Home Arnhem (026) 355 21 00 Nijmegen (024) 365 10 10 Partner in Dynamis

Ik wil mijn huis verkopen

U wilt uw woning verkopen. Maar hoe bereikt u de juiste doelgroep potentiële kopers, wat is de juiste vraagprijs en hoe kunt u het beste onderhandelen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

1032484_marc-bewerkt.jpg

Strijbosch Thunnissen Makelaars is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat uw woning op een onderscheidende manier wordt gepresenteerd en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel 'op straat' als in een online omgeving. Met behulp van o.a. onze website, een uitstekende ranking op Funda, onze maandelijkse digitale nieuwsbrief en twitter- en Facebookaccounts (o.a. @ArnhemWonen) brengen wij uw huis onder de aandacht. Daarnaast beschikken onze makelaars over de meeste ervaring, marktkennis en deskundigheid.

Wij zijn voortdurend bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, onder andere door middel van onafhankelijk onderzoek naar de klanttevredenheid. Kopers en verkopers worden middels een enquête op wieisdebestemakelaar.nl gedurende het jaar gevraagd naar de ervaringen met ons kantoor en de betreffende makelaar.
Inmiddels zijn wij beoordeeld door ruim 1500 kopers en verkopers en trots op de gemiddelde waardering van een 8,4.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, deskundige en creatieve makelaar om uw huis te verkopen? Neem contact met ons op! Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u over onze onderscheidende en resultaatgerichte manier van werken.

Bekijk hier de woningen de we recent verkochten.

Strijbosch Thunnissen Makelaars (026) 355 21 00 | (024) 365 10 10
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.