Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Ca. 150.000 m² logistiek in Arnhem-Nijmegen

ARNHEM – Strijbosch Thunnissen biedt momenteel ruim 150.000 m² aan logistieke en light industrial opportunities aan in de regio. In de regio Arnhem-Nijmegen zijn er mogelijkheden in zowel de bestaande bouw als in nieuwbouw.

Lees meer

Kledingbedrijf Aaram naar Cartograaf in Duiven  

DUIVEN - Recentelijk heeft kledingbedrijf Aaram de bedrijfsruimte aan de Cartograaf 12 in Duiven in gebruik genomen. Als gevolg van de aanhoudende groei was Aaram al langer op zoek naar een nieuwe locatie voor opslag. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder bij deze transactie.

Lees meer

Investeringscomplex in centrum Arnhem verkocht

ARNHEM – In opdracht van woningbouwvereniging Portaal heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, het te transformeren complex aan de Ir. van Muijlwijkstraat 23 te Arnhem verkocht aan een particuliere ontwikkelaar. In totaal gaat het hier om ca. 1.300 m². 

Lees meer

Winkelruimte aan Koningstraat Arnhem verhuurd

ARNHEM - In opdracht van Engelsing Winkelbeleggingen B.V. heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, een langjarige huurovereenkomst gesloten met MD Fantasy Nails. Het betreft ca. 135 m² op de begane grond, alsmede ca. 135 m² op de verdiepingen. 

Lees meer

Quetzal naar Weverstraat Arnhem

ARNHEM - De uit België afkomstige chocoladeformule Quetzal opent een nieuwe winkel in het centrum van Arnhem. Na een grondige renovatie zal de winkel na de zomer haar deuren openen. Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, trad op namens de verhuurder, een particuliere belegger. 

Lees meer

Strijbosch Academy: Kruimelgevallenvergunning

ARNHEM - Onlangs publiceerde Jasper Molenaar, advocaat bij Dirkzwager in Arnhem, een interessant artikel over de kruimelgevallenvergunning. Deze vergunning is een doeltreffend middel om de in de praktijk lastige toets aan de ladder voor duurzame verstedelijking en regels uit de provinciale verordening te voorkomen.

In het volledige artikel van Jasper Molenaar wordt middels een praktijkvoorbeeld de effectiviteit van de kruimelgevallenvergunning beschreven. Klik hier voor het gehele artikel.

Lees meer

Retailscan Arnhem 2017 gepubliceerd

ARNHEM - Eén van de jaarlijkse onderzoeksrapporten van Strijbosch Thunnissen Research, de Retailscan Arnhem©, is recentelijk gepubliceerd.

De achtste editie van de Retailscan geeft beleggers, ontwikkelaars, overheden, researchers en retailers inzicht in de ontwikkelingen op de winkelmarkt in Arnhem.

Klik hier om de volledige Retailscan te downloaden.

Lees meer

Schoenaker 10 te Beuningen geheel verhuurd

Tom F. Driessen
82542_hoofdfoto.JPG

Newitera B.V. huurt ca. 400 m² kantoorruimte gelegen op de 3e etage van het kantoorcomplex alsmede 15 parkeerplaatsen aan de Schoenaker 10 te Beuningen.
 
Het gehuurde betreft een kantoorverdieping in een kantoorverzamelgebouw waarin de begane grond en eerste verdieping door DROOM! worden gehuurd. DROOM! biedt flex-/ en vergaderplekken, in grote en kleinere opstellingen en lunch mogelijkheden. De andere huurder Bouwconsultancy bureau Van Kessel en Janssen en partners huurt de 2e etage.

Lees meer

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars nummer 1 in regio Arnhem-Nijmegen

82456_Ranking-PropertyNL-top-101-Makelaars.jpg

Voor het zevende jaar op rij is Strijbosch Thunnissen de best presterende bedrijfsmakelaar in de regio Arnhem-Nijmegen.

