Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Ik wil een pand huren

Waarschijnlijk heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken via Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars altijd met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met u meedenken en actief voor u op zoek gaan naar een optimale locatie voor de komende jaren.

1032995_DTN.jpg

Door het samen screenen en vaak letterlijk bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie objecten. Onze bedrijfsmakelaars zetten voor deze objecten alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs.

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. De transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

1032996_afbeelding-telefoon-met-agenda.jpg

Het huren van een kantoor, winkel of een bedrijfsruimte vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de actuele vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt haarfijn en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u te adviseren en te begeleiden. 

Neem voor meer informatie over het huren van uw pand in de regio Arnhem contact op via 026 - 355 21 00 of bedrijfsmakelaars@s-t.nl. Voor de regio Nijmegen kunt contact opnemen met 024 - 365 10 10 of info@s-t.nl.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.