Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Recente Transacties Kantoren

DAAN Advocatuur & Notariaat huurt 1.000 m² in Building 026

1036063_Koningstraat-27-31-groot-website.jpg

ARNHEM - DAAN Advocatuur & Notariaat huurt ca. 1.000 m² hypermoderne kantoorruimte op de eerste verdieping van het onlangs getransformeerde gebouw Building 026 in het centrum van Arnhem.DAAN Advocatuur & Notariaat, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht, heeft in Building 026 een locatie gevonden die past bij haar moderne en professionele uitstraling. Eigenaresse Arnhem Real Estate Netherlands BV, een door Credit Suisse gemanaged fonds, werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De huurder werd geadviseerd door JMA Real Estate BV.

OVVice gebouw (3.250 m²) met komst BSG Contact volledig verhuurd

1036064_Jansbuitensingel-30-groot-website.jpg

ARNHEM - Met de komst van BSG Contact is het oVVice gebouw aan de Jansbuitensingel 30 in Arnhem volledig verhuurd. BSG contact is specialist in commercieel klantcontact.
Vanuit vijf contact centers voert BSG Contact innovatieve customer lifecycle management programma's uit die in het teken staan van het vinden, verleiden, verdiepen en vasthouden van klanten in de zakelijke en consumenten markt. Er werken 850 professionals. oVVice bewijst dat het investeren en leveren van aanvullende diensten voor de huurder succesvol bijdragen aan de verhuur. In korte tijd is het gebouw met een oppervlakte van ca. 3.250 m² helemaal ingevuld. Namens de verhuurder oVVice heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis deze transactie tot stand gebracht.

Prima Dienstverlening huurt ca. 200 m² kantoorruimte aan Velperweg

1036065_Velperweg-146-groot-website.jpg

ARNHEM - De karakteristieke kantoorvilla gelegen aan Velperweg 146 is verhuurd aan Prima Dienstverlening. Deze schoonmaakdienstverlener is al 40 jaar een begrip in Arnhem en richt zich op schoonmaak en glasbewassing in de breedste zin van het woord. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis trad bij deze transactie op namens verhuurder, een particuliere belegger.

Uitbreiding Digitpaint naar Rijntoren in Arnhem

1035600_Nieuwe-stationsstraat.jpg

ARNHEM – Medio dit jaar zal Digitpaint haar nieuwe locatie in de ‘Rijntoren’ aan de Nieuwe Stationsstraat 10 in Arnhem in gebruik nemen. Digitpaint is een team van jonge internetprofessionals die bedreven zijn in het bouwen en hosten van webapplicaties, websites en mobile toepassingen. De focus ligt op usability en security. De verhuurder, een professionele belegger, werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Graswinckelstraat 11 te Arnhem recentelijk verkocht

1035599_Graswinckel.jpg

ARNHEM – Het pand gelegen aan de Graswinckelstraat 11 met een oppervlakte van circa 750 m², gelegen op een kavel van ruim 3.700 m² is recentelijk verkocht. Het pand was tot voor kort in gebruik als kinderdagverblijflocatie. Koper is voornemens de bestaande bebouwing geschikt te maken voor wonen. De verkoper werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Rozet Centre Arnhem (ca. 4500 m²) met komst van Grant Thornton volledig verhuurd

1035598_vossenstraat.jpg

ARNHEM - Met de komst van de internationale accountants en adviesorganisatie Grant Thornton is het Rozet Centre aan de Vossenstraat 6 in Arnhem volledig verhuurd. Met de 9e vestiging in Nederland versterkt Grant Thornton haar positie. Grant Thornton is actief in 130 landen en er werken ruim 42.000 professionals. Eigenaar Merin bewijst dat investeren en leveren van maatwerk voor de huurder succesvol bijdragen aan de verhuur. In korte tijd is het gebouw met een oppervlakte van ca. 4.500 m² helemaal ingevuld. Namens verhuurder Merin heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, de verhuur aan Grant Thornton begeleid. Het betrof een collegiale opdracht met DTZ en MVGM.

Maandag huurt ca. 597 m² kantoorruimte aan Jansbuitensingel 6 te Arnhem

1035597_Jansbuitensingel.jpg

ARNHEM - Recentelijk is de tweede  verdieping van City Office aan de Jansbuitensingel 6 te Arnhem verhuurt aan Maandag. Maandg detacheert interim professionals bij de overheid en de profit sector op een breed scala aan vakgebieden. Verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars partner in Dynamis. Huurder werd geadviseerd door Parc Makelaars.

Daizy media huurt ca. 445 m² aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem

1035187_van-Oldenbarneveldtstraat-120.jpg

ARNHEM – Daizy Media heeft onlangs de volledige eerste verdieping gehuurd van het pand gelegen aan de Van Oldenbarneveldtstraat te Arnhem. Daizy Media is een snel groeiend online marketingbureau. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geassisteerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Accountants Adviseurs Jongejan B.V. verhuist naar Izaak Evertslaan

1034788_Izaak-Evertslaan-3.jpg

ARNHEM – Onlangs heeft Accountants Adviseurs Jongejan B.V. een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de nieuwe locatie aan de Izaak Evertslaan 3 in Arnhem. De aanpak van Accountants Adviseurs Jongejan is gericht op een informele en creatieve wijze hoogwaardige financiële adviezen en diensten aanbieden. Altijd gericht op heldere, praktische en concrete oplossingen. Dit vertaald zich in de kernwaarden: Mensen, Probleemoplossend, Integriteit en Transparantie, Flexibel, Betrokken en Betrouwbaar. Met ruim dertig jaar ervaring beschikt het kantoor over een uitgebreid netwerkt  en specialistische kennis. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft deze transactie namens de verhuurder OCL Izaak Everts B.V. tot stand gebracht.   

