Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Recente Transacties Winkels

Riviera Maison opent mega winkel van 1.000 m² in Koningstraat

1036059_Koningstraat-26-groot-website.jpg

ARNHEM - Namens haar opdrachtgever Credit Suisse heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, ca. 1.065 m2 winkelruimte verhuurd aan Riviera Maison. Het betreft de laatste beschikbare winkelruimte in het volledig gerenoveerde Building026. Met de verhuur aan Riviera Maison is in een korte tijd de totale winkelruimte van bijna 1.900 m2 op begane grond volledig verhuurd. De andere huurders zijn de high-end woninginrichters Meijer & Floor en de nieuwe loot aan de stam van Dudok, Osteria Vicini.

Internationaal label van escape rooms huurt in Arnhem

1036060_Varkensstraat-34-groot-website.jpg

ARNHEM - Het in rap tempo populairder wordende fenomeen escape room gaat binnenkort ook in de binnenstad van Arnhem aandoen. De formule TRAP, afkomstig uit de escape room Metropool Budapest, heeft een langjarige  huurovereenkomst getekend voor de Varkensstraat 34.
Na een verbouwing in de komende maanden zal de escape room bestaande uit 3 afzonderlijke ruimten met ieder een ander spel, haar deuren openen. De verhuurder Stichting Helios heeft zich in dit traject laten adviseren door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Kijkalles.nl gaat ook offline

1036061_Ir.-J.P.-van-Muijlwijkstraat-27-groot-website.jpg

ARNHEM - Kijkalles.nl, een online winkel in streaming audio/video devices, heeft de voormalige winkel van Computerland op de hoek van de Hommelstraat en Ir. J.P van Muijlwijkstraat gehuurd.
Kijkalles.nl combineert in navolging op veel andere retailers het online en offline kanaal voor de verkoop van haar producten. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst gesloten namens de verhuurder Roundhill Capital.

Cafe d'Oranjeboom breidt uit

1036062_Oranjestraat-1d-Velp-groot-website.jpg

VELP - Het bekende bruine café aan de Oranjestraat in Velp heeft de naastgelegen ruimte aangehuurd. Deze ruimte zal worden gebruikt voor een uitbreiding van de activiteiten in de vorm van besloten feesten en evenementen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de transactie namens de verhuurder begeleid en onder andere het voortraject met de gemeente Rheden inzake de bestemming voor horeca geïnitieerd.

Lifestyle for men en conceptstore Coef huurt 330 m2 in Bakkerstraat Arnhem

1035602_bakkerstraat.jpg

ARNHEM - De succesvolle mannen modewinkel Coef uit Nijmegen heeft de voormalige winkel van Ter Horst van Geel aan de Bakkerstraat 11a in Arnhem gehuurd. Coef heeft in 2013 de deuren van haar eerste winkel in Nijmegen geopend, dit bleek zeer succesvol. Een jaar later is er een tweede winkel bij gekomen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft in collegiale samenwerking met Be-Retail bemiddeld bij de verhuur. De verhuurder is Engelsing Beleggingen uit Oosterbeek.

IJssalon opent winkel op Eilandplein Duiven

1035190_EIlandplein502.jpg

DUIVEN - Een hoogwaardige ijssalon heeft een winkelunit op het Eilandplein in Duiven gehuurd. Het Eilandplein is een wijkwinkelcentrum in Duiven-Zuid dat bestaat uit o.a. een Jumbo Supermarkt, Kruidvat, Bakker Koenen, kapsalon Diana en snackbar. Het winkelcentrum maakt onderdeel uit van het Renpart Retailfund XV. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens de verhuurder.

Yogapoint opent studio in Arnhem

1035193_Looierstraat-54.jpg

ARNHEM - Aan de Looierstraat 54, de voormalige vestiging van uitzender Werkwijzer, vestigt zich Yogapoint. Yogapoint is een landelijk opererende formule van yogastudio’s. De studio wordt de komende weken verbouwd en zal nog voor de zomer haar eerste lessen verzorgen. De eigenaar, een particuliere verhuurder, heeft door bemiddeling van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, zijn pand in 2 maanden kunnen verhuren.

Afslanksalon vestigt zich aan Jansbinnensingel

1035192_Jansbinnensingel-16.jpg

ARNHEM - Size Zero, een innovatieve afslanksalon, opent binnenkort haar deuren op de Jansbinnensingel 16 in Arnhem. Het betreft de voormalige winkel van Andorra. De snelgroeiende keten van afslanksalons heeft al 30 vestigingen in Nederland. De winkel is verhuurd aan Size Zero door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars , partner in Dynamis.

Phone Today naar Rijnstraat 50 in Arnhem

1035191_Rijnstraat-50.jpg

ARNHEM - De winkel in telecom en accessoires Phone Today heeft een deel van de voormalige winkel van Halfords gehuurd. De winkel van Halfords is na het faillissement beschikbaar gekomen voor de verhuur. Door het uitblijven van een huurder voor deze 340 m² grote winkel heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, de eigenaar geadviseerd de winkel te splitsen in 3 afzonderlijke units. Op die manier zijn de Rijnstraat 50, Kortestraat 3 en Kortestraat 5 ontstaan na een verbouwing. Voor de winkels op de Kortestraat zijn wij nog op zoek naar nieuwe ondernemers.    

Viswinkel huurt in Steenstraat

1035194_Steenstraat-verhuurd.jpg

ARNHEM - Een winkel in verse visspecialiteiten heeft een huurovereenkomst gesloten voor het pand aan de Steenstraat 106 in Arnhem. De winkel sluit daarmee aan op het aanwezige verscluster dat al gevestigd is in dit deel van de Steenstraat. Namens de verhuurder heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, bemiddeld bij de verhuur.

Holland & Barrett sluit nieuwe huurovereenkomst in binnenstad Arnhem

1034789_Roggestraat-12.jpg

ARNHEM - Namens de verhuurder, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, een nieuwe 10 jarige huurovereenkomst gesloten met Holland & Barrett, de nieuwe naam van bekende winkels van De Tuinen. De winkel is gelegen op de Roggestraat 12 in de directe nabijheid van ICI Paris XL, Kruidvat, Mango, Open32 en iCentre.

