexe elektrotechnische projecten, verwerft het bedrijfspand aan de Snelliusweg in Arnhem. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verkoper.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.