Hoogwegt verlengt huur 3000 m² kantoor in Arnhem

1034495_Groningensingel-1-te-Arnhem-groot-site.jpg

ARNHEM - Hoogwegt International en Hoogwegt Groep hebben overeenstemming bereikt met de eigenaar van kantorencomplex Rijnpoort in Arnhem inzake een huurverlenging. Het gaat om 3000 m² kantoor en 80 parkeerplaatsen. Hoogwegt werd bij de heronderhandeling geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

ING Bank huurt ca. 1.100 m² in de ‘Parktoren’

1034494_Nieuwe-Stationsstraat-20-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – ING Bank N.V. heeft recentelijk twee verdiepingen van samen ca. 1.100 m² gehuurd in de ‘Parktoren’, gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem. ING Bank neemt het kantoor medio 2016 in gebruik nadat de inrichtingswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Voor ING Bank hebben de ligging in het centrum direct op een OV knooppunt en de duurzaamheid van het gebouw de doorslag gegeven. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de verhuurder CHALET X B.V bij de totstandkoming van deze transactie.

Stable International Development huurt ca. 250 m² in Velp

1034493_Arnhemsestraatweg-19-te-Velp-groot.jpg

VELP - Binnenkort verhuist Stable International Development naar het nieuwe kantoor van ca. 250 m² aan de Arnhemsestraatweg 19 in Velp. Op dit moment is het bedrijf gevestigd in Amersfoort. Stable International Development ontwikkelt en beheert winkelcentra, outlet centra en grootschalige detailhandel locaties in Europa. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de verhuurder Propertunity NL N.V. bij de totstandkoming van deze transactie.

CoachesinNederland B.V. naar Duiven

1034204_Marketing-37-te-Duiven-groot.jpg

DUIVEN - Eind januari 2016 verhuist CoachesinNederland B.V. naar het nieuwe kantoor van ca. 250 m² aan de Marketing 37a in Duiven. Het bedrijf faciliteert Coaches en klanten op een goedbereikbare locatie. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Nieuwe huurder Lovinklaan 1 te Arnhem

1034203_Lovinklaan-1-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Per 1 februari 2016 is de 9e verdieping van de Berghoeftoren in Arnhem verhuurd aan een internationale handelsonderneming. Het bedrijf heeft vestigingen in China, Duitsland en Canada en is gespecialiseerd in cross media: print, online, events en research. De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Bureau Beke B.V. huurt ca. 300 m² in monumentale Waag pand in Arnhem

1034202_Turfstraat-1-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Begin dit jaar verhuist Bureau Beke naar de Turfstraat 1 in Arnhem. Het adviesbureau is gespecialiseerd in onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit en bestaat sinds 1987. De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door Zoonen Commercieel Vastgoed. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd en begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.  

MPARE huurt 618 m² op Stationsplein 14

1034201_Stationsplein-14-3-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Onlangs heeft MPARE haar intrek in de bovenste verdieping in van het kantoorgebouw aan het Stationsplein 14 in Arnhem genomen. Hiermee heeft MPARE het volledige gebouw van ca. 618 m² in gebruik. MPARE biedt een open platform voor het doorgeven en beheren van gegevens over de lokale opwek en verbruik van energie. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurder geadviseerd en begeleid bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Quadraam huurt 365 m² aan Utrechtseweg in Arnhem

1034057_Utrechtseweg-72-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Quadraam, de overkoepelende organisatie voor 13 scholen in het voortgezet onderwijs, huurt circa 365 m² ruimte ten behoeve van het Montessori College. Het resterende deel van de villa zal in overleg met Strijbosch Thunnissen Transformaties worden getransformeerd in appartementen ten behoeve van bijvoorbeeld expats. Bij de totstandkoming van de transactie werd de eigenaar, een particuliere belegger geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Gulden bodem huurt kantoor aan singel Arnhem

1034056_Eusebiusbuitensingel-6-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Gulden Bodem, communicatie, ontwerp en internet studio zal begin volgend jaar haar intrek nemen in de monumentale kantoorvilla aan de Eusebiusbuitensingel 6 te Arnhem. Verhuurder Urban Properties werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Perplex huurt 700 m² kantoor in voormalige ‘Royal’

1033818_Willemsplein-46-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Nog eind dit jaar zal Perplex haar nieuwe kantoor aan het Willemsplein 46 in Arnhem in gebruik nemen. Het pand is medio dit jaar verkocht aan JMA Real Estate B.V. en wordt op dit moment volledig gerenoveerd naar de wensen en eisen van Perplex Internetmarketing. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis adviseerde de verhuurder. Naast Perplex neemt Wegener Media het linker gedeelte van de eerste verdieping in gebruik. Het RID zal na renovatie de tweede verdieping van het pand in gebruik nemen en op de begane grond opent binnenkort restaurant STAN & CO haar deuren. Met de nieuwe huurders en renovatie heeft het karakteristieke pand weer de allure van het vroegere ‘Royal’.

