Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Consultancy

Professionalisering van de markt en de tendens naar benchmarking roepen de behoefte op aan een frequente heroriëntering op onroerend goed. Een juiste interpretatie van uw input en van marktgegevens zijn daarbij van het hoogste belang en vragen om een intensief contact, en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Dat is precies waar Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars reeds vele jaren in investeert.

1029609_Advies.jpg

Onze focus op relaties maakt dat wij niet alleen veel grote fondsen en investeerders tot onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen. Ook nationale en internationale banken, woningbouwcorporaties en bedrijven uit het MKB weten ons steeds weer te vinden. Wij hebben ervaren en gekwalificeerde taxateurs in dienst die voldoen aan de hoogste graad van vakkennis en integriteit.

Wij werken landelijk aan de (balans)waarderingen van portefeuilles en commercieel onroerend goed en zijn onder meer betrokken bij taxaties ten behoeve van financieringen, de ROZ-IPD, onteigening en WOZ. Een voortdurende monitor van de markt legt de basis voor de door ons gebruikte complexe rekenmodellen, die wij voor u vertalen naar heldere presentaties. Zo geven wij u een betrouwbare basis voor gefundeerde beslissingen.  

Wilt u meer informatie over wat onze consultants voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.