 

Lifestyle - en cadeauwinkel huurt in Bakkerstraat

1034790_Bakkerstraat-3a.jpg

ARNHEM - Cadeau Defi heeft de winkel op de Bakkerstraat 3a gehuurd. Cadeau Defi bestaat al enkele jaren als webshop en kiest er nu voor om ook een fysieke winkel te openen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuur namens verhuurder Vastned begeleid.

 

Beautycentrum Addicted Beauty huurt ca. 130 m² op Van Muijlwijkstraat

1034498_Ir-JP-van-Muijlwijkstraat-17-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Om de hoek bij de Media Markt in Arnhem heeft Addicted Beauty een winkelruimte gehuurd voor een beautycentrum. De salon zal zich voornamelijk richten op behandelingen voor dames. Namens de eigenaar Valkenhuizen Beheer B.V. heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem B.V., partner in Dynamis, de huurovereenkomst tot stand gebracht.

Rijksmonument van ca. 1.300 m² in centrum Arnhem verkocht

1034199_Weverstraat-40-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft eigenaar Synchroon geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de voormalige dansacademie aan de Weverstraat 40 in Arnhem. Het gebouw wordt na een ingrijpende renovatie/verbouwing in gebruik genomen als tentoonstellingsruimte voor Collectie de Groen. De kunstcollectie, van kunstenaar Marjolein de Groen, bestaat uit een groeiende verzameling van hedendaagse beeldende kunst.Op de begane grond van het collectiegebouw komt een ruimte voor horeca (met terras op het voorplein) en wisselende tentoonstellingen. Daarnaast biedt het gebouw voldoende grote ruimtes om de kunst van Collectie de Groen tentoon te stellen voor een breder publiek.
Synchroon is een landelijk opererende projectontwikkelaar, onderdeel van TBI-holdings uit Rotterdam.

Sacha Schoenen verlengt huurovereenkomst binnenstad Arnhem

1034198_Jansstraat-8-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - De internationale schoenenwinkel Sacha Schoenen heeft een haar huurovereenkomst voor de winkel aan de Jansstraat 8 in Arnhem verlengd. Het pand is gelegen in een van de belangrijkste entreestraten in de binnenstad van Arnhem welke, via de Oude Stationsstraat een rechtstreekse verbinding vormt naar de nieuwe Pathe Bioscoop en de OV terminal van Arnhem CS. De winkel is gelegen naast de KPN Winkel, Smits Schoenen en tegenover La Ligna en CeX. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd.

Noppies huurt winkel in binnenstad Arnhem

1034196_Weverstraat-30-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM -  Het bekende Nederlandse label voor baby-, kinder- en positiekleding opent binnenkort een brandstore aan de Weverstraat 30 Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld in de tot standkoming van een huurovereenkomst namens de verhuurder. 

TotaalBED huurt 900 m² op Woonboulevard Arnhem-Zuid

1034052_Venlosingel-21-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM  - Op de Woonboulevard Arnhem-Zuid heeft TotaalBed, een landelijke keten van 18 winkels verspreid over Nederland, 900 m² gehuurd naast Leen bakker. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens de verhuurder Breevast. Huurder TotaalBED is begeleid door Scope Investment Consultancy.    

Hout-Brox opent Outlet in Bakkerstraat

1034051_Bakkerstraat-11-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM  - In de voormalige winkel van Ter Horst van Geel aan de Bakkerstraat heeft Hout-Brox een outlet geopend. De winkel van ca. 330 m² wordt door Hout-Brox tijdelijk in gebruik genomen in afwachting van de opening van de winkel door de definitieve huurder in de zomer in 2016. De huurovereenkomst is gesloten door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, in opdracht van de eigenaar Engelsing Beleggingen Winkels uit Oosterbeek. 

 

Winkel in damesmode huurt in Hoofdstraat Velp

1034050_Hoofdstraat-51-te-Velp-groot.jpg

ARNHEM - Carol’s heeft een huurovereenkomst gesloten voor de Hoofdstraat 51 in Velp. De winkel verkoopt voornamelijk mode van het label Max Mara. De afgelopen jaren heeft Carol’s de voormalige winkel van Willemsen Mode op de Hoofdstraat 194 in gebruik gehad. Vanwege de verhuizing van Jan Röttjers Schoenmode naar dit pand heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, Carol’s verplaatst naar de Hoofdstraat 51.

ReShare Store huurt in Koningstraat Arnhem

1034049_Koningstraat-54a-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – De winkel van Nomad aan de Koningstraat 54a is langjarig verhuurd aan ReShare Store van Leger des Heils. ReShare store is een retailconcept dat door het Leger des Heils in snel tempo uitgerold wordt in de grote Nederlandse binnensteden. Het eigentijdse winkelconcept van ReShare is opgezet vanuit de gedachte dat kleding dat kleding opnieuw gebruikt kan worden, het milieu wordt gespaard en mensen met een smallere beurs ook bediend worden. De winkel zal begin volgend jaar geopend gaan worden. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Sois Belle verhuist naar Weverstraat 13

1034048_Weverstraat-13-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – De exclusieve damesmodezaak Sois Belle verhuist per 1 januari 2016 naar een andere winkel in de Weverstraat. De verhuizing zal plaatsvinden nadat een interne verbouwing van het pand gereed is gekomen. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis bemiddeld bij de verhuur.

Claire's sluit nieuwe huurovereenkomst Arnhem-Centrum

1033827_Roggestraat-11-te-Arnhem-groot.jpg

De internationale bijoux-keten Claire's heeft recentelijk een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de winkel aan de Roggestraat 11 in Arnhem. Het pand beschikt over een winkelvloeroppervlak van ca. 95 m2 op de begane grond en is gelegen naast De Tuinen en tegenover Open32, Mango en Jeans Centre. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd. Cushman & Wakefield trad op voor huurder. 