Ca. 1800 m² verhuurd in Rozet Centre Arnhem

1033533_Vossenstraat-6-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM - In het zeer succesvolle Rozet Centre, het onlangs volledig ge-upgrade boutique kantoor van Merin zijn onlangs diverse huurders gehuisvest. Respectievelijk Dk Makelaars, EUClaim, Staat van Dienst, BDC Travel en Cultuurmij Oost Hebben onlangs besloten zich in het 4.500 m² grote citykantoor te vestigen. Voor verhuur zij nog een beperkt aantal kantoorunits beschikbaar. Eigenaar Merin werd bij de verhuur geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis collegiaal met MVGM en DTZ Zadelhoff. 

Voormalig schoolgebouw van 1.600 m² getransformeerd naar appartementen

1033537_Reigerstraat-11-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Transformaties, partner in Dynamis heeft in het kader van de door de gemeente opdracht verstrekte opdracht tot verkoop van haar maatschappelijk vastgoed, het schoolgebouw aan de Reigerstraat 11 te Arnhem verkocht. Koper is een regionale belegger/ontwikkelaar die het pand met een oppervlakte van ca. 1600 m² zal transformeren naar 29 wooneenheden. De gemeente Arnhem werd bij de structurering en uiteindelijke verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen.

Arnhems kantoorgebouw van ca. 3.000 m² verkocht ten behoeve van transformatie

1033532_Velperbuitensingel-8-12-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM - Strijbosch Thunnissen Transformaties, partner in Dynamis heeft ten behoeve van haar opdrachtgever Mutos City Apartments het voormalige kantoor van woningcorporatie Vivare ter grote van ca. 3.000 m² gelegen aan de Velperbuitensingel 8-12 te Arnhem aangekocht.
Mutos City Apartments zal de verdiepingen van het kantoorgebouw transformeren naar 29 hoogwaardige city appartementen onder de naam "MusisParc". De begane grond krijgt een commerciële functie. De verhuurafdeling van Strijbosch Thunnissen is inmiddels gestart met de verhuur van de appartementen.

Driessen HRM koopt kantoorvilla van 360 m² in Arnhem

1033531_Cronjestraat-2-te-Arnhem---groot.jpg

ARNHEM – Onlangs heeft Driessen HRM de monumentale kantoorvilla gelegen aan de Cronjestraat 2 aangekocht voor haar nieuwe vestiging. Naast het hoofdkantoor in Helmond, heeft Driessen HRM locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Breda en Venlo.
Driessen HRM is een brede dienstverlener en helpt organisaties in de publieke sector op het gebied van HRM. De organisatie is al jaren goed bekend in de publieke sector en werkt voor ruim 1.000 organisaties, bij Driessen HRM werken ruim 300 collega’s. De komende periode wordt de locatie verbouwd en zal na de zomer worden geopend. Driessen HRM werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

PsyQ huurt ca. 400 m² aan Velperweg Arnhem

1033530_Velperweg-35-te-Arhem---groot.jpg

ARNHEM – In het kader van haar groei opent PsyQ binnenkort haar 34e vestiging in kantoorgebouw Groenveste aan de Velperweg in Arnhem. PsyQ, is een naam op het gebied van psycho-medische zorg en biedt specialistische en toegankelijke hulp voor volwassenen met psychische problemen. De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis

ARTRA huurt kantoorvilla van 200 m² in Oosterbeek

1033440_Pieterbergseweg-32-te-Oosterbeek-groot.jpg

OOSTERBEEK – ARTRA Arbeidsmarkttrainingen zal eind dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Pietersbergseweg 32 in Oosterbeek.

ARTRA is al meer dan 30 jaar het opleidingsinstituut voor de flexbranche en marktleider. ARTRA helpt organisaties te verbeteren door het verder professionaliseren van hun medewerkers. De nieuwe locatie is enkele jaren volledig gerenoveerd waarbij de karakteristieke elementen zijn behouden. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis trad bij deze transactie op namens verhuurder, een particuliere belegger.

Solitair kantoorpand van ca. 1.330 m² verkocht in Velp

1033439_Arnhemsestraatweg-352-te-Velp-groot.jpg

VELP – Het solitaire kantoorpand gelegen aan de Arnhemsestraatweg 352 te Velp is recent verkocht aan een lokale ondernemer.
Het pand heeft een oppervlakte van ca. 1.330 m² en ligt op een perceel van 3.825 m² waarop ca. 45 parkeerplaatsen zijn gesitueerd. Verkoper Tasman Properties werd bij de totstandkoming van deze verkoop geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en BNP Paribas Real Estate.