Lees meer

Hogelandseweg 64 te Nijmegen verkocht

Tom F. Driessen
82536_1a.jpg

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever de verkooptransactie aan de Hogelandseweg 64 te Nijmegen succesvol begeleid.

Lees meer

Strijbosch Thunnissen Nijmegen verkoopt namens Stichting Waardwonen een bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat in Huissen

Tom F. Driessen
82537_1.jpg

Qibo B.V. heeft het object aan de Nijverheidsstraat 35a te Huissen verworven voor gebruik door haar dochteronderneming Barned, een groothandel in “glass deco and more”.

Lees meer

Succesvolle verkooptransactie van bedrijfsverzamelcomplex in Mook

Tom F. Driessen
82534_IMG_9683.JPG

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis heeft een succesvolle verkooptransactie in Mook mogen begeleiden.

Lees meer

The Tosti Club opent nieuwe vestiging aan de Houtstraat in Nijmegen.

Tom F. Driessen
82535_IMG_7115.JPG

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis, is er in geslaagd om The Tosti Club naar Nijmegen te halen. De eerstvolgende vestiging van The Tosti Club gaat half juli open aan de Houtstraat 1 te Nijmegen. Ondernemer Jacco Heijkoop wil de formule versterken met meerdere nieuwe franchiselocaties. 

Lees meer

ONS huurt ca. 950 m² kantoorruimte in Elst 

82516_10.jpg

ELST – ONS Accountants en Belastingadviseurs huurt ca. 950 m² aan de Nieuwe Aamsestraat 90 in Elst. ONS huurde al een deel van het pand, maar heeft de door haar gehuurde ruimte met een verdieping uitgebreid. Daarnaast hebben zij de lopende huurovereenkomst langjarig verlengd. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, Stichting Youngstreet Vastgoedfonds IV, bij de totstandkoming van deze transactie.

Lees meer

4Pet Recycling koopt bedrijfscomplex van ca. 10.000 m² in Duiven

82460_10.jpg

DUIVEN - Het bedrijf 4Pet Recycling, dat petflessen verwerkt, opent eind dit jaar de nieuwe locatie op bedrijventerrein InnoFase, aan de Roelofshoeveweg 43 in Duiven. De locatie is direct gelegen naast de AVR en SUEZ. 4PET is voornemers gebruik te maken van restwarmte van AVR en samen te werken met SUEZ. Tevens bestaat het voornemen om de petflessen te wassen van het water van de rioolwaterzuivering van waterschap Rijn en IJssel. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verkoper bij het totstandkomen van deze transactie.

Lees meer

Brinker Carpets opent nieuwe locatie van 1.521 m² in Huissen  

82518_05.jpg

HUISSEN – Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten heeft Brinker Carpets Nederland B.V. onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuwe locatie aan de Veilingweg 9. Naast bedrijfsruimte en kantoor wordt hier tevens een showroom ingericht. Brinker Carpets is specialist op het gebied van exclusieve en trendy karpetten. De tapijten van Brinker Carpets worden in Europese weverijen vakkundig. De collectie bestaat uit mid en high end karpetten van hoge kwaliteit en moderne uitstraling. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder bij deze transactie.

Lees meer

Laatste units winkelcentrum Schuytgraaf verhuurd

82519_Schuytgraaf---verhuurd.jpg

Het nieuwe Winkelcentrum Schuytgraaf is 11 mei jl. opgeleverd. Bij de oplevering waren alle 20 units succesvol door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, in samenwerking met eigenaresse Multi Netherlands, verhuurd. De laatste 2 units zijn verhuurd aan ijssalon La Piazza en lunchroom Fyn.

Lees meer

TH Autoparts opent nieuwe locatie van ca. 450 m² op het Broek

82520_P.-Calandweg-32---VERHUURD.jpg

ARNHEM - Binnenkort opent TH Autoparts haar deuren aan de P. Calandweg 32 in Arnhem. Op dit moment wordt de locatie verbouwd naar wensen van huurder. TH Autoparts is dé specialist in poedercoaten, onderdelen, toebehoren en accessoires voor alle Europese en Amerikaanse auto’s. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.