100% Voetbal huurt 340 m² in binnenstad Arnhem

1033826_Bovenbeekstraat-26-te-Arnhem-groot.jpg

Aan de Bovenbeekstraat 26 zal begin januari een vestiging openen van 100% Voetbal. Deze sportzaak is onderdeel van een keten die zich volledig heeft toegelegd op de verkoop van kleding, schoenen en aanverwante artikelen voor de voetbalsport. De winkel zal in december worden verbouwd zodat in januari de deuren op kunnen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft in dit traject de verhuurder geadviseerd. 

Lauriaan Bakkerij / Lunchroom komt naar Koningstraat 2 te Arnhem

1033825_Koningstraat-2-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Voor de Koningstraat 2 is een langjarige huurovereenkomst afgesloten met De bakker van het Grofje, stadsbakkerij Van der Meijden die al meer dan 100 jaar in de binnenstad van Arnhem gevestigd is. Deze zal in de Koningstraat onder de naam Lauriaan een bakkerij/lunchroom exploiteren. De verhuurder, Engelsing Beleggingen Winkels B.V. uit Oosterbeek, werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.

Cityphone naar Koningstraat 65 te Arnhem

1033824_Koningstraat-65-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Op de Koningstraat 65 is een huurovereenkomst gesloten met Cityphone, een aanbieder van mobiele telefoons, telefoonabonnementen, accessoires en reparaties. Cityphone werkt onder de formule van Telecombinatie en heeft haar winkel verplaatst van de Steenstraat. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder begeleid bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Apple N Berrys huurt in Hoofdstraat Velp

1033823_Hoofdstraat-198-te-Velp-groot.jpg

Telecomdienstverlener Apple N Berrys heeft een huurovereenkomst gesloten voor de voormalige winkel van SNS bank aan de Hoofdstraat 198 in Velp. Het wordt de 2e vestiging van Apple N Berrys die al enige tijd een winkel heeft in Amersfoort. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft voor de verhuurder opgetreden. 

Jan Rottjers Schoenmode naar grotere winkel in Velp

1033822_Hoofdstraat-194-te-Velp-groot.jpg

Begin januari zal Jan Rottjers Schoenmode verhuizen naar de Hoofdstraat 194 in Velp. Rottjers heeft een huurovereenkomst gesloten in het voormalige pand van Willemsen Mode. De winkel beschikt over een oppervlak van ca. 230 m2 en is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en uitgebreid. Jan Rottjers krijgt in de nieuwe winkel meer ruimte voor het complete assortiment aan kwaliteitsschoenen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de overeenkomst geïnitieerd en begeleid voor de verhuurder.

NN studio opent nieuwe locatie aan de Koningstraat 44

1033536_Koningstraat-44-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM – medio augustus heeft NN studio haar nieuwe vestiging geopend aan de Koningstraat 44 in Arnhem. Op de nieuwe locatie kan iedereen terecht voor nagels en pedicure. de verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Stichting Sonsbeek Internationaal huurt ca. 190 m² winkel

1033451_Looierstraat-43-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Stichting Sonsbeek Internationaal en ruangrupa (RURU), het Indonesische curatorencollectief van Sonsbeek 2016, hebben op vrijdag 3 juli het RURU Huis geopend.

Ruangrupa is een internationaal opererende groep van kunstenaars, curatoren, architecten, schrijvers en historici. De groep is benieuwd naar de stad en haar inwoners. De verhalen, ervaringen en wensen van Arnhemmers vormen voor hen het uitgangspunt voor Sonsbeek 2016, en zullen letterlijk in kaart worden gebracht in het RURU Huis. Verhuurder, een particuliere belegger, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.

The White Smile Company vestigt zich in Arnhem

1033447_Looierstraat-28-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Op de Looierstraat 28 in Arnhem zal binnenkort The White Smile Company haar deuren openen. De kliniek is gespecialiseerd in het bleken van tanden middels gels.

De vestiging in Arnhem is de 7e vestiging voor de keten die uniek is in haar soort. De locatie is bijna 5 jaar lang in gebruik geweest bij TSN Thuiszorg als kantoor. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder de huurovereenkomst met TSN Thuiszorg tussentijds beëindigd en een nieuwe overeenkomst gesloten met The White Smile Company.

Parfumerieformule naar Koningstraat

1033446_Koningstraat-5-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Ixora, een parfumerieketen met meer dan 70 winkels heeft een huurovereenkomst gesloten voor de Koningstraat 5 in Arnhem. De komende weken zal de winkel intern worden verbouwd en worden voorzien van een nieuw winkelinterieur.

Eind augustus zal de winkel worden geopend voor het publiek. Ixora parfum, is als familiebedrijf opgericht in 2000 in Ankara, hoofdstad van Turkije heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende en internationale parfumerieketens. Namens de eigenaar heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem B.V., partner in Dynamis de huurovereenkomst tot stand gebracht.

Driestroom gaat shop-in-shop in boekhandel het Colofon

1033445_Bakkerstraat-56-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Met Stichting Driestroom is een huurovereenkomst gesloten voor een shop-in-shop winkel-/horecafaciliteit in de succesvolle boekhandel het Colofon.

Driestroom zal de ruimte in gebruik gaan nemen als koffie-/lunchcorner en als verkoopruimte voor producten die vervaardigd zijn door cliënten van Driestroom. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld in de totstandkoming van de huurovereenkomst tussen het Colofon en Driestroom.

 

Luxe cafetaria huurt winkel aan Kleine Oord

1033444_Kleine-Oord-84-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - De voormalige lingeriewinkel aan het Kleine Oord 84 is langjarig verhuurd aan een luxe cafetaria. De exploitant gaat zich naast de bekende snacks toeleggen op een specialiteit, spare-ribs.

Momenteel wordt het pand intern grondig verbouwd en gereedgemaakt voor een opening over enkele weken. De verhuurder is een particuliere belegger die bij de verhuur aan deze horecagelegenheid is begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Anne&Max opent 7e vestiging in Arnhem

1033443_Bakkerstraat-50-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - De opkomende lunch-/koffieformule Anne&Max opent binnenkort de eerste vestiging buiten de randstad in Arnhem. Anne&Max heeft een horecaconcept dat over de gehele dag haar gasten kan bedienen.

Het begint met ontbijt en daarna koffie, lunch, high tea en tot slot hartige hapjes. Anne&Max heeft voor deze locatie gekozen vanwege de ligging op een hoek, aan een interessant horecaplein met terrasmogelijkheden. De verhuurder is in dit traject geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. De huurder werd bijgestaan door O&G bedrijfsmakelaars

Supermarkt huurt 900 m² in WC De Lely 2947

1033442_Lelyweg-11b-te-Arnhem-groot.jpg

De voormalige winkelunit van Scapino is verhuurd aan Meltem Plaza, een Turkse supermarktformule. De supermarkt onderscheid zich door een breed en diep productassortiment en een eigen slagerij- en broodafdeling.

Na een interne verbouwing zal Meltem Plaza in augustus haar deuren voor het publiek openen. Winkelcentrum De Lely is een boodschappencentrum met een vloeroppervlak van ca.10.000 m2 waarin een Jumbo supermarkt, Lidl, Vogele, Halfords, Mitra, KiK, Bakkerij Hilvers, bloemist en vishandel gehuisvest zijn. Bij het winkelcentrum hoort een eigen gratis parkeergelegenheid met capaciteit voor ca. 285 auto's. De eigenaar van het winkelcentrum is De Hoge Dennen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de transactie namens hen begeleid.

Simply Delicious opent 3e winkel in Burgermeesterswijk Arnhem

1033441_Burgemeester-Weertsstraat-71-75-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Simply Delicious, de succesvolle biologische winkel uit Velp en Oosterbeek, zal binnenkort haar 3e winkel openen aan de Burgemeester Weertsstraat 73 tegenover de Albert Heijn en naast Mantel Tweewielers. Het object is onlangs door ABN AMRO verkocht aan een particuliere belegger.

Wij hebben namens deze belegger het aankooptraject begeleid. Vervolgens zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe gebruiker voor de winkelruimte van ca. 200 m² op de begane grond. In onze zoektocht kwamen wij al vrij snel in contact met het ondernemersechtpaar achter het winkelconcept Simply Delicious dat is gespecialiseerd in eerlijke, biologische producten en een ruim aanbod van fairtrade artikelen. Deze invulling sluit aan op de ideeën die wij samen met de verhuurder hadden gevormd voor deze winkel. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bij het aankoop- en verhuurtraject opgetreden voor respectievelijk koper en verhuurder.

A.S. Watson huurt ca. 950 m² voor Prijsmepper

1032582_Marienburgstraat-5-6-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Prijsmepper, een van de formules van A.S. Watson, moederconcern van Kruidvat, Ici Paris en Trekpleister, zal binnenkort haar winkel openen in de Marienburgstraat. De winkel is begin dit jaar leeggekomen na het vertrek van Duthler. Prijsmepper is een winkel die de zogenaamde overstock en restpartijen van de bovengenoemde winkelformules verkoopt. De huurtransactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. De verhuurder is een particuliere belegger.

Bloemberg Mannenmode verhuist van Duiven naar Zevenaar

1032581_Didamsestraat-4-te-Zevenaar-groot.jpg

ZEVENAAR - Op 3 september a.s. opent Bloemberg Mannenmode een nieuwe winkel aan de Didamsestraat 4 in Zevenaar. Bloemberg Mannenmode bestaat sinds 1922 en is nu gevestigd in de Elshofpassage in Duiven. In de nieuwe winkel gat Bloemberg zich richten op kostuums en trendy mode voor mannen met shop-in-shops van o.a. de merken Camel en Fellows. De bedoeling is er een echte belevingswinkel van te gaan maken. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens de verhuurder.   

Wassila Photography huurt winkelpand in Looierstraat

1032580_Looierstraat-36-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Voor het pand aan de Looierstraat 36 heeft Wassila Photography een huurovereenkomst gesloten voor ca. 170 m2 plus kelder in de Looierstraat. Het pand was tot voor kort in gebruik door uitzendorganisatie Adecco. Wassila Photography zal het pand gaan gebruiken als fotostudio. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis bemiddeld bij de verhuur.  

Spitman Woningmakelaars verhuist naar nieuw pand in Oosterbeek

1032579_Weverstraat-1-te-Oosterbeek-groot.jpg

OOSTERBEEK - Het markante object op de hoek van de Utrechtseweg/Weverstraat is verhuurd aan Spitman Woningmakelaars B.V. De winkel is op dit moment nog in gebruik bij Stoer Menswear & Lifetyle. Spitman heeft al jaren een succesvol makelaarskantoor in Oosterbeek, eveneens gevestigd aan de Utrechtseweg. Spitman heeft een behoefte aan extra ruimte en exposure welke met de verhuizing naar Weverstraat 1 worden ingevuld. De begeleiding bij verhuur aan Spitman en de beeindiging van de huurovereenkomst met Stoer was in handen van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. De verhuurder is een particuliere belegger die Strijbosch Thunnissen heeft ingeschakeld om het gehele traject te adviseren en begeleiden.  

Viswinkel opent zaak in centrum Huissen

1032578_Langestraat-26-te-Huissen-groot.jpg

HUISSEN - De winkelruimte aan de Langestraat 26 in Huissen is verhuurd aan een viswinkel. Deze speciaalzaak zal na een interne verbouwing in juli haar deuren voor het publiek openen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd bij de verhuur en vastlegging van de huurafspraken met de nieuwe huurder. Tevens is de huurovereenkomst met de vertrekkende huurder onder begeleiding van Strijbosch Thunnissen beeindigd waardoor de weg vrij is gemaakt voor de nieuwe huurder.  

Modewinkel in luxe merken opent in Bakkerstraat

1032305_Bakkerstraat-23-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - In de Bakkerstraat gaat over enkele maanden een modezaak gespecialiseerd in luxe merken van start. De zaak zal de komende tijd worden verbouwd en voorzien van veiligheidsvoorzieningen. De winkel zal zich richten op het hogere segment mode. De luxe heren merken komen de winkel te hangen. Met de komst van deze winkel moet een nichemarkt worden aangeboord. De verhuurder van de Bakkerstraat 23 heeft zich bij deze transactie laten begeleiden door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. 

 

Winkel in partijgoederen huurt op Looierstraat

1032304_Looierstraat-43-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - De voormalige winkel van Foto Kramer aan de Looierstraat 43 is verhuurd aan een winkel in partijgoederen. Vanaf medio maart zal de nieuwe huurder aan de slag gaan in het pand om enkele weken daarna de deuren te openen voor publiek. De nieuwe huurder heeft een fysieke winkel gehuurd om hiermee de online activiteiten te versterken. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst gesloten namens de verhuurder, een particuliere belegger.

A.S. Watson huurt ca. 950 m2 voor Prijsmepper

1032303_Marienburgstraat-5-6-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Prijsmepper, een van de formules van A.S. Watson, moederconcern van Kruidvat, Ici Paris en Trekpleister, zal binnenkort haar winkel openen in de Marienburgstraat. De winkel is begin dit jaar leeggekomen na het vertrek van Duthler. Prijsmepper is een winkel die de zogenaamde overstock en restpartijen van de bovengenoemde winkelformules verkoopt. De huurtransactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. De verhuurder is een particuliere belegger.

Kijkshop huurt nieuwe winkel in binnenstad van Arnhem

1032302_Koningstraat-18-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Voor de winkel aan de Koningstraat 18 is een langjarige huurovereenkomst gesloten met Kijkshop. Kijkshop, al jaren gevestigd aan de Roggestraat tegenover de V&D, gaat haar vernieuwde winkelformule verder uitrollen in Nederland en over enkele maanden ook in Arnhem. De voormalige winkel van Douwe Egberts omvat ca. 330 m2 op de begane grond en ca. 120 m2 in de kelder welke als magazijn in gebruik zal worden genomen. Namens de verhuurder, Engelsing Beleggingen, heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, Kijkshop als huurder gecontracteerd.

Jackie's Lingerie opent tweede vestiging in Arnhem

1032301_Weverstraat-35-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - In april opent Jackie's Lingerie een tweede winkel in de binnenstad van Arnhem. Jackie's heeft gekozen voor een winkel aan de Weverstraat. De winkel sluit met haar klassieke gevel en interieur goed aan op de wens om een sfeervolle en intieme lingeriezaak neer te zetten. De winkel was tot voor kort in gebruik bij Bohemian die helaas vanwege een faillissement haar deuren heeft moeten sluiten. Enkele dagen na sluiting heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, namens de verhuurder een waardige opvolger gevonden.

Toko huurt Koningstraat 47 in Arnhem

1032118_Koningstraat-47-groot.jpg

ARNHEM - Het woon-/winkelpand aan de Koningstraat 47 is per 1 januari langjarig verhuurd aan een nieuwe exploitant. In het pand is al ruim 2 decennia Toko China gehuisvest die vanwege pensionering met de winkelactiviteiten zal stoppen. De nieuwe huurder zal eveneens een toko gaan exploiteren. Het object aan de Koningstraat bestaat uit een winkel op de begane grond en een zelfstandige woonruimte op de bovengelegen verdiepingen totaal ca. 390 m² Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd bij de totstandkoming van de overeenkomst.

Informatiecentrum Slag om Arnhem naar Rijnkade Arnhem

1032115_Rijnkade-150-groot.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft namens de verhuurder van de Rijnkade 150 een huurovereenkomst gesloten met de gemeente Arnhem. Daarnaast heeft zij de verhuurder geadviseerd en begeleid bij het beëindigen van de huurovereenkomst met Humphrey’s Restaurant. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het pand te gaan huren voor de vestiging van het Informatiecentrum Slag om Arnhem waarmee een belangrijke fysieke schakel aan de Liberation Route wordt toegevoegd. De exploitatie en inrichting van het informatiecentrum zal worden verzorgd door het Airborne Museum. Vertrekkend huurder Humphrey’s werd in het traject geadviseerd door LMBS Retail.

Guts & Gusto huurt ca. 320 m² in winkelcentrum Hemelrijk

1032114_Hemelrijk-11---Weverstraat-9-groot.jpg

ARNHEM - De multichannel retailer Guts & Gusto heeft een huurovereenkomst gesloten voor 320 m² winkel in Arnhem. Medio februari zal Guts & Gusto de sleutels in ontvangst nemen van de winkel aan de Weverstraat 9 en Hemelrijk 11. Na een verbouwing zal de winkel in maart 2015 voor het publiek haar deuren openen. De winkel aan de Weverstraat wordt momenteel gehuurd door Smits Schoenen, de winkel aan Hemelrijk 11 thans leeg. De beide objecten worden samengevoegd tot 1 grote winkel. Guts & Gusto is actief in de damesmode en accessoires vanuit Deventer. Er was een sterke wens vanuit Guts & Gusto om te verplaatsen naar Arnhem. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de overeenkomst geinitieerd en begeleid namens verhuurder, Metterwoon Vastgoed.

Toko huurt Koningstraat 47 in Arnhem

1032113_Koningstraat-47-groot.jpg

ARNHEM - Het woon-/winkelpand aan de Koningstraat 47 is per 1 januari langjarig verhuurd aan een nieuwe exploitant. In het pand is al ruim 2 decennia Toko China gehuisvest die vanwege pensionering met de winkelactiviteiten zal stoppen. De nieuwe huurder zal eveneens een toko gaan exploiteren. Het object aan de Koningstraat bestaat uit een winkel op de begane grond en een zelfstandige woonruimte op de bovengelegen verdiepingen totaal ca. 390 m² Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd in dit traject.

KiK huurt 550 m² t.b.v. tweede winkel in Arnhem

1031910_Winkelcentrum-de-Lely-groot.jpg

ARNHEM - KiK Textilien heeft een huurovereenkomst gesloten voor haar negende winkel in Nederland.  Evenals de achtste vestiging is gekozen voor Arnhem. Naast de winkel in het Musiskwartier opent KiK begin januari in Winkelcentrum De Lely, een perifeer winkelcentrum van bijna 11.000 m² met o.a. Jumbo Supermarkt, Lidl, Kruidvat, Vögele, Mitra, Bakkerij Hilvers en Halfords. KiK neemt de voormalige winkel van Big Bazar en Marskramer in gebruik. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie namens de verhuurder De Hoge Dennen geïnitieerd en begeleid. Namens Kik heeft CBRE opgetreden als adviseur.

Koko label huurt winkel aan de Rijnstraat

1031964_Rijnstraat-12-groot.jpg

ARNHEM - Medio december zal een nieuwe winkel in damesmode haar deuren openen in de Rijnstraat 12. Het betreft een verplaatsing van een winkel vanuit Doesburg naar Arnhem. Het object wordt in z’n geheel in gebruik genomen, waarbij de huurder de begane grond zal gaan exploiteren als winkelruimte en de verdiepingen voor eigen gebruik aan zal wenden als woonruimte. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld voor de verhuurder bij het tot stand komen van de huurovereenkomst. 

Broekman Mode in Huissen gaat uitbreiden

1031963_Raadhuisplein-30-groot.jpg

HUISSEN - Voor de winkel aan het Raadhuisplein 30 in Huissen heeft Broekman Mode een langjarige huurovereenkomst gesloten. Broekman Mode is met haar winkel al jaren gevestigd op de markante hoek van de Langestraat en de Markt. Broekman is een van de oudste bedrijven in Huissen en voert een succesvol multi-brandstore winkelconcept. De huurovereenkomst is tot stand gekomen onder begeleiding van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. Voor de verhuurder heeft DK makelaars opgetreden.

Tandtechnisch laboratorium vestigt zich in WC Rijkerswoerd

1031962_Harriet-Freezerstraat-5-groot.jpg

ARNHEM – Voor de bedrijfsruimte aan de H. Freezerstraat 5 is een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dentalflex tandtechniek. Dit tandtechnisch laboratorium gaat o.a. specialistische werkzaamheden verrichten in opdracht van tandartsen in de regio en rechtstreeks voor eigen cliënten. De Hoge Dennen Holding is eigenaar van het Winkelcentrum Rijkerswoerd. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft namens haar de huurovereenkomst tot stand gebracht.

KiK huurt ruim 470 m² in binnenstad Arnhem

1030946_Walstraat-3-7-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - KiK Textilien neemt begin november de sleutel in ontvangst van haar achtste winkel in Nederland. Naast vestigingen in Amsterdam, Bladel, Winterswijk, Groningen, Klazienaveen, Assen, en Zevenaar heeft KiK nu gekozen voor het Musiskwartier in Arnhem. KIK heeft in Europa ruim 3.200 winkels. De winkels voeren allen een assortiment dat bestaat uit 80% mode en 20% non-food. De winkelruimte is gelegen aan de Walstraat 3-7.WPM Retail en Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, hebben deze verhuur geïnitieerd en begeleid namens verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Koffiebranderij vestigt zich in Arnhem

1030950_Kortestraat-28-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - Brew2cup, een concept van twee jonge horecaondernemers uit de regio, heeft ca. 330 m² gehuurd op de Kortestraat 28 in Arnhem. Het vernieuwende concept bestaat globaal uit een kleinschalige koffiebranderij, verkoop van koffie en ondersteunende horeca. Het pand is eigendom van Schipper Bosch Vastgoed. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bemiddeld voor de verhuurder.

Dilex kapsalons breidt uit met 2e vestiging in Arnhem

1030949_Looierstraat-19-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - De succesvolle Dilex kapsalons uit Deventer gaat na een ingrijpende verbouwing begin januari haar deuren openen op de Looierstraat in Arnhem. Tegenover de nieuwe supermarkt van EkoPlaza heeft Dilex kapsalons een langjarige huurovereenkomst gesloten. Door bemiddeling van Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft Dilex de wens voor een tweede vestiging kunnen verwezenlijken.

Crêperie aan de Klarestraat verhuurd

1030948_Klarestraat-15-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - De bijna iconische Crêperie aan de Klarestraat 15 in Arnhem heeft een nieuwe exploitant. Per 1 november heeft een ervaren horecaonderneemster de zaak gehuurd. Na wat subtiele interne aanpassingen zal de Crêperie in een nieuwe stijl met een uitgebreidere kaart haar deuren begin december openen. In de zomer zal de crêperie haar assortiment uitbreiden met ijs. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de nieuwe exploitant geselecteerd namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Grootste Turkse fastfood keten komt naar Arnhem

1030947_Jansbinnensingel-18-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - Cigköftem een wereldwijd opererende fastfoodformule heeft een huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte aan de Jansbinnensingel 18 in Arnhem. De winkel wordt de komende tijd geheel verbouwd naar het programma dat over de wereld wordt gehanteerd. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst voor de verhuurder, Roma Investments, tot stand gebracht.     

Something nieuw Sushi opent 2e vestiging

1030942_H.-Freezerstraat-3-te-Arnhem.jpg

ARNHEM - In het winkelcentrum Rijkerswoerd opent binnenkort de tweede vestiging van Something nieuw Sushi. Enkele maanden geleden ging de eerste exploitatie in de Emmastraat in Velp van start. Het succes van de eerste vestiging wordt geprolongeerd in Arnhem-Zuid waar tevens een nieuw aangetrokken Sushi-chef aan de slag gaat. De huurovereenkomst is namens de verhuurder, De Hoge Dennen Holding, door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, tot stand gebracht.

Loft huurt ca. 550 m² winkelruimte in Arnhem

1030809_Weverstraat-39-te-ArnhemkopieSITE.jpg

ARNHEM - Conceptstore Loft met vestigingen in o.a. Apeldoorn en Zwolle opent naar verwachting eind november haar deuren in Arnhem. Loft huurt het rijksmonumentale gebouw aan de Weverstraat 39. Voor de verhuur/verkoop is het naastgelegen bouwdeel, Weverstraat 40, nog beschikbaar. Dit gebouw leent zich uitstekend voor een horecaexploitatie gecombineerd met wonen op de verdiepingen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de transactie begeleid namens Synchroon.

Euromarket huurt winkelruimte in Arnhem

1030808_Steenstraat-6-te-Arnhemkopie.jpg

ARNHEM – Euromarket heeft onlangs de winkel aan de Steenstraat 6 in Arnhem in gebruik genomen. In de winkel kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van multimedia, GSM telefoons en aanverwante producten alsmede reparaties. Namens verhuurder werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis. 

Winkel in damesmode vestigt zich naast V&D

1030807_Walstraat-5-te-ArnhemkopieSITE.jpg

ARNHEM - Een winkel in damesmode heeft een huurovereenkomst gesloten voor de winkel aan Walstraat 5 direct gelegen naast de in- en uitgang van parkeergarage Musis en de V&D. De winkel wordt de komende weken verbouwd en opent haar deuren medio oktober. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance.  

Zafvino breidt uit in Arnhem

1030806_Zwanenstraat-20-te-ArnhemSITEkopie.jpg

ARNHEM - Zafvino heeft binnenkort extra ruimte tot haar beschikking. Er is een huurovereenkomst gesloten voor de winkel aan Zwanenstraat 20. Het succesvolle Zafvino is al enige jaren gevestigd aan de Zwanenstraat 22 en heeft sinds begin van dit jaar Zwanenstraat 21 ook in gebruik genomen. Namens de eigenaar Wibeco Vastgoed BV is Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, betrokken geweest bij de verhuur.

Boekhandel huurt 850 m² in binnenstad Arnhem

1030510_Foto-Bakkerstraat-54-56-te-Arnhem-Verhuurd1.jpg

ARNHEM - De voormalige winkel van Hout-Brox aan de Bakkerstraat in Arnhem is verhuurd aan boekhandel Het Colofon, onderdeel van Jansen & De Feijter uit Velp. Vanaf augustus gaat de nieuwe boekhandel het gat in de markt vullen dat Polare heeft achtergelaten. Het Colofon wordt daarmee de grootste boekhandel in Arnhem. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurtransactie geïntitieerd en begeleid namens de verhuurder Dulvast Beheer B.V.  

Boutique in damesmode vestigt zich in Oosterbeek

1030509_Utrechtseweg-130-verhuurd.jpg

ARNHEM - Dit najaar zal een boutique in damesmode haar deuren openen aan de Utrechtseweg 130 in Oosterbeek. De winkel ligt op een prominente plek aan de Utrechtseweg en wordt de komende maanden verbouwd door de huurder. De winkel zal zich gaan richten op het hogere segment damesmode. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Winkel in fournituren en brei- en haakgarens komt in Kortestraat

1030508_Kortestraat-21-verhuurd.jpg

ARNHEM - Breien en haken komt helemaal in! In de Kortestraat vestigt zich binnenkort een winkel waar trendsetters èn volgers hun hart kunnen ophalen op het gebied van fournituren en andere benodigdheden voor haken en breien. De voormalige winkel van Kinki Kappers wordt nu verbouwd en zal per 1 augustus in gebruik worden genomen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bij deze transactie opgetreden voor de verhuurder.  

Patisserie huurt op Kerkstraat

1030507_Kerkstraat-2-3-verhuurd.jpg

ARNHEM - Het Stegengebied in de Arnhemse binnenstad Kerkstraat 2-3 kan binnenkort een nieuwe huurder verwelkomen. Hemels, luxe taarten en patisserie heeft de voormalige winkel van The People of the Labyrinths gehuurd. De winkel beschikt over ca. 90 m² op de begane grond en secundaire ruimte in een kelder. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bij deze huurovereenkomst bemiddeld voor de verhuurder.

Wijnhuis Zevenaar verhuist naar Didamsestraat

1030506_Didamsestraat-24-verhuurd.jpg

ZEVENAAR - De nieuw gerealiseerde winkelruimte de Didamsestraat 24 in Zevenaar is verhuurd aan het bekende Wijnhuis Zevenaar. Wijnhuis Zevenaar heeft gekozen voor de Didamsestraat 24 vanwege het vloeroppervlak van ca. 250 m² en de ideale ligging net in het voetgangersgebied gecombineerd met autobereikbaarheid. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurtransactie tot stand gebracht namens de verhuurder, een groep van particuliere beleggers.

De Sluier Bruidsmode huurt ca. 320 m² op Gele Rijders Plein

1029981_Gele-Rijdersplein-28---verhuurd.jpg

ARNHEM - Bruidsmodezaak De Sluier heeft de voormalige winkel van Brennels aangehuurd. De sluier is al jaren gevestigd aan de Jansplaats in Arnhem en heeft vorig jaar een outlet geopend op het Gele Rijders Plein 17. Op termijn is de bedoeling dat beide winkels samengevoegd worden op het Gele Rijders Plein 28. De winkel omvat totaal ca. 320 m² vloeroppervlak. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie geïnitieerd en begeleid namens de verhuurder.

Voormalige bakkerij Hilvers aan Kerkplein wordt ijssalon

1029980_verhuurd-broerenstraat23.jpg

ARNHEM - De winkel van Bakkerij Hilvers aan de Broerenstraat 23 in Arnhem is verhuurd. Omnom, genoemd naar het grappige groene poppetje van computerspel Cut the Rope, heeft de winkel gehuurd om te gebruiken als ijssalon. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bemiddeld bij de verhuur.

Kamera-express huurt voormalige winkel van ANWB in Arnhem

1029983_kronenburgsingel20-verhuurd.jpg

ARNHEM - Na de overname van Camex heeft Kamera-Express, dé landelijke beeldspecialist voor apparatuur en accessoires op het gebied van foto en video, een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ruim 420 m² winkelruimte aan de Kronenburgsingel 20 in Arnhem. Kamera-Express zal de winkel na een interne verbouwing omstreeks september openen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de transactie tot stand gebracht namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Winkelpand in Koningstraat Arnhem verkocht

1029842_Koningstraat-19-Verkocht.jpg

ARNHEM – Een particuliere belegger heeft de voormalige winkel van muziekhandel Bergmann aan de Koningstraat 19 gekocht. Het object met een totaal vloeroppervlak van ruim 400 m² zal door de koper de komende periode intern worden verbouwd. Na het faillissement van de exploitatie van Bergmann heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem in collegiale samenwerking met Assink uit Velp de opdracht gekregen het onroerend goed te vermarkten.

Nieuwe ijssalon vestigt zich in de binnenstad

1029840_Bakkerstraat-31-Verkocht.jpg

ARNHEM - Voor de winkel aan de Bakkerstraat 31 gelegen op de hoek met het Kerkplein is een huurovereenkomst gesloten met een exploitant van een ijssalon, Iogurtie’s. Deze ijssalon zal zich richten op de verkoop van het snel opkomende frozen yoghurt en verse smoothies. De salon zal de komende weken aan de binnenkant worden verbouwd en worden voorzien van een nieuw en trendy interieur. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft bij deze transactie bemiddeld voor de verhuurder, een particuliere belegger.

Babo Cafe breidt uit met Babo Coffee en huurt nieuw pand

1029839_Bovenbeekstraat-9-Verkocht.jpg

ARNHEM – Het succesvolle Babo Cafe aan de Bovenbeekstraat breidt haar activiteiten uit naar het pand aan de Bovenbeekstraat 9 tegenover de huidige locatie. Sinds enkele jaren heeft Babo een naam hoog te houden op het gebied van koffie. O.a. de verkoop van de eigen koffie, de barista workshops en de groter wordende vraag vanuit de zakelijke markt heeft Babo doen besluiten om naar extra huisvesting uit te kijken. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst voor de Bovenbeekstraat 9 tot stand gebracht. 

EkoPlaza huurt ca. 750 m2 winkelruimte in Arnhem

1029838_Velperplein-2---verhuurd.jpg

ARNHEM - EkoPlaza huurt ca. 750 m² winkelruimte aan het Velperplein 2 in Arnhem. EkoPlaza is een landelijk opererende formule van natuurvoedingswinkels. De huurovereenkomst is gesloten voor een termijn van 10 jaar. De verhuurder zal de komende maanden de winkel ingrijpend verbouwen waarna EkoPlaza de winkel naar haar formule zal afbouwen. Het object is tot voor kort in gebruik geweest bij Prenatal en de banenwinkel van Defensie. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de transactie begeleid namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Horecagelegenheid Zafvino breidt uit

1029837_Zwanenstraat-31---Verhuurd.jpg

ARNHEM - Zafvino, de succesvolle Arnhemse horecagelegenheid aan ’t Eiland, gaat uitbreiden. Zafvino heeft de naastgelegen winkelruimte aan de Zwanenstraat 21 gehuurd. Met deze uitbreiding kan Zafvino nu ook ontbijt en lunch aanbieden. Daarnaast vergroot het de capaciteit van haar huidige exploitatie. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder begeleid in deze transactie.

RL fietsen verhuist naar Eilandplein in Duiven

1029836_Eilandplein-482-verhurd.jpg

DUIVEN - Namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, twee naast elkaar gelegen winkelunits verhuurd aan RL Fietsen uit Duiven. De winkel van ca. 125 m2 maakt deel uit van het winkelcentrum Eilandplein in Duiven-Zuid en is hiermee op één winkelunit na volledig verhuurd. RL Fietsen zal na een verbouwing omstreeks 1 april haar deuren openen op Eilandplein 482-484.

Sportzaak naar Walstraat

1029835_Walstraat-14--verhuurd.jpg

ARNHEM - Budget Sport, de outlet van Sport Village uit Bemmel heeft een huurovereenkomst gesloten voor de winkel aan de Walstraat 14 in Arnhem. Sport Village is een sportzaak die voornamelijk gespecialiseerd is in voetbal-, hockey- en tennisoutfits. Voor de verkoop van overstock is deze winkel in Arnhem aangehuurd. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst tot stand gebracht voor de verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Winkelruimte verkocht in Rozetkwartier Arnhem

1029834_Kortestraat-11-Verkocht.jpg

ARNHEM - Namens projectontwikkelaar Synchroon heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, het object aan de Kortestraat 11/12 verkocht. Het gebouw bestaat uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond alsmede een verhuurde bovenwoning met dakterras en is gelegen aan het nieuw aangelegde plein bij het Rozet, Holiday Inn Express en het aardvarken. De koper is een particuliere belegger.

't Linnewiel naar Kortestraat Arnhem

1029047_Kortestraat-7---verhuurd.jpg

ARNHEM - Voor de winkel aan de Kortestraat 7 is een huurovereenkomst gesloten met ‘t Linnewiel, een speciaalzaak voor o.a. parfums en luxe scheerbenodigdheden. ‘t Linnewiel keert daarmee terug in het Arnhemse straatbeeld. Jaren lang heeft ‘t Linnewiel een winkel geëxploiteerd aan de Jansstraat in Arnhem. De winkel beschikt over een zeer hoogwaardig inbouwpakket en voorziet daarmee uitstekend in de behoefte van ’t Linnewiel om een exclusieve uitstraling te creëren. De verhuurder van het object is begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

28e goudwisselkantoor vestigt zich in Arnhem

1029046_Velperplein-12a-Verhuurd.jpg

ARNHEM - Naast de Media Markt is recentelijk een winkelruimte verhuurd aan Goudwisselkantoor. Dit familiebedrijf uit Zuid-Holland heeft hiermee zijn 28e winkel in Nederland geopend. Het bedrijf koopt o.a. goud, zilver, munten en baren in. De dienstverlening vindt plaats op vaste en mobiele locaties in geheel Nederland. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de huurovereenkomst gesloten namens de verhuurder, Rejoko Beheer.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.