 

Skar Groep B.V. huurt ruim 250 m² in Zuidpoort Arnhem

1033438_Wassenaarweg-40-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Skar Groep B.V. neemt per 1 juni een kantoor van ruim 250 m² in Zuidpoort in gebruik aan Wassenaarweg 40 te Arnhem. Skar Groep B.V. verzorgt op diverse locaties kinderopvang.Op de nieuwe locatie wordt uitsluitend de kantoorfunctie van Skar gevestigd. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze verhuur geadviseerd door bemiddeling van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Particuliere belegger verwerft monumentale Villa Eureka in Oosterbeek

1033437_Utrechtseweg-181-Oosterbeek-groot.jpg

OOSTERBEEK – Een particuliere belegger verwerft voor haar nieuwe kantoor de vrijstaande kantoorvilla gelegen aan de Utrechtseweg 181 in Oosterbeek. De monumentale villa is in gebruik geweest door RVG Real Estate.
De nieuwe eigenaar participeert financieel in bedrijven en startups. Namens de eigenaar is deze transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, in collegiale samenwerking met ABC Makelaars.

General Electric huurt ca. 600 m² op Industriepark Kleefse Waard

1033436_Westervoortsedijk-73-te-Arnhem-HB-groot.jpg

ARNHEM – General Electric Energy Europe (GEEE) kiest voor haar nieuwe kantoor voor IPKW in Arnhem. Na een verbouwing van het kantoor van ca. 600 m² verhuist GEEE haar kantoor medio dit jaar van Rheden naar Arnhem.

GE Energy Europe (GEEE) is een dochtermaatschappij van General Electric. De activiteiten bestaan uit onderhoud en reparatie van gasturbines welke worden gebruikt in onder andere de luchtvaartindustrie. Daarnaast is het GEEE actief in de olie en gas industrie.

Industriepark Kleefse Waard is hèt bedrijventerrein aan de oostkant van Arnhem met een focus op Energie, Milieu en Technologie. GEEE werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. IPKW werd bij de totstandkoming van de transacties geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met DK Makelaars.

BCD Travel huurt ca. 477 m² in Rozet Centre te Arnhem

1033435_Vossenstraat-6-te-Arnhem-groot.jpg

Merin verhuurt 477 m² kantoorruimte aan BCD Travel Nederland B.V in Rozet Centre aan de Vossenstraat 6 in Arnhem. BCD Travel Nederland is marktleider in zakenreismanagement in de Benelux. Onderdeel van het contract zijn ook 15 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het gebouw. BCD heeft voor deze locatie gekozen vanwege de parkeergelegenheid in combinatie met de ligging nabij het centraal station van Arnhem.

Het Rozet Centre is een multi-tenant gebouw dat begin jaren ’80 is gebouwd en in 2014 gerenoveerd. Het gebouw beschikt over een ontvangstreceptie en een business café. Het Rozet Centre ligt in het centrum van Arnhem, dichtbij winkels, hotels en diverse horecavoorzieningen.

CBRE adviseerde BCD Travel Nederland B.V. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis trad bij deze transactie op namens Merin

 

Gemeentelijk object aan Benedendorpsweg 188 te Oosterbeek verkocht

1033452_Benedendorpsweg-188-te-Oosterbeek-groot.jpg

In het kader van een door de gemeente Renkum aan Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars verstrekte opdracht voor de verkoop van gemeentelijke objecten zijn wij er in geslaagd om de eerste transactie succesvol af te ronden.

Het gaat om het voormalige GAWAR gebouw aan de Benedendorpsweg 188 in Oosterbeek. Het gebouw is in het verleden in gebruik geweest bij het Gas- en Waterleidingbedrijf en omvat een vloeroppervlak van ca. 573 B.V.O. en is gelegen op een perceel eigen grond van ca. 906 m2 dat grenst aan de uiterwaarden. De laatste jaren is het gebouw in gebruik geweest als kantoor en atelierruimte. Het object is in verhuurde staat verkocht aan een particuliere belegger. De vraagprijs van het gebouw bedroeg € 225.000,- k.k. De gerealiseerde koopsom ligt op € 225.100,- k.k.

Green Trust en Seqouia huren 510 m² kantoor in Oosterbeek

1032414_Stationsweg-6-te-Oosterbeek-groot.jpg

OOSTERBEEK – Green Trust Consultancy B.V. en Sequoia Vermogensbeheer V.O.F. huren ca. 510 m² kantoorruimte aan de Stationsweg 6 in Oosterbeek. Beide organisaties hebben hun wortels in Oosterbeek liggen en waren als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten op zoek naar een grotere locatie. De verhuurder, Renpart, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis en DK Makelaars.

Evergreen GGZ verhuist naar nieuw kantoor aan de IJsselburcht

1032413_Ijsselburcht-4-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Evergreen GGZ, gespecialiseerd in de behandeling van psychische problemen, heeft een huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwe kantoor aan IJsselburcht 4 te Arnhem. Evergreen GGZ zal het kantoor vanaf juni 2015 in gebruik nemen. De verhuurder, Propertunity NL N.V., werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Zentis Medical verhuist naar Arnhem

1032125_Boulevard-Heuvelink-106-groot.jpg

ARNHEM - Zentis Medical, een bedrijf in de ontwikkeling van software voor de medische sector, zal begin volgend jaar haar intrek nemen in de statige kantoorvilla aan de Boulevard Heuvelink 106 in Arnhem. De transactie werd tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Crop huurt 1000 m² kantoor in Arnhem

1032126_Mr.-E.N-Kleffenstraat-4-groot.jpg

ARNHEM - Crop registeraccountants en Crop belastingadviseurs verlengen hun huurovereenkomst voor 5 jaar aan de Mr. E.N. van Kleffensstraat 4, gelegen op het kantorenpark Gelderse poort te Arnhem. In het moderne gebouw zijn naast Crop registeraccountants en Crop belastingadviseurs gevestigd: Meeùs Assurantiën‎, MVGM Bedrijfshuisvesting en TjakkesRiethorstNijssen registeraccountants en belastingadviseurs. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars adviseerde verhuurder Engelsing Beleggingen bij de totstandkoming van deze transactie.

Schäfer Shop B.V. huurt ca. 600 m² op IJsseloord 2

1032294_Meander-601-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Schäfer Shop verlaat het bedrijfscomplex aan Delta 100, maar heeft er voor gekozen gehuisvest te blijven op het representatieve businesspark IJsseloord 2 in Arnhem. Begin maart vindt de verhuizing plaats.

Bij Schäfer Shop vindt u alles voor de inrichting van uw kantoor, werkplaats en magazijn. Van archiefkasten, bureaustoelen en magazijnstellingen, tot steekwagens, afvalcontainers en vlaggenmasten. Schäfer Shop levert uitsluitend hoogwaardige merkproducten: made in Germany, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij de uitgebreide kennis en het zeer brede assortiment, kunnen klanten bij Schäfer Shop terecht met elke vraag of behoefte. Namens verhuurder, Hanseatische Immobilienfonds Holland XII GmbH & Co. KG, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem. DTZ Zadelhoff is als collegiale verhuurmakelaar betrokken.

Heuveling Adviesgroep verhuist naar nieuw kantoor aan de Kronenburgsingel

1032297_Kronenburgsingel-19-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Heuveling Adviesgroep, gespecialiseerd in financieel advies, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwe kantoor aan de Kronenburgsingel 19 te Arnhem. Heuveling Adviesgroep zal het kantoor vanaf mei 2015 in gebruik nemen. Namens de verhuurder, Annexum, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. DTZ Zadelhoff is als collegiale verhuurmakelaar tevens betrokken.

Open HR verhuist naar kantoor aan Eusebiusbuitensingel

1032298_Eusebiusbuitensingel-32-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM – Op 1 maart verhuist Open HR naar het kantoor aan de Eusebiusbuitensingel 32. Open HR verzorgt werving en selectie van HR-managers. Namens verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Alliander huurt 333 m² op Stationsplein Arnhem

1032299_Stationsplein-14-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - Alliander N.V. heeft circa 333 m² kantoorruimte gehuurd van kantoorgebouw “Station 14” in Arnhem het gebouw is direct gelegen tegenover Arnhem CS. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurtransactie tot stand gebracht namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Travel Facilities 1 B.V. verhuist naar solitair kantoor van 530 m²

1032300_Komkleiland-27-te-Heteren-groot.jpg

HETEREN – Als gevolg van de groeiende activiteiten verhuist Travel Facilities 1 B.V. naar het kantoorpand gelegen aan Komkleiland 27. Travel Facilities organiseert reizen voor doelgroepen onder de namen Keijman Reizen, Scooltrips.nl en X-Travel jongerenreizen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurtransactie tot stand gebracht namens de eigenaar, een particuliere belegger.

Start People kiest voor kantoorruimte aan Willemsplein 35

1032307_Willemsplein-35-te-Arnhem-groot.jpg

ARNHEM - USG People The Netherlands heeft voor haar label Start People een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de commerciele ruimte aan het Willemsplein 35 in Arnhem. De ruimte zal na een verbouwing door Start in gebruik worden genomen als frontoffice. Het object is zeer strategisch gelegen ten opzichte van de voetgangers –en fietsersstromen van en naar Arnhem CS. Engelsing Beleggingen Winkels B.V. is bij deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Zorgprofessionals huurt 400 m² in Arnhem-Zuid

1032117_Groningensingel-81-groot.jpg

ARNHEM – Als gevolg van de groeiende activiteiten opent Zorgprofessionals de derde vestiging in Arnhem aan de Groningensingel 81. Naast de bestaande vestigingen in Utrecht en Leiden wordt 1 januari 2015 de nieuwe locatie in Arnhem geopend aan de Groningensingel 81. Zorgprofessionals neemt de volledige vleugel op de begane grond in gebruik. Zorgprofessionials biedt hoogwaardige, kwalitatieve, en betrouwbare zorg naar de wensen, behoeften, normen, waarden en gewoontes van de cliënten in eigen taal en cultuur. Namens de verhuurder, Attica Immo B.V., werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. DTZ Zadelhoff en Van Maarschalkerwaart Makelaardij zijn collegiaal betrokken bij de verhuur van dit gebouw.

Gerritsma Bedrijfsadviseurs verhuist naar kantoorvilla

1032112_Sweerts-de-Landasstraat-52-verkleind.jpg

ARNHEM – Vanaf 1 januari verhuist Gerritsma Bedrijfsadviseurs naar de kantoorvilla aan de Sweerts de Landasstraat 52 met een oppervlakte met 270 m². Gerritsma Bedrijfsadviseurs verzorgt, betrokken en met oog voor persoonlijke aandacht, bedrijfsadvies op een breed vlak. Van jaarrekening tot volledige administratie of bedrijfsovername worden cliënten bijgestaan. Gerrtisma Bedrijfshuisvesting werd begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. MVGM adviseerde verhuurder.

Handelsbanken B.V. opent vestiging in Arnhem

1032111_Sweerts-de-Landasstraat-73-groot.jpg

ARNHEM – Handelsbanken, één van de grootste Zweedse banken, zal vanaf 1 januari 2015 de kantoorvilla gelegen aan de Sweerts de Landasstraat 73 in gebruik nemen. Handelsbanken werd opgericht in 1871 en is tegenwoordig één van de toonaangevende banken in Noord-Europa. De meer dan 800 kantoren wereldwijd zijn gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk op het gebied van particuliere en zakelijke financiële dienstverlening. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Voormalige gemeentewerf in Arnhem-Zuid verkocht

1031907_Mooieweg-8-groot.jpg

ARNHEM - In het kader van de door de gemeente Arnhem verstrekte opdracht voor de verkoop van gemeentelijk vastgoed, is eind november het pand aan de Mooieweg 8 notarieel overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De koper, GEBRA infra, legt zich toe op grond-, weg- en waterbouw en zal het pand gebruiken als kantoor en opslag voor bestratingsmateriaal. De locatie is laatstelijk in gebruik geweest als gemeentewerf. De oorspronkelijk in 1843 gebouwde boerenhoeve “De Overmaat” heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en ligt op een perceel van ruim 5.000 m². Verkoper, gemeente Arnhem, werd bij de verkoop van het complex geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

GoedBewind.nl huurt op Gelderse Poort

1031967_Mr.-B.M.-Teldersstraat-13-groot.jpg

ARNHEM – Recentelijk heeft GoedBewind.nl een langjarige huurovereenkomst gesloten op de Mr. B.M. Teldersstraat 13, de kantoorruimte is onlangs in gebruik genomen. GoedBewind.nl verzorgt bewindvoering, budgetbeheer, mentorschap en budgetcoaching voor particulieren. Met de komst van deze huurder is het volledige kantoorgebouw van ruim 2.000 m² ingevuld. Namens de verhuurder, Syntrus Achmea, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Adecco verhuist naar kantoor aan Velperweg

1030959_Velperweg-82-te-Arnhem.jpg

ARNHEM – Recentelijk heeft uitzendbureau Adecco een langjarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwe kantoor aan de Velperweg 82. Adecco zal het kantoor na verbouwing vanaf Q1 2015 in gebruik nemen. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Van Riel advocaten verhuist naar Kantoorvilla in Arnhem

1030958_Zijpendaalseweg-47-te-Arnhem.jpg

ARNHEM – Onlangs heeft Van Riel Advocaten het kantoor aan de Zijpendaalseweg 47 in gebruik genomen.  Na de verhuur aan Praktijk Relou en een advieskantoor is met de recentelijke verhuur de volledige kantoorvilla ingevuld. Namens de verhuurder, een particuliere belegger, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Allyourmedia huur in kantoorvilla Willemsplein

1030960_WP4.jpg

ARNHEM – Allyourmedia zal binnenkort haar intrek nemen in de kantoorvilla aan het Willemsplein 4. Allyourmedia is een creatief en technisch bureau met een focus op online media. Namens de verhuurder, Renpart, werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Kantoorgebouw van ruim 1.000 m² in Arnhem-Zuid volledig verhuurd

1030819_Vlaardingenweg-7-te-Arnhemkopie.jpg

ARNHEM - De Gelderse Stichting tot Beheer & Bewindvoering ter bescherming van meerderjarigen (GSBB) kiest voor het singel tenant kantoor van ca. 1.000 m² aan de Vlaardingenweg 7 in Arnhem. Mayfield Asset and Property Management zal het gebouw aan de binnenzijde volledig laten renoveren namens de eigenaar Dutch Property Company Vermeer 1 B.V. Begin 2015 zal GSBB het gebouw in gebruik nemen. De transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Gemeente Rheden huurt ca. 380 m² kantoorruimte in Velp

1030818_Kennedy.jpg

VELP - Met ingang van september dit jaar huurt de gemeente Rheden circa 380 m² aan de President Kennedylaan 104-108 in Velp voor een periode van 5 jaar. Recentelijk heeft ook vastgoedbeschermer De Kabath zich in dit pand gevestigd. Met de recentelijke verhuur is het pand inmiddels voor 95% verhuurd. Verhuurder Merin B.V. werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. 

Agro Reizen B.V. verhuist naar Vossenstraat 6 in Arnhem

1030814_Vossenstraat-6-sitekopiedef-Medium.jpg

ARNHEM - Binnenkort zal Agro Reizen, een reisbureau voor de agrarische sector, het kantoor aan de Vossenstraat 6 in gebruik nemen. Op dit moment wordt het gebouw door de verhuurder gerenoveerd. Agro Reizen heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Namens verhuurder Merin B.V. werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

IMK Intermediair B.V. huurt ruim 200 m² kantoorruimte aan de Tivolilaan 205

1030800_Tivolilaan-site.jpg

ARNHEM - Onlangs heeft IMK Intermediar B.V. haar intrek genomen in het kantoorgebouw ‘De Enk’ aan de Tivolilaan 205 in Arnhem. IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, ondersteunt organisaties in de publieke en private sector. Op locatie zullen regelmatig trainingen worden gegeven. Namens verhuurder Alex Lawrie Onroerend Goed Maatschappij B.V. werd de transactie tot stand gebracht door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.

Kantoorgebouw van circa 1.800 m² in Elst volledig verhuurd

1030505_Nieuwe-Aamsestraat-90-Elst---Verhuurd.jpg

ELST – Recentelijk heeft Lacto Trade B.V. de laatste beschikbare kantoorvloer in het kantoorgebouw aan de Nieuwe Aamsestraat 90 in Elst gehuurd. Een jaar gelden stond het kantoorgebouw nog volledig leeg. Na de verhuur van ruim 750 m² aan Ons Accountants is de verhuur in een stroomversnelling gekomen en is er vervolgens verhuurd aan Go4Agri, Logic8, Kersten Techniek en Lacto Trade B.V. De eigenaar, Youngstreet Vastgoed Fonds IV, werd bij de totstandkoming van de 5 transacties geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Kabath huurt ruim 200 m2 kantoorruimte in Velp

1029979_Kennedy.jpg

VELP - Met ingang van 16 juni huurt De Kabath Vastgoedbescherming ruim 200 m² aan de President Kennedylaan 104-108 in Velp. De ligging van het pand nabij voorzieningen en A12 alsmede de turnkey oplevering conform de wensen van de Kabath gaf voor hen de doorslag.Verhuurder Merin B.V. werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. 

Coolbrand creatieve communicatie huurt kantoorvilla van ca. 300 m² in Arnhem

1029978_verhuurd-velperweg-92.jpg

ARNHEM - Coolbrand creatieve communicatie, heeft een kantoorvilla van ca. 300 m² in Arnhem gehuurd. Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten zocht Coolbrand een nieuwe locatie. Na verbouwing zal Coolbrand per 1 augustus haar intrek nemen. De eigenaar, een particuliere belegger werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. 

Vestas Benelux huurt 1.065 m2 kantoorruimte in Arnhem

1029600_Delta85-Arnhem-verhuurd.jpg

Vestas Benelux is met Giesbers-Arnhem Holding een nieuw langjarig huurcontract overeengekomen voor ca. 1.065 m² kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen aan de Delta 85 in Arnhem. Vestas is een Deens bedrijf dat zich als enige energieconcern ter wereld geheel heeft toegespitst op windenergie. Vestas produceert windturbines en is op dit moment de grootste producent ter wereld. 

EyeQuestion Software huurt ca. 423 m² in Elst

1029599_Nieuwe-Aamsweg90-Arnhem-Verhuurd.jpg

EyeQuestion Software (Logic8), huurt per 1 mei kantoorruimte aan de Nieuwe Aamsestraat 90 in Elst. De oppervlakte bedraagt ca. 423 m² alsmede 12 parkeerplaatsen op eigen terrein. Met de komst van EyeQuestion Software is het gebouw nagenoeg volledig gevuld. De verhuurder, Youngstreet, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Rivertech kiest voor IJsseloord 2

1029831_Delta60-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM - Rivertech B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in nautisch management binnen Europa, kiest voor Delta 60 in Arnhem. In verband met de uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten zal Rivertech B.V. de bedrijfs- en kantoorruimte, gelegen op het representatieve businesspark IJsseloord 2 in Arnhem, medio dit jaar in gebruik nemen. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis. 

4 nieuwe huurders in kantoorgebouw Zuidpoort

1029830_Zuidpoort-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM - Kantoorgebouw Zuidpoort heeft recent 4 nieuwe huurders mogen verwelkomen. Begin dit jaar hebben Wiggers Mediation en Vandaag Groep zich in het bedrijfsverzamelcomplex gevestigd. Binnenkort zullen ook Clafis Engineering en Aandacht Administraties aan de lijst van inmiddels ruim 30 huurders worden toegevoegd! Met name de moderne uitstraling en de recent gerestylde brasserie doen kantoorgebruikers besluiten naar Zuidpoort te trekken. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder bij deze transacties.

Gezondheidskliniek huurt karakteristieke locatie in Oosterbeek

1029598_Stationsweg6-Arnhem-Verhuurd.jpg

De Gezondheidskliniek heeft onlangs de praktijkruimte aan de Stationsweg 6 in Oosterbeek in gebruik genomen. Met de komst van deze huurder is de volledige achterbouw gevuld. De verhuurder, Renpart, werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

SSHN koopt voormalig kantoorgebouw van ca. 14.000 m²

1029597_SSH-Nijmegen-Verkocht.jpg

Stichting Studentenhuisvesting Nijmegen heeft, in navolging op een eerder getekende huurintentie, besloten uiteindelijk tot aankoop over te gaan van de voormalige Rijkswaterstaattoren. Het direct nabij de Hogeschool Arnhem-Nijmegen gelegen kantoorgebouw met een oppervlakte van circa 14.000 m² zal worden getransformeerd tot bijna 300 studentenwoningen. Naar verwachting zullen in 2016 de eerste studentenwoningen worden betrokken. De eigenaar werd geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Gazelle huurt ruim 1.000 m² kantoor op IJsselloord 2 te Arnhem

1029596_Meander651-Arnhem-Verhuurd.jpg

Fietsproducent Gazelle NV heeft 1.036 m² kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen gehuurd in het “House of Energy” gelegen aan de Meander 651 te Arnhem. Het energiezuinige kantoorgebouw is gelegen op het moderne bedrijventerrein IJsseloord 2 te Arnhem. Verhuurder werd bij de totstandkoming van de verhuur geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Vanhulsteijn koopt rijksmonumentaal schoolgebouw van ca. 1.100 m²

1029593_Vijverlaan30-Arnhem-verkocht.jpg

Recentelijk is het voormalige rijksmonumentale schoolgebouw aan de Vijverlaan 30 verkocht. Koper van het pand is het Nederlandse Vanhulsteijn Bicycles dat al gevestigd is in Arnhem. Vanhulsteijn is internationaal bekend vanwege haar veelal handgemaakte fietsen met een zeer bijzonder design. Verkoper, de gemeente Arnhem, werd exclusief begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Kersten techniek huurt circa 290 m2 kantoor in Elst

1029590_Nieuwe-Aamsweg90-Arnhem-Verhuurd.jpg

Kersten Techniek heeft vanwege groei en uitbreiding van haar activiteiten circa 290 m² kantoorruimte gehuurd op de tweede verdieping van het pand gelegen aan de Nieuwe Aamsestraat 90 te Elst. Kersten Techniek was al gevestigd in het aangrenzende pand. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Gochme Advies & Opleiding kiest voor kantoorvilla

1029829_Zijpendaalseweg4-Arnhem-Verhuurd.jpg

Gochme Advies & Opleiding, een adviesbureau gespecialiseerd in opleiding, training en coaching voor profit- en non-profit organisaties, neemt per 1 maart haar intrek in de karakteristieke kantoorvilla aan de Zijpendaalseweg 4 in Arnhem. Mede door de centrale ligging is gekozen voor deze unieke locatie. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bracht deze transactie namens Romulus Property tot stand.

De Onderwijsspecialisten huurt ca. 1.000 m2 in Rozet

1029828_Rozet-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM – De Onderwijsspecialisten huurt ca. 1.000 m² kantoorruimte in het Rozetkwartier, onderdeel van de Rijnboog ontwikkeling in Arnhem. Eigenaar van het pand, Merin, investeert circa 2 miljoen in het gebouw op de hoek van de Weerdjesstraat en de Vossenstraat. Omstreeks juni 2014 zal de huurder haar intrek nemen. Voor verhuur is nog circa 3.000 m² beschikbaar. Eerder werd door Merin het naastgelegen gebouw succesvol getransformeerd naar een Holiday Inn Express Hotel. Merin werd bij de verhuur aan De Onderwijsspecialisten geadviseerd door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis.

Agri-Profocus huurt ca. 220 m² in Direct Office

1029039_Jansbuitensingel7-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM – Agri-Profocus, een organisatie die zich bezig houdt met de ondersteuning van landbouwprojecten in ontwikkelingslanden, huurt een gehele kantoorvleugel van de Jansbuitensingel 7 in Arnhem. Met de komst van Agri-Profocus is nagenoeg het volledige gebouw ter grootte van ca. 3.000 m² gevuld. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, bracht deze transactie namens AIG Investments tot stand.

Alliander huurt 200 m² op Stationsplein Arnhem

1029038_Station14-Arnhem-Verhuurd.jpg

ARNHEM - Alliander N.V. heeft ca. 200 m² kantoorruimte en 3 parkeerplaatsen gehuurd in kantoorgebouw “Station 14” in Arnhem. De gehuurde ruimte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw dat tegenover Arnhem CS gelegen is. Alliander N.V. heeft voor dit gebouw en locatie gekozen vanwege de centrale ligging, indeelbaarheid en functionaliteit. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft de verhuurtransactie tot stand gebracht namens de eigenaar, een particuliere belegger.

De Jong Van Leeuwen Advocaten huurt aan De La Reijstraat 2

1029036_delareijstraat2-arnhem-verhuurd.jpg

ARNHEM – De Jong Van Leeuwen Advocaten heeft per 1 januari 2014 haar intrek genomen in de karakteristieke kantoorvilla aan De la Reijstraat 2 in Arnhem. Het kantoor richt zich op het rechtsgebied van Vastgoed en Overheid. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand gebracht namens de verhuurder Prima Villa Vastgoed B.V.

Rijnboog Advocaten kiest voor monumentale kantoorvilla in binnenstad

1029035_willemsplein2-arnhem-verhuurd.jpg

ARNHEM – Rijnboog Advocaten, een jong en dynamisch advocatenkantoor, heeft in januari haar intrek genomen in de monumentale kantoorvilla aan het Willemsplein 2 in Arnhem. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft deze transactie namens haar opdrachtgever en verhuurder Renpart tot stand gebracht.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.