Lees meer

The Brow Bars huurt winkel aan Beekstraat in Arnhem

82521_Beekstraat-113---verhuurd.jpg

ARNHEM - Namens een particuliere opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis, de winkelruimte aan de Beekstraat 113 verhuurd aan The Brow Bars. Arnhem wordt de 3e vestiging naast de bestaande vestigingen in Culemborg en Rhenen.

Lees meer

Automobielbedrijf G.J. Wijnne opent 3e vestiging van ca. 1.715 m² in Dieren

82517_10.jpg

DIEREN – Onlangs heeft V.O.F. Automobielbedrijf G.J. Wijnne een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuwe autoshowroom, werkplaats en kantoor. De nieuwe locatie is gelegen aan de Imboslaan 140 te Dieren. Naast de vestigingen en Doornspijk en Nijmegen wordt dit de 3e vestiging. Met deze vestiging kan Wijnne een groot verzorgingsgebied bedienen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie.

Lees meer

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: Eusebiuspleincomplex te Arnhem

82504_10.jpg

ARNHEM – In opdracht van de gemeente Arnhem is Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, gestart met de verkoop bij inschrijving van het complex gelegen aan Eusebiusplein 38-62 / Rodenburgstraat 27-57 (oneven) te Arnhem.

Het complex bestaat uit 28 verhuurde appartementen, een sportschool van ruim 1.000 m², ca. 1.400 m² te transformeren kantoorruimte en ca. 350 m² bedrijfsruimte. Biedingen dienen minimaal € 3.250.000,-- te bedragen en uiterlijk 6 juli te zijn ontvangen door de betrokken notaris, Dirkzwager advocaten & notarissen.

Klik hier voor meer informatie over het object. Neem contact op met ons kantoor voor het uitgebreide Informatie Memorandum en / of een bezichtigingsafspraak op één van de kijkdagen op 15 of 20 juni a.s.

Strijbosch Thunnissen Makelaars

026-355 21 00
bedrijfsmakelaars@s-t.nl

 

Lees meer

Zappa's opent nieuw restaurant aan Plein 1944

Tom F. Driessen
82477_IMG_6063.JPG

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen heeft in opdracht van Zappa’s een pand aangehuurd aan Plein 1944 155 te Nijmegen.

Het betreft een horecalocatie van in totaal een bruto vloeroppervlak van 398 m2 en is gelegen in het stadscentrum van Nijmegen aan het vernieuwde Plein 1944. Namens verhuurder trad Colliers International Retail Agency op.

Lees meer

Jumbo Golfstore huurt ca. 1.000 m² op Woonboulevard Arnhem-Zuid

82465_Heerlenstraat-65-te-Arnhem.jpg

ARNHEM – Op de Woonboulevard in Arnhem-Zuid heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, in opdracht van de eigenaar, een langdurige huurovereenkomst gesloten met Jumbo Golfstore. Het betreft ca. 1.032 m² winkelruimte aan de Heerlenstraat 65, welke na verbouwing in de tweede helft van dit jaar gereed zal zijn.

Lees meer

Winkelpand aan Looierstraat Arnhem verkocht

82461_10.jpg

ARNHEM - Binnen 2 weken heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, in opdracht van de eigenaren, de winkelruimte met kelder van in totaal ca. 340 m² succesvol verkocht aan twee particuliere beleggers. Kopers zullen het object gaan transformeren/renoveren. 

Lees meer

Derde Walstraat 47 te Nijmegen succesvol verkocht

Tom F. Driessen
82448_1.jpeg

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever twee bedrijfsunits met een gezamenlijke grote van ca. 220 mgelegen aan de Derde Walstraat 47 te Nijmegen verkocht.

Lees meer
© 2017 Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars | Contact | Sitemap | Disclaimer | Social Media